Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΣΥΜΜΟΡΙΑ 6 ΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ! ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Χολαργού, από τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους φορείς οι κακοποιοί που επιτίθενται σε...

νεαρά (επί το πλείστον) άτομα είναι συμμορία 5-6 ατόμων, νέοι στην ηλικία οι οποίοι χρησιμοποιούν μαχαίρια (ακόμη και όπλα σε μία περίπτωση) 
για να εκφοβίσουν και να αρπάξουν ό,τι έχουν επάνω τους τα θύματά τους. 
Ο Δήμαρχος ανέγνωσε όλα τα περιστατικά πιυ έχουν σημειωθεί, ενώ από την πλευρά των νέων/θυμάτων που ήταν παρόντα στη συνεδρίαση του ΔΣ αναφέρθηκε ακόμη ένα συμβάν (15 Ιανουαρίου) το οποίο ο Δήμαρχος δεν το είχε συμπεριλάβει στα αναγνωστέα. 
Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Φιλίππου (πάνω φωτό) αναφερόμενος στην εγκληματικότητα στον δήμο Παπάγου-Χολαργού, είπε ότι "μην νομίζετε ότι το φαινόμενο της αύξησης της εγκληματικότητας είναι φαινόμενο της περιοχής σας. Το ίδιο συμβαίνει σε όλους τους δήμους..."!
Οπότε μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο ανοχύρωτοι είναι οι πολίτες και ειδικά με τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα!

1 σχόλιο:

  1. Στο Χολαργό-Παπάγου ψήφισαν όλοι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και μαζεύτηκαν όλοι οι λαθροκακοποιοί και μετά κλαίγονται γιατί τους κάνουν τα χειρότερα και όταν γίνουν ξανά εκλογές πάλι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή