Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ! ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΣ ΒΙΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΝΩΜΑΛΟΙ-ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΟΝΕΙΣ!

Μια πραγματική κόλαση ζούσαν τα τελευταία 5 χρόνια δύο ανήλικα αδέλφια από την Πέλλα, τα οποία φαίνεται ότι βασανίζονταν και ...

κακοποιούνταν σεξουαλικά από την ίδια τη μάνα τους και το σύντροφό της.
Πρόκειται για δύο αγόρια ηλικίας 11 και 9 ετών σήμερα τα οποία πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκαν υπό την προστασία της Πολιτείας και φιλοξενούνται πλέον σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων.
Πηγή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποκάλυψε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση. Η δικογραφία περιλαμβάνει βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος των παιδιών, σβήσιμο τσιγάρων στα κορμάκια τους, εγκλεισμό σε υπόγειο δίκην «τιμωρίας» και κάψιμο με καυτό λάδι στα πόδια. Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται από ιατροδικαστική έκθεση. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν, κατόπιν τυχαίου αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του άνδρα μικροποσότητες ναρκωτικών με συνέπεια αυτός να συλληφθεί.
Για την υπόθεση ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενδοοικογενειακή βία και κατοχή ναρκωτικών. Ανάλογο ένταλμα εκκρεμεί και σε βάρος της μητέρας των παιδιών, η οποία διώκεται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί.
Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται για πρώτη φορά το 2011, μετά από καταγγελίες. Εκείνη την περίοδο η κατηγορούμενη γυναίκα ζούσε με το σύντροφό της και τους ανήλικους γιους της στην Πέλλα, ενώ αργότερα φαίνεται ότι μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη.
Η έρευνα των διωκτικών αρχών συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν καταγγελίες που αναφέρουν φωτογράφηση της κακοποίησης από αγνώστους, τα μικρά ονόματα των οποίων βρίσκονται εν γνώσει των αρχών που προσπαθούν να τους εντοπίσουν.
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου