Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ: "ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ"!!!

Δείτε ποιος είναι ο Μητσοτάκης και ποιο θα είναι το μέλλον της χώρας εάν κι εφόσον αύριο εκλεγεί νέος πρωθυπουργός. Θα παραλάβει την....

εξουσία από τον πολιτικό εγκληματία Τσίπρα για να συνεχίσει τα ίδια και χειρότερα! Από την Σκύλλα τη Χάρυβδη ο ελληνικός λαός. 
Η παραπάνω δήλωση  Μητσοτάκη ("ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ"), δεν είναι καιρνούργια. Είχε δημοσιευτεί κατά κόρον στον τύπο (έντυπο και διαδικτυακό) τον Νοέμβριο του 2013. Αφορούσε συνέντευξη του σημερινού Προέδρου της ΝΔ στην έγκυρη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique», ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ιδού τι δήλωνε:
"Θα προχωρήσουμε εν ανάγκη και με την επιβολή στρατιωτικού νόμου, θα κάνουμε πραξικόπημα ("Le clientélisme arrangeait beaucoup de monde") για να επιβάλλουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας και για τους πολίτες», δήλωνε με απίστευτη ειλικρίνεια.

Σε επιστολή που απέστειλε αργότερα στον διευθυντή της εφημερίδας, ο κ. Μητσοτάκης διέψευδε κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις, αντιλαμβανόμενος, κάπως αργά, όπως συνήθιζε ο πατέρας του, τον απόηχο των δηλώσεων του.

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε τόσο στην έντυπη έκδοση,  όσο και στη διαδικτυακή έκδοση της βελγικής εφημερίδας.
Διαβάστε εδώ όλες τις δηλώσεις-σοκ στην βελγική εφημερίδα (που τώρα τις παίρνει πίσω...) του Κ.Μητσοτάκη: http://www.lalibre.be/actu/international/le-clientelisme-arrangeait-beau...
Ακολουθεί το άρθρο της Βέλγικης La Libre Belgique (online έκδοση), όπως θα το διάβαζε κανείς στις 31 Οκτωβρίου 2013, με σημειωμένη την απάντηση του Κ. Μητσοτάκη, όπου φέρεται να ανέφερε “στρατιωτικό νόμο”.

"Τελικά, αυτό το παιδί, δεν ξέφυγε από το Μητσοτακαίικο βρωμερό γονίδιο του φασισμού", έγραφε η Πόπη Σουφλή στο διαδίκτυο για τη στάση του Μητσοτάκη.
Τις ανατριχιαστικές δηλώσεις Μητσοτάκη είχαν αναδημοσιεύσει και πολλά ιστολόγια, ανάμεσα στα οποία και η δική μας ηλεκτρονική εφημερίδα. Δείτε εδώ και εδώ!

1 σχόλιο:

  1. ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΤΑΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή