Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

"ΚΟΛΑΣΗ" ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΗ". ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΓΟΥ!

Διαβάστε την εισήγηση των τεσσάρων (4) σχολείων προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού, όπως αυτή κατατέθηκε από τη Νατάσσα Χαμηλοθώρη κατά τη χθεσινοβραδινή κρίσιμη συνεδρίαση...


Κύριε Δήμαρχε
Κύριε Πρόεδρε,
Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ και ζητήσαμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να σας μεταφέρουμε με τον πιο άμεσο και επίσημο τρόπο την τεράστια και καθολική ανησυχία των γονιών κυρίως των Λυκείων και των Γυμνασίων για τα φαινόμενα βίας και εγκληματικότητας που αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς και τα οποία έχουν στόχο τα παιδιά μας.
Η κοινωνία των γονιών των σχολείων μας είναι στην κυριολεξία ανάστατη, καθώς ο τρόμος και η ανασφάλεια έχει κυριεύσει τα παιδιά μας κι εμάς τους γονείς τους.

Τα παιδιά δεν τολμούν πια να κυκλοφορήσουν στο δρόμο ακόμη και τις απογευματινές ώρες, οι γονείς τρέμουν στη σκέψη ότι τα παιδιά τους είναι εκτεθειμένα και απροστάτευτα ακόμη και όταν πάνε στο φροντιστήριο ή όταν γυρίζουν από το σχολείο.

Ομως όπως διαπιστώσαμε από τη σύντομη συζήτηση που έγινε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, η δημοτική αρχή δεν έχει πλήρη και ορθή εικόνα των γεγονότων και της επιδείνωσης του φαινομένου.

Οπως γνωρίζετε, σχεδόν ένα χρόνο πριν, ο Σύλλογος Γονέων του 1ου ΓΕΛ Χολαργού κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο υπόμνημα με αφορμή το θανατηφόρο περιστατικό στο Κεντρικό Αλσος του Χολαργού, με αυτόπτες μάρτυρες μαθητές του Λυκείου, ανεξάρτητα αν τελικά διαπιστώθηκε αυτοκτονία καθώς ο αυτόχειρας ήταν ψυχοπαθής, κρούοντας ουσιαστικά τον κώδωνα του κινδύνου και τονίζοντας ότι αν δε λάβουμε άμεσα μέτρα η περιοχή θα χαρακτηριστεί ως ιδιαιτέρως ευάλωτη σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Το καλοκαίρι ομάδα γονέων με εκπροσώπους Συλλόγους Γονέων και από τις δύο κοινότητες υπέγραψε κείμενο και το έφερε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με την ασφάλεια των σχολικών κτιρίων περιγράφοντας μία κατάσταση που ήταν ήδη τότε μόνιμη με συνεχείς βανδαλισμούς, λεηλασίες και κλοπές στους σχολικούς χώρους.

Ήδη η γονεϊκή ομάδα του Δήμου μας, στο σύνολο της, υπέδειξε τα μεγάλα προβλήματα παραβατικότητας με στόχο τη σχολική κοινότητα. Αρκετά νωρίς χωρίς να διεκδικούμε το ρόλο του προφήτη αλλά μέσα από τον έντονο φόβο μας ότι το κάθε θύμα είναι το παιδί του καθένα από εμάς και μας πονάει το ίδιο, προτείναμε κάποιες πρώτες ιδέες, πιθανές λύσεις.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ταχύτητα με την οποία η δημοτική αρχή δρα παρά του ότι εκκίνησε τις περισσότερες υπεσχημένες διαδικασίες, για τα μέτρα που είχαμε το καλοκαίρι συμφωνήσει σε σχέση με τους συναγερμούς των σχολείων, το φωτισμό, την οργάνωση των σχολικών φυλάκων, αλλά και τη φύλαξη των σχολείων με την ιδιωτική εταιρεία security. Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα είναι κατώτερη και των προσδοκιών και των περιστάσεων.

Ισως είναι εντελώς τυχαίο το γεγονός, αλλά θεωρούμε απαραίτητο να σημειώσουμε ότι όλοι οι γονείς έχουν διαπιστώσει ότι από τότε που έχει ενεργοποιηθεί η φύλαξη με το αυτοκίνητο της security τα φαινόμενα βανδαλισμών των σχολείων, διαρρήξεων και επιθέσεων σε μαθητές και πολίτες έχουν αυξηθεί.

Εδώ βρισκόμαστε βασικά για να μεταφέρουμε την αγωνία των γονιών και να λάβουμε επίσημες απαντήσεις από την δημοτική αρχή μπροστά σε ένα φαινόμενο που απλώνει τον τρόμο στην τοπική μας κοινωνία.

Θεωρούμε ότι ο δήμος πρέπει να ενσκύψει με μεγαλύτερη ένταση στο πρόβλημα και να αποκτήσει σχέδιο άμυνας ανεξάρτητα αν ήθιστε ή όχι να ασχολείται με θέματα ασφάλειας, αφού ζούμε προφανώς σε μια εποχή όπου το κράτος μας λόγω οικονομικής κρίσης έχει τεράστια δυσκολία να ανταποκριθεί στις παραδοσιακές του υποχρεώσεις, όπως η ασφάλεια των πολιτών.

Θεωρούμε λοιπόν ότι με τα νέα δεδομένα που έχουμε, ελλειπής αστυνομική δυνατότητα και ταυτόχρονα αύξηση της εγκληματικότητας λόγω κρίσης, ο δήμος θα πρέπει να προχωρήσει ένα βήμα παρά πέρα από τις παραδοσιακές του λειτουργίες και να εκπονήσει σχέδιο δράσης.

Να οργανώσει περιφρούρηση των δρόμων σε συνεργασία με την αστυνομία και με πεζές περιπολίες και με την συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας.
Να αντιμετωπίσει με τρόπο μόνιμο τις φθορές στο φωτισμό
Να οργανώσει με καλύτερο τρόπο την φύλαξη των σχολείων. Η νυχτερινή βάρδια των σχολικών φυλάκων είναι επιβεβλημένη.
Να μεγιστοποιήσει την ενημέρωση σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία τόσο για τις μορφές βίας που εμφανίζονται στην περιοχή μας όσο και για τα ενδεδειγμένα μέτρα προφύλαξης και συμπεριφοράς
Να μεριμνήσει για τη φύλαξη των χώρων όπου εμφανίζεται μεγάλη συνάθροιση μαθητών και των πολυσύχναστων διαδρομών που ακολουθούν
Να δημιουργήσει μια βάση πληροφοριών από τις μαρτυρίες για ευρύτερη ενημέρωση αλλά και για τη διευκόλυνση του έργου της αστυνομίας.
Να ενεργοποιήσει το Συμβούλιο Παραβατικότητας και να το εμπλουτίσει και με άλλους ειδικούς επί του θέματος συμπολίτες μας έτσι ώστε αυτό να εκπονήσει ολοκληρωμένο σχέδιο αντίδρασης στα φαινόμενα βίας.
Να βομβαρδίσει με επιστολές και ψηφίσματα κάθε αρμόδιο υπουργείο και υπηρεσία για τα φαινόμενα που ειδικά για το δήμο μας πήραν πανελλαδικές διαστάσεις δημοσιότητας, απαιτώντας ταυτόχρονα την ενίσχυση των αστυνομικών μας τμημάτων.

Τέλος να ενεργοποιήσει σε συνεργασία με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τα προγράμματα που αναφέρει στο site της, όπως ο Αστυνομικός της Γειτονιάς, Εθελοντική Αστυνόμευση, ή άλλα όπως ο Φρουρός της Γειτονιάς.

Δεν είμαστε ούτε ειδικοί, ούτε οι αρμόδιοι για να δώσουμε τη λύση στο πρόβλημα. Είμαστε απλά τα θύματα που διαπιστώνουμε ότι εμείς και κυρίως τα παιδιά μας είναι εκτεθειμένα, απροστάτευτα και αβοήθητα μπροστά σε έναν τεράστιο κίνδυνο.

Είμαστε πολίτες αυτού του δήμου που απαιτούμε να ανασκουμπωθεί, να οργανώσει την προστασία μας και να ασχοληθεί με ένταση για το νούμερο ένα πρόβλημα που μας απασχολεί, την ασφάλεια των παιδιών μας.
Είμαστε εδώ για να σας μεταδώσουμε την ένταση του προβλήματος γι αυτό και ζητήσαμε ειδικό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τη συνεχώς αυξανόμενη απειλή που δέχονται τα παιδιά μας.
Είμαστε εδώ κυρίως όμως για να λάβουμε απαντήσεις και ενημέρωση για το πως και με τι χρονοδιάγραμμα σκέφτεται η δημοτική αρχή να ενεργήσει για την ασφάλεια των συμπολιτών της.


Για το ΣΓΚ του 1ου Γυμνασίου Χολαργού
η Πρόεδρος Νάντια Γεωργοπούλου

Για το ΣΓΚ του Λυκείου Παπάγου
ο Πρόεδρος Γιώργος Γεωργιάδης

Για το ΣΓΚ του 1ου Λυκείου Χολαργού
η Πρόεδρος Νατάσσα Χαμηλοθώρη

Για το ΣΓΚ του 2ου Λυκείου Χολαργού
η Πρόεδρος Κατερίνα Βούζα

22 σχόλια:

  1. Αν περιμένεις από τον δήμαρχο να σε προστατεψει σώθηκες. Αυτός μόνο την κοιλάρα του προστατεύει. Ο θεός να μας βοηθήσει ο Χολαργός έχει αφεθεί στη μοίρα του. Α ρε Νικολάου που είσαι. Πως έγινε δήμαρχος ο βουτυρομπεμπές ούτε ο ίδιος το κατάλαβε. Άντε να περάσουν τα χρόνια να σε ξεχάσουμε τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από λίγη ώρα έξω από την Εθνική τράπεζα μάλλον λαθρο αφγανός ξυλοκόπησε και λήστεψε ηλικιωμένο και του έκλεψε 200 ευρώ . Κυρία Χαμηλωθώρη γιατί δεν μας λες πόσους συνταξιούχους έχουν ληστεύσει οι Φίλοι σου οι λαθρομετανάστες έξω από τις τράπεζες ΧΟΛΑΡΓΟΎ΄..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νικολάου σαν Δήμαρχος είχε α.......... δεν θα τολμούσε η κάθε συριζαία χαμηλοθώρη να του πει Μ.......... όταν με τον νόμο Παρασκεύοπουλου του Γ........ και βρομο ΣΦΥΡΙΖΑ έχουν αποφυλακιστεί δεκάδες χιλιάδες εγκληματίες λαθρομετανάστες και βιαστές μικρών παιδιών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΔΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΡΗΜΑΞΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ . ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ . ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΔΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΡΗΜΑΞΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ . ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ . ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τεράστιες οι ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για την αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα . αποφυλάκισαν όλους τους εγκληματίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε είσαι πολύ λίγος, η πάρε μέτρα η παραιτήσου δεν πάει άλλο κινδυνεύουν τα παιδιά μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κσι τι νσ κσνει ο Δήμαρχος : Να κάνει τον Σερίφη : Ο ΤΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ευθύνες που έχει ανοίξει τα σύνορα και μάζεψε όλους τους εγκληματίες : Εδώ λήστεψσν τα γραφεία του ΣΦΥΡΙΖΑ τρεις φορές στην Κουμουνδούτου και κολο συριζαίοι το κρύβουν για νσ μην ξεφτιλιστούν . Το θέμα είναι να μην μπει στα σπίτια σας τα βράδια κανένας λαθρο καφετούλης γιατί τότε θσ χορεύεται σαν τους Ινδιάνους εσείς οι αντιρατσίστριες .Τα παράπονα σας στον ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ TSE MR ALEXIS USA GEVARA ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και να κλείσει τα σύνορα εκεί που οι ΜΚΟ του ΣΥΡΙΣΑΜ και της ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ μαζί με Τούρκους ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ πνίγοντας αθώεες ψυχές και μικρά παιδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αύριο Παρασκευή κατεβαίνουν στην Αθήνα τα τρακτέρ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ της Τιμής και της Αξιοπρέπειας για να τσακίσουν την ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Οι ανθέλληνες Τσίπρας Καμμένος ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ θέλουν να ξεριζώσουμε τα χωράφια μας και να καταστρέψουν τελείως την Εθνική Παραγωγή . Η κυβέρνηση ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σύντομα θσ πληρώσουν τα εγκλήματα τους εναντίον του Ελληνικού Γένους . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αύριο Παρασκευή κατεβαίνουν στην Αθήνα τα τρακτέρ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ της Τιμής και της Αξιοπρέπειας για να τσακίσουν την ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Οι ανθέλληνες Τσίπρας Καμμένος ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ θέλουν να ξεριζώσουμε τα χωράφια μας και να καταστρέψουν τελείως την Εθνική Παραγωγή . Η κυβέρνηση ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σύντομα θσ πληρώσουν τα εγκλήματα τους εναντίον του Ελληνικού Γένους . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το λάθος του Δημάρχου ήταν ότι δεν είχε εχθές στο ΔΣ 50 Δημότες όπως έκανε ο Νικολάου παλιά για να μην μπορούν οι συντρόφισσες του συλλόγου να κλαψουρίζουν σαν θλιμένες γκέησες . Εάν ήταν Δήμαρχος ο Νικολάου δεν θα τολμούσαν να κάνουν τέτοια καραγκιοζηλίκια και να κατηγορούν τον Δήμαρχο για την εγκληματικότητα την στιγμή που όλη η Ελλάδα είναι ένα Μπουρδέλο Λαθρομεταναστων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που είσαι Παπαδόπουλε . Νοσταλγούμε τα ευλογημένα χρόνια της επταετίας Παπαδόπουλου τότε που τα βράδυα κοιμόμαστε στις αυλές των σπιτιών μας και δεν μας πήραζε κανείς . Ευλογημένα χρόνια χωρίς εγκληματικότητα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ανεργία φτώχεια χαράτσια Μνημόνια κομμουνιστές κλέφτες πολιτικούς και ανθέλληνες . Σήμερα δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πεινασμένοι ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν αποφάγια βρομο συριζαίων για να χορτάσουν την πείνα τους . ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αι στο Διάολο συριζαίοι κερατάδες παλιάνθρωποι . Αι στο Διάολο καθάρματα . Έρχονται οι αγρότες αύριο και θα σας πηδήξουν ξεφτίλες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξηγήστε μου για να καταλάβω, οι τσιριζαίες (από το τσιρίζω, για να επιβάλλομαι) τώρα αντιλήφθηκαν την εγκληματικότητα; Τόσο καιρό που ο δικός τους, ο καταληψίας ντε, που φέρνει με τον ένα ή άλλο τρόπο λαθροεγκληματίες, που βιάζουν στις συνοικίες του κέντρου, που ληστεύουν, που σκοτώνουν, που ήταν; Τώρα αποφάσισαν να ''διαμαρτυρηθούν'', τώρα που ''ενόχλησαν'' τα παιδιά τους; Tόσο καιρό ''παρέδιδαν μαθήματα αλληλεγγύης και δηθενανθρωπισμού''...στους άλλους, τα θύματα των λαθρομεταναστών που λυμαίνονται τις πολύπαθες γειτονιές της Αθήνας. Αλλά βλέπεις, οι κάτοικοι της Κυψέλης, ή του Αγ. Παντελεήμονα, όταν απελπισμένοι, φώναζαν για την ίδια τους την ΖΩΗ και την περιουσία τους που απαξιωνόταν,από τις πολιτικές των ''προοδευτικών θολοκουλτουριαριστεριστών'' ήταν... κακοί Έλληνες και ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!
    Τώρα, ας πουν στους ''μπούληδες και στα μαμόθρεφτα'' να έχουν μάτια και στη πλάτη και να πηγαίνουν τοίχο-τοίχο, γιατί είναι... αργάμιση !!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα, μην τρέχετε δεξιά και αριστερά, βρείτε δύο-τρία παιδάκια που να φορούν συμπτωματικά ...μαύρες μπλούζες(για να μη φαίνονται οι λεκέδες)και το ''προβληματάκι'' θα λυθεί σε χρόνο ντε-τε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ μαζί σου ΜΕΝΙΠΠΕ και συγχαρητήρια γισ το σχόλιο σου . Τόσα χρόνια οι εγκληματίες βασάνιζαν και έσφαζαν ανύμπορους συμπολίτες μας και καμία συριζαία μαμά δεν έδινε σημασία . Τώρα που οι μπούληδες έφαγαν δυο χαστουκάκια από άλλους μπούληδες τους πήρε ο πόνος για την εγκληματικότητα . Έτσι να καταλάβουν τι νιώθουν οι πραγματικές μανάδες όταν βλέπουν εγκληματίες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μέσα στα σπίτια τους κσι έχουν και μικρά κορίτσια . Αν τους ενοχλεί η εγκληματικότητα ας μην ξαναψηφήσουν ΣΥΡΙΖΑ . ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί πήγατε στο δημαρχείο; Στην Καφαντάαρη να πάτε, θα σας βρει λύση, ουουου! Την ''ίδια γλώσσα'' μιλάτε, θα τα βρείτε...!
    Ακόμα καλύτερα, να πάτε και στον Ζήκο, έχει να σας ''αναπτύξει'' θεωρίες, ουουου!
    Πάντως για να λέμε και ''αλήθειες'', αργοπορήσατε λίγο να αντιληφθείτε το πρόβλημα και το ''πρόβλημα''... σας κτύπησε την ''πόρτα''!!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tελικά, είναι βαρύ να είσαι ''επαγγελματίας φιλάνθρωπος'' έτσι;
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ''όποιος τρέφει φίδια στον κόρφο του....''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Χαρούλα του ΣΦΥΡΙΖΑ κάνει πως δεν καταλαβαίνει . Ρε σε ποιο σπίτι συριζαίου μπήκαν λαθρο αρουραίοι κσι το έκαναν καλοκαιρινό : Σε πιο ρε γαμώτο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παρτε οπλα αλλιως δεν γινεται καντε περιπολιες και χτυπατε στο ψαχνο υπαρχουν και οι πλαστικες σφαιρες μαζευται χρηματα εχετε ενα κουμπαρα και αγοραστε οπλα υπαρχει τιμοκαταλογος με ρωσικα σε καλες τιμες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όλοι στο Σύνταγμα με τους αγρότες να τσακίσουμε την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ....... ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή