Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΖΟΥΡΑΡΙΣ! ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΡΑΓΙΑΣ! ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ο καθηγητής και εμφανιζόμενος ως Έλλην πατριώτης Ζουράρις, είναι ένας ακόμη προσκυνημένος ραγιάς! Πριν από μερικά χρόνια εξέδωσε...


βιβλίο με τίτλο "Βέβηλα Κίβδηλα Σκύβαλα", με αφορμή τα εξοργιστικώς ανιστόρητα της κας Ρεπούση η οποία υποστήριζε ότι ουσιαστικά δεν συντελέστηκε Μικρασιατική καταστροφή αλλά... συνωστισμός των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης, όπου περίμεναν να πάρουν το πλοίο!!!
Ο Ζουράρις αποδείχθηκε ένας προσκυνημένος ραγιάς ο οποίος μάλιστα έφτασε στο σημείο να δηλώσει "φέρτε να ψηφίσω τα προαπαιτούμενα να πάμε ταχύτατα στα υπόλοιπα"! 
Αφού λοιπόν ψήφισε τα προαπαιτούμενα του 3ου Μνημονίου συνεχίζει να λέει "Ναι σε όλα"! Προφανώς και είναι πρόθυμος να ψηφίσει τη σφαγή όλων των ελεύθερων επαγγελματιών και των αγροτών με το νέο ασφαλιστικό! 
Μιλάμε για...πολύ έλληνα πατριώτη! Φτύστε στον κόρφο σας γιατί δεν ξέρουμε ποια ζόμπι είναι δίπλα μας που παριστάνουν τους πατριώτες, αλλά είναι φίδια στον κόρφο της Ελλάδος! Αυτός που κατήγγειλε την Ρεπούση ότι διαστρέβλωνε την αλήθεια περί Μικρασιαστικής καταστροφής, σήμερα ο ίδιος με την πολιτική του οδηγεί σε νέα Μικρασιατική καταστροφή τον τόπο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου