Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΦΡΙΚΗ! 22ΧΡΟΝΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!! ΒΙΝΤΕΟ

1d2cca0d-2341-4bd2-aee4-62f643337ca3
Μητροκτονία στην Παραβόλα σοκάρει το Πανελλήνιο. Νεκρή 44χρονη που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαιριές ο 22χρονος γιος της.Ο δράστης συνελήφθη...

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Παραβόλας του δήμου Αγρινίου από την είδηση της μητροκτονίας που σημειώθηκε γύρω στις 7.30 το απόγευμα σήμερα.
22χρονος σκότωσε με πολλές μαχαιριές την 44χρονη μητέρα του με το έγκλημα να συμβαίνει σε κατοικία στο κέντρο του χωριού. Συνέβη μάλιστα ενώπιον και του έτερου 19χρονου γιου  που είδε την αιματηρή συμπλοκή να εξελίσσεται μπροστά του. Φέρεται μάλιστα να επιχείρησε να αποτρέψει το κακό και να τραυματίστηκε και ο ίδιος ελαφρά φέροντας εκδορές στην ωμοπλάτη.
Το φονικό έγινε γρήγορα αντιληπτό από οικείους της 44χρονης που έσπευσαν στο σπίτι . Οι περίοικοι ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου δυστυχώς ήταν αργά καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Ο δράστης αρχικώς έσπευσε να εξαφανιστεί αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς μετά από συντονισμένες αναζητήσεις λίγη ώρα αργότερα.
Στην Παραβόλα το σοκ είναι μεγάλο, οι στιγμές τραγικές και συγγενείς και κάτοικοι του χωριού έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία πέριξ της οικίας της τραγικής οικογένειας . Μια οικογένειας πολύτεκνης με κύρια ενασχόληση τις αγροτικές δουλειές.
Οι πληροφορίες ακόμη είναι συγκεχυμένες γύρω από τις λεπτομέρειες του συμβάντος, για παράδειγμα διακινείται η πληροφορία πως ο δράστης τελούσε υπό την επήρεια μέθης ενώ γίνεται λόγος για 6-7 μαχαιριές που δέχθηκε το θύμα.
Σε βάρος του 22χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η σορός της άτυχης γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για τη νεκροψία- νεκροτομή.
Η αστυνομία μάλιστα προέβη σε μια πρώτη λιτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως “συνελήφθη μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίουκαι της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ακαρνανίας,  22χρονος ημεδαπός, ο οποίος πριν λίγη ώρα σε οικία, στην ίδια περιοχή, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 44χρονη μητέρα του”.
123
2
1
4


agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου