Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ: "ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ. ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ"! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟΣ ΡΕ;;;

Ο Τρύφων Αλεξιάδης ομολόγησε πριν από λίγο στον ΑΝΤΕΝΝΑ και τον...

Γιώργο Παπαδάκη ότι όλο το φορολογικό σύστημα είναι άδικο (όταν βάζει ανέργους ή φοιτητές που βοηθούν τους άρρωστους γονείς τους να πληρώνουν βαρείς φόρους) αλλά είπε ότι είναι το σύστημα το οποίο εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένη η κυβέρνηση να εφαρμόσει (ελέω δανειστών και υποταγής σε αυτούς). Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση διά του Αλεξιάδη ομολογεί ότι αδικεί τους φορολογούμενους πολίτες, ζητεί από τους ίδιους τους πολίτες να επιδεικνύουν φορολογική συνείδηση. "Είναι εθνικό, πατριωτικό καθήκον να δείξουμε φορολογική συνείδηση και να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή" δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης! 
Με απλά λόγια ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών είπε: Εμείς ως κυβέρνηση είμαστε αναγκασμένοι να...παίρνουμε κεφάλια (γιατί έτσι μας υποχρεώνουν οι δανειστές), εσείς όμως οι πολίτες οφείλετε να είστε ευσυνείδητοι σε όσα σας επιβάλλουμε. Καθίστε να σας σφάξουμε γιατί αυτό επιβάλλει το πατριωτικό σας καθήκον!!!

6 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από Μεταξάδες, έχει ανάγκη από ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο,τι αθλιώτερο βρέθηκε ποτέ σε υπουργικό θώκο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στο ραδιόφωνο του Real, όταν του είπε δημοσιογράφος ότι με την φορολογία που επιβάλλουν, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι θα πληρώνουν σε ορισμένες περιπτώσεις και πάνω από το 110% του εισοδήματος τους σε φόρους, τι λέτε ό,τι απάντησε ο αθεόφοβος; ``E, ας το δουν οι φορολογούμενοι, ως ένα δάνειο προς το κράτος΄΄!!!!!!!
    ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ, ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΤΟΣΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΡΕ ΚΛΟΟΥΝ, δεν είσαι εκεί για να ''πίνεις'' το αίμα του κοσμάκη, ρε απατεώνα πόσα κονόμαγες σαν εφοριακός;;; Γελοίε συμπλεγματικέ, δεν θα σου κάνουμε την χάρη, να ''κουνιέσαι'' εσύ, εις βάρος μας.
    Δεν θα την γλυτώσετε αυτή την φορά, θα μπείτε όλοι σας φυλακή και θα σας δημεύσουμε και τις περιουσίες που κάνατε από τις λαμογιές, τόσα χρόνια!!! Ξεβράκωτε που τα βρήκες τα λεφτά που έχεις;;; Για πες μας πρώτα και μετά να μιλάς, που ακόμα βρωμάνε τα χνώτα σου άξεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι, έχει ''ξεφύγει'' ο τύπος, την ψώνισε κανονικά...η ψωνάρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, οι συγγενείς και οι φίλοι του, γιατί δεν τον γιαουρτώνουν... μήπως και συνέλθει και ξεπεζέψει από το καλάμι, πριν είναι αργά, γιατί το βλέπω, έρχεται καται-γίδα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσέξτε, αν του βάψεις την μύτη κόκκινη, είναι ''φτυστός'' με κλόουν, δεν χρειάζεται άλλο αξεσουάρ!!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή