Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"!

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εκδήλωση υγείας από την "Παπάγου-πολιτεία"!

Την  Τρίτη 2  και Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, o Πολιτιστικός-Επιμορφωτικός...

Σύλλογος «Όμιλος Παπάγου Πολιτεία»  σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με Πρόεδρο τον Δημήτρη Οικονόμου (Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού), σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», που είναι επίσης μη κερδοσκοπικό σωματείο, επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), οργάνωσαν μια πολύ σημαντική για την υγεία μας διημερίδα, που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από τους εξειδικευμένους επιστήμονες, Κατερίνα Ματσούκα, Ιατρό Ρευματολόγο, Χρήστο Κομισόπουλο, φυσιοθεραπευτή, Δανάη Βαγιάκη, διαιτολόγο, σχετικά με την σιωπηλή αυτή νόσο, την  οστεοπόρωση,  καθώς και για την πρόληψη και αντιμετώπισή της. Με την εκδήλωση αυτή, πάνω από 180 συνδημότες μας είχαν την δυνατότητα να υποβληθούν δωρεάν σε εξέταση οστικής πυκνότητας και να ενημερωθούν πλήρως από τους καταξιωμένους επιστήμονες που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση του Ομίλου «Παπάγου- πολιτεία».
Μετά το πέρας τις εκδήλωσης, το πλήθος του κόσμου που κατέκλυσε από νωρίς το απόγευμα το Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού,είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην δεξίωση που ακολούθησε.
Χορηγοί της διημερίδας ήταν οι συμπολίτες μας, Γιώργος Χρονάς,(ΒΙΟΤΥΠΟΣ),η Φαρμακοποιός, Χριστίνα Γκιούρδα, ο Διονύσης Βλαχοδημήτρης,(ορθοπεδικά είδη),Οι Μιχάλης Πανανός &Αλέξης Κούλας,(ΑΡΤΟΣ &ΜΕΛΙ) και ο Αλέξανδρος Παπαβασιλείου (VERDE), ο όμιλος "Παπάγου Πολιτεία" τους ευχαριστεί  ιδιαίτερα, διότι χωρίς την συμβολή τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της όλης εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου