Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!

Βρισκόμαστε ενώπιον μιας επερχόμενης τραγωδίας που όμοιά της δεν θα...


έχει ξαναζήσει η χώρα. Θα είναι μεγαλύτερη και από την Μικρασιατική καταστροφή.Όλα τα στοιχεία, με την παρουσία των ολετήρων Τσίπρα-Καμμένου στην κυβέρνηση, οδηγούν σε αυτή την εκτίμηση. 
Οι Τούρκοι, με την παρουσία των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα αμφισβητήσουν την εθνική μας κυριαρχία σε όλο το μήκος και πλάτος του Αιγαίου. Μέχρι και στο Σούνιο θα φτάσουν οι αμφισβητήσεις τους. ΄Ηδη εγείρουν θέμα για το δικαίωμα της Ελλάδος να περισυλλέξει τους νεκρούς της από τη νήσο Κίναιρο, όπου πριν από λίγες ώρες κατέπεσε ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού. 
Με αυτή την αμφισβήτηση και θέλοντας να εκτονώσει τις αποτυχίες που έχει η Τουρκία στο θέμα της Συρίας, θα χτυπήσει την Ελλάδα! Θα εκμεταλλευτεί την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, άρα την αδυναμία της Ρωσίας να επέμβη σε περίπτωση που επιχειρήσει σε βάρος ελληνικού νησιού και θα βρει την ευκαιρία να επιτεθεί κατά της Ελλάδος. 
Τα ελληνικά μας νησιά, από τα Δωδεκάνησα μέχρι το Βορειοανατολικό Αιγαίο κινδυνεύουν. Η χώρα μας μοιάζει αδύναμη επιχειρησιακά να αντισταθεί σε ένα χτύπημα της Τουρκίας. Ειδικά με την παρουσία των ...κουραμπιέδων Τσίπρα-Καμμένου στην εξουσία! 
Η εθνική καταστροφή είναι προ των πυλών. Ας ετοιμαστούμε για τα χειρότερα. Η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι ο χειρότερος οιωνός.  

1 σχόλιο:

  1. Είδατε τι κακό έκανε η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έφερε λαθρομετανάστες και έδωσε δικαίωμα στην Τουρκία να μπουκάρει στην Ελλάδα και να την κάνει δική της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή