Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΘΡΗΝΟΣ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ! Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ!

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος, Μαρία Παπουτσάκη, σε ηλικία 61 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Η Μαρία Παπουτσάκη είχε γεννηθεί στο χωριό Πισκοπιακό Χερσονήσου....

Ηρακλείου Κρήτης, σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και από το 1981 εργάστηκε στις εφημερίδες "Ελευθεροτυπία", "Πρώτη", "Επικαιρότητα", "Αυριανή", το περιοδικό "Ταχυδρόμος" και τον ρ/σ "Flash".
Για 23 χρόνια κάλυπτε στο Mega το ρεπορτάζ του Υπουργείου Παιδείας ενώ είχε εργαστεί για 30 χρόνια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από το οποίο έλαβε και το "Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ". 
Ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Αλεξανδρίδη.
Ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαχρήστου ανέβασε πριν από λίγο τη φωτογραφία αυτή της εκλιπούσης την οποία γνώριζε και με την οποία είχε συνεργαστεί σε δημοσιογραφικές αποστλές και για την οποία γράφει τα εξής:
"H αγαπημένη φίλη και συνάδελφος, η εξαιρετική δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσάκη "έφυγε" σήμερα από κοντά μας. Αυτη την φωτογραφία την έβγαλα πριν λίγα χρόνια σε μια από τις δημοσιογραφικές αποστολές που κάναμε στην ΚΠολη. Θα αποχαιρετήσουμε την Μαρία, την Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών / We are mourning for the loss of Maria Papoutsakis, a close friend and a great journalist. We will salute her, for a last time, on Tuesday, at 12 noon, in the First Cemetery of Athens. Rest in Peace Maria!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου