Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΤΗΝ ΓΩΓΩ ΠΑΓΩΝΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ τ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΥΔΗ! ΔΕΙΤΕ...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή από εργαζόμενο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Στην επιστολή του μιλάει για όλους και για όλα...

Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη,
Υπηρετώ τον Δήμο μας από το έτος 2.000 σε πολλά πόστα.
Ήμασταν ένα όμορφο στολίδι της Αθήνας και βρισκόμαστε πια στο κέντρο του ενδιαφέροντος! Εννοώ ότι ο Δήμος μας είναι ένας σύγχρονος αθηναϊκός Δήμος, νομίζω ότι άλλοι 18-20 είναι αν και τον δικό μας σε όλη την Αττική.
Μετά τον απαράδεκτο Παπαγιώτη αξιωματικό Δήμαρχο, ο Δήμος μας  έγινε πάλι πρότυπο Δήμου και στήριγμα των κατοίκων στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας.
 Ο κύριος Αποστολόπουλος έχει την απόλυτη στήριξη των εργαζομένων. Και έργα έχουν αρχίσει (στον βαθμό που αυτό είναι οικονομικά εφικτό) και ξαναγίνονται πεζοδρόμια, γήπεδα, αλλά εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους. Οι περιοχές Παπάγου και Χολαργού είναι καθαρές και τακτοποιημένες, χάρη στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι οι οποίοι μοιάζουν με το καρδιακό σύστημα ενός οργανισμού.
Βέβαια παρουσιάζονται δυσλειτουργίες, αλλά με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε και με πενιχρές αποδοχές, τις αντιμετωπίζουμε με πολύ δουλειά, αυταπάρνηση, χαμόγελο και καλή διάθεση.
Παρατηρώ ότι μέσα από τις τοπικές εφημερίδες γίνεται αναφορά και εξαίρεται ένας Αντιδήμαρχος για το έργο που έχει προσφέρει. Όμως, όπως ασφαλώς θα γνωρίζετε, για τα έργα και για την υπόλοιπη φροντίδα της περιοχής υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι στον Δήμο. Για παράδειγμα, ένας αντιδήμαρχος (χωρίς να αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα) έχει μάξιμουμ θητείας 2 χρόνια, ενώ η γενική Διευθύντρια κυρία Παγώνη, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι στον Δήμο παραμένουμε για πάρα πολλά χρόνια. Εξυπηρετώντας με καθημερινή αγάπη τον δημότη, βρισκόμαστε κοντά του για 15, 20, 25 χρόνια, όσα χρόνια δηλαδή κάνουμε αυτή τη δουλειά, με συνεχή έγνοια και ενδιαφέρον για τα προβλήματα της γειτονιάς.
Θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να παρακαλέσω την εφημερίδα σας να προβάλει το έργο μας και όχι να πιστώνεται η δόξα στους περαστικούς και χθεσινούς!!!
Με την παράκληση να δημοσιευτεί η επιστολή μου,
Θάνος Παπαθανασίου
Εργαζόμενος στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού


13 σχόλια:

  1. Μόνο ο Αυγουρόπουλος έκανε δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον στριμώχτηκε ο Λιάκος από τις αντιδράσεις των δημοτών του Χολαργού για το ανύπαρκτο έργο του και την αχρηστία του και μεταχειιριρίζεται ακόμα και εργαζόμενους για τσιράκια. Τι άλλο θα δούν τα μάτια μας. Λίγη αξιοπρέπεια ρεεεεεε !!! Σταμάτα τις φωτογραφίες και δούλεψε ρεεεεε !! Το μαύρο πλησιάζει ρεεεε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ? ΟΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΡΓΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ . ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΔΟΞΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ . ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ . ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ . ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΗΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ αν ήμουνα τσιράκι του Αποστολόπουλου δεν θα ήμουν ανώνυμος. Πόσα σου έδωσε ο καρμίρης ? Εικοσαρικάκι η παραπάνω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε στον ύπνο σου να πάρεις πεντακοσάρικο από τον δήμαρχο. Αυτός δεν χαρίζει ούτε τον πυρετό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανεξάρτητα από τι τον παρακίνησε να γράψει την επιστολή ο Θάνος, είναι καλό παιδί και αγαθός, το λέω αυτό γιατί τον ξέρω, ως φίλο και δεν είμαι εργαζόμενος στο δήμο. Φίλε Θάνο, δεν συμφωνώ μαζί σου για τον τωρινό δήμαρχο, δυστυχώς... μάλλον είναι ανύπαρκτα τα ''περιβόητα'' έργα. Συμφωνώ όμως για τον προηγούμενο και δεν μπορώ να καταλάβω που τον έκαναν και ''επίτιμο''!!!
    Σε κάθε περίπτωση πάντως, σε συγχαίρω που εξέφρασες την γνώμη σου με παρρησία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και επίσης , φίλε Θάνο, δεν σε θεωρώ σε καμμιά περίπτωση ''τσιράκι'' κανενός!!!

      Διαγραφή
  8. Φίλε μπορεί να ήμουν κι εγώ υπερβολικός. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο που έγραψε την ανάρτηση αλλά όταν διαβάζω για έργα ανυπαρκτου δημάρχου αγανακτώ. Sorry anyway...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι στο Σύντσγμα ΟΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ μαζί με τους αγρότες να τσακίσουμε την συμμορία κλεφταράδων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Όλοι στο Σύνταγμα να κρατήσουμε την Πατρίδα μας ΟΡΘΙΑ για θα σας πηδήξουν οι τοκογλύφοι ΟΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι στο Σύντσγμα ΟΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ μαζί με τους αγρότες να τσακίσουμε την συμμορία κλεφταράδων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Όλοι στο Σύνταγμα να κρατήσουμε την Πατρίδα μας ΟΡΘΙΑ για θα σας πηδήξουν οι τοκογλύφοι ΟΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χάνεις τα λόγια σου φίλε όλοι αυτοί είναι ελεεινά κομματόσκυλα χωρίς αξιοπρέπεια μέσα τους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει η λέξη Πατρίδα . Δεν τους βλέπεις κσθε μέρα όλο με μαλακίες ασχολούντσι . ΣΗΚΩ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ να δεις τους ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή