Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 δημοσιεύαμε το άρθρο: “υπό τις ευλογίες του Πούτιν το νέο κόμμα;”. Δημοσιοποιώντας – σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες μας, αλλά και από την ανάγνωση ...

ειδησεογραφικών ηλεκτρονικών ρωσικών σελίδων -  τις πιέσεις που δέχεται ο Πρόεδρος Πούτιν από την ρωσική ελίτ (πολιτική, θρησκευτική, επιχειρηματική) προκειμένου να υποστηρίξει το δόγμα της “Ορθόδοξης συμμαχίας” μεταξύ της Ελλάδος, της Σερβίας και της Βουλγαρίας.
Μιας πολιτικής που εξυπηρετεί απόλυτα τα ρωσικά συμφέροντα στα Βαλκάνια. Έτσι, σημειώναμε, πως η Ρωσία αναθερμαίνει μια απόφαση που είχε λάβει προ διετίας, για βοήθεια ενός νέου πολιτικού σχηματισμού στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που το υπάρχον πολιτικό προσωπικό και τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα της Πατρίδος μας, στο σύνολό τους είναι απόλυτα απαξιωμένα από τον ελληνικό λαό, ο οποίος πλέον, το τελευταίο χρονικό διάστημα τους εκφράζει με πολλούς τρόπους, την δικαιολογημένη οργή του. Η απόφαση για τη στήριξη ενός νέου πολιτικού σχεδιασμού, είχε ατονήσει λόγω του γεγονότος της ραγδαίας ανόδου των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, που από ότι φαινόταν είχε προσανατολισμό και προς τη Ρωσία.
Ωστόσο, ο ρωσικός παράγοντας, σύντομα απογοητεύθηκε από τη στιγμή που ο Τσίπρας μετατράπηκε σε υποτακτικό της Μέρκελ και απέκοψε από το κόμμα τη φιλορωσική του πλευρά (Λαφαζάνη και “αριστερή πλατφόρμα”).      

“Έσπασαν” τα τηλεφωνικά κέντρα του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας και της Ρωσικής Πρεσβείας

Σε αυτό το δημοσίευμά μας, της Κυριακής 31/1/16, παραθέταμε τα τηλέφωνα του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας και της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα και προτρέπαμε τους αναγνώστες μας να επικοινωνήσουν μαζί τους προκειμένου να τους κάνουν γνωστή τη θέληση του ελληνικού λαού, για παρέμβαση του Ομόδοξου και Ομόθρησκου Ρώσου Προέδρου, Βλαδίμηρου Πούτιν, για τη σωτηρία του ελληνικού Έθνους. 
Όμως, δεν περιμέναμε ποτέ – όπως ενημερωθήκαμε – πως θα “έσπαγαν” στην κυριολεξία τα τηλεφωνικά κέντρα, τόσο του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας, όσο και της Ρωσικής Πρεσβείας από τους πάμπολλους Έλληνες που επικοινώνησαν μαζί τους, εκφράζοντας τη βαθειά ανησυχία τους για το μέλλον της Πατρίδος μας, αλλά και για το εάν αληθεύει πως η Ρωσία θα εμπλακεί στα τεκταινόμενα της ευρύτερης περιοχής μας.  

Οι Έλληνες επαναστατούν

Έχει γίνει κοινή πεποίθηση των περισσοτέρων Ελλήνων πολιτών πως η υπάρχουσα κατάσταση της συνεχιζόμενης εξαθλίωσης είναι πλέον μη αναστρέψιμη και πως θα συνεχισθεί η εκποίηση όλης της Δημόσιας περιουσίας της Ελλάδος σε τρίτους, έναντι πινακίου φακής. Και είναι όλοι πεπεισμένοι πως, από τα ψίχουλα της πωλήσεως της Εθνικής μας γης, δε θα υπάρξει κανένα μα κανένα όφελος. Από τη στιγμή που τα “τριάκοντα αργύρια” της νέας προδοσίας και από την “αριστερή” κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα οδηγηθούν – όλο το τίμημα - στη μαύρη τρύπα του χρέους στο Λουξεμβούργο.
Γι΄ αυτό, όλη η ελληνική Κοινωνία βρίσκεται ήδη στους δρόμους. Από του αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, έως τους συνταξιούχους. Όταν για πρώτη φορά η αγροτική κινητοποίηση δεν έχει κομματική χειραγώγηση. Και από τη στιγμή που είναι αδύνατον η παρούσα κυβέρνηση, δεσμευμένη στην ανθελληνική πρακτική των Μνημονίων, να ικανοποιήσει τα αιτήματα του επαναστατημένου λαού μας, ένα είναι βέβαιο. Πως, αργά ή γρήγορα θα προκύψουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Που, κάποιοι εξωγενείς παράγοντες θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους.

ΗΠΑ και Ρωσία ερίζουν σε ξένο αχυρώνα

Με την επιβολή των Μνημονίων, την πώληση των 14 αεροδρομίων στη Fraport, την κυοφορούμενη πώληση και του τελευταίου 10% του ΟΤΕ στην Deutsche Telecom και όσων άλλων ακολουθήσουν, είναι αδύνατον να ισχυρισθεί κάποιος πως η Ελλάδα δε βρίσκεται πλέον υπό γερμανική νέα Κατοχή.
Αυτή η εξέλιξη, δεν είναι δυνατόν να αφήσει αδιάφορες της Παγκόσμιες δυνάμεις, των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Πρώτον, γιατί η γερμανική αλαζονεία γίνεται ενοχλητική και επικίνδυνη και δεύτερον γιατί, αφ΄ ενός οι ΗΠΑ χάνουν την πολυετή κυριαρχία τους στην περιοχή και αφ΄ εταίρου η Ρωσία χάνει τις όποιες ελπίδες είχε για την περιοχή, από τη στιγμή που η κυριαρχία των ΗΠΑ, ήταν “διακριτική”, αντίθετα με αυτή της γερμανικής κυριαρχίας!!
Εκεί ακριβώς “παίζεται” το παιχνίδι της υποστηρίξεως νέων πολιτικών σχημάτων ή εκείνων - πρωτίστως από τις ΗΠΑ – που θα θελήσουν να δημιουργήσουν για να καλλιεργήσουν το “εύφορο χωράφι” της Πατρίδος μας. 
Για τον λόγο αυτό απαιτείται από όλους μας, ανησυχία και επαγρύπνηση!!

Στρατηγός Φράγκος και Ναύαρχος Μαρινάκης

Πληθαίνουν καθημερινά οι “παραπολιτικές ειδήσεις” για εμπλοκή του επίτιμου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αλλά και πρώην υπηρεσιακού Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φράγκου Φραγκούλη, στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας, με την ίδρυση κόμματος στο οποίο θα τεθεί επικεφαλής.
Λέγεται δε, πως τυγχάνει της υποστηρίξεως μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος. Όπως επίσης, λέγεται, πως χρηματοδότης του εγχειρήματος θα είναι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Άλλωστε, ο “Ναύαρχος”, όπως έκανε τον κολλητό του, Δήμαρχο Πειραιά, έτσι, μπορεί να κάνει και Πρωθυπουργό, άνθρωπο της αρεσκείας του.
Από τη στιγμή που όλοι όσοι κατοικούν σε ετούτα εδώ τα χώματα, γνωρίζουν πώς για να αναδειχθεί ένα πολιτικό πρόσωπο, απαιτούνται δυο προαπαιτούμενα!! Χρήματα και Μέσον (ΜΜΕ). Γιατί, ο λαός μας λέει: “Σε είδα”, δεν λέει ποτέ σε άκουσα!!

Διεθνές Ίδρυμα “Φίλιππος Β΄ Βασιλεύς της Μακεδονίας”.

Σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας, στο εγχείρημα εμπλέκουν και το Διεθνές Ίδρυμα “Φίλιππος Β΄ Βασιλεύς της Μακεδονίας”, που έχει για έδρα του τη Νέα Υόρκη και δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα από έναν αειθαλή Καστοριανό. Το συγκεκριμένο Ίδρυμα έχει μεγάλη απήχηση στο ελληνικό Στράτευμα, όπως άλλωστε και ο Φράγκος Φραγκούλης. Προς επιβεβαίωση αυτού, θα αναφέρουμε πως στο πλαίσιο Διημερίδας και Τιμής, που διοργανώθηκε στις 8 και 9 Απριλίου 2014, το εν Ελλάδι παράρτημα του Ιδρύματος έκανε απονομή του μεταλλίου “Φίλιππος” στον Σύνδεσμο αποφοίτων της Σχολής Ικάρων, όπου τιμήθηκαν από το Ίδρυμα, 151 αεροπόροι που θυσιάσθηκαν υπέρ Πατρίδος την περίοδο της Ιταλο-γερμανικής εισβολής.  
Επίσης, πληροφορίες μας αναφέρουν πως, ο Φράγκος Φραγκούλης, μετέχει του ΔΣ του εν λόγω Ιδρύματος.

Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου  

Στις 5 Ιουλίου 2015 ο ελληνικός λαός με ποσοστό 61,31% είπε ΟΧΙ στους δανειστές - τοκογλύφους  “εταίρους” μας, μέσω του διενεργηθέντος δημοψηφίσματος. Και μπορεί ο Τσίπρας να το εξέλαβε ως ΝΑΙ, επιτρέπεται όμως, η Κωνσταντοπούλου και ο Λαφαζάνης να μη μπόρεσαν να κάνουν σωστή ανάγνωση του ηχηρού μηνύματος του ΟΧΙ που τρομοκράτησε το σύμπαν και άφησε μελλοντική παρακαταθήκη;  
Είναι δυνατόν να κάνουν μόνο “αριστερή” ανάγνωση; Μα το ΟΧΙ, αν δεν κάνω λάθος όσοι το ψήφισαν, το ψήφισαν χωρίς κομματικά κριτήρια.
Πως είναι λοιπόν δυνατόν, Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνης να προσέρχονται στις πρόσφατες εκλογές με εμβλήματα τα κόκκινα αστέρια και τίτλο που παραπέμπει στο ΕΑΜ; Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο έχασαν. Γιατί δεν ήταν ενωτικοί, αλλά άκρως διχαστικοί. Και δυστυχώς, δεν έλαβαν το μάθημά τους και συνεχίζουν την ίδια πολιτική της πόλωσης!!

Επίλογος

Λυπάμαι που δεν μπορώ να γίνω περισσότερο αναλυτικός. Όμως, θεωρώ πως σας έκανα να σκεφτείτε πάρα πολύ, όλα τα παραπάνω.
Ωστόσο, εσείς να συνεχίζετε να τηλεφωνείτε στο Γενικό Προξενείο της Ρωσίας και τη Ρωσική Πρεσβεία…


     

1 σχόλιο:

  1. Πόσο πατριώτης μπορεί να είναι ένας που συναίνεσε ή συναινεί στα
    καμώματα της μεταπολιτευτικής πολιτικής;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή