Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ. ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ!

Προ των πυλών η κοινωνική έκρηξη - Κάποτε «χάιδευαν» την αγροτιά...

και έταζαν το τέλος των μνημονίων και τώρα κλείνουν τα παράθυρα του Μαξίμου – Εντολή Τσίπρα στους υπουργούς να σταματήσουν τους εξαγριωμένους αγρότες με κάθε τρόπο
Αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη κρίση από τότε που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας είναι ο Αλέξης Τσίπρας και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΌ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ που προωθείται πλήττει δεκάδες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες απαντούν με δυναμικές κινητοποιήσεις. Το... φυτίλι το άναψαν πριν από 18 μέρες οι αγρότες, με τη μεγαλύτερη ίσως κινητοποίηση που έχει σημειωθεί ποτέ. Η συμμετοχή των τρακτέρ, σύμφωνα με τους αγρότες, ξεπερνάει ακόμα και το 1997, όταν οι αγρότες είχαν βγει ξανά μαζικά στους δρόμους αντιδρώντας στα νομοσχέδια που προωθούσε η τότε κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη.
Οι... εγωιστές, κατά τους κυβερνητικούς κύκλους, αγρότες, βλέποντας την προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης στα αιτήματά τους αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με κάθοδο των τρακτέρ στην πλατεία Συντάγματος.
Το... κοκτέιλ είναι εκρηκτικό, καθώς στο πλευρό των αγροτών τάσσονται και οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες που ζητούν «εδώ και τώρα» απόσυρση του «εκτρώματος».
Την ίδια ώρα στο Μαξίμου τα παράθυρα είναι κλειστά. Κανείς δεν κοιτά τι γίνεται απ’ έξω. Ο Αλέξης Τσίπρας δέθηκε στο άρμα των δανειστών και από τότε έκοψε κάθε επικοινωνία με το λαό. Συνομιλεί μόνο με τη Μέρκελ και το πρυτανείο των Βρυξελλών και αρνείται το διάλογο με τους πολίτες. Ή μάλλον δέχεται το διάλογο αλλά... με τους δικούς του όρους.
Πού είναι άραγε σήμερα αυτά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που κάποτε «χάιδευαν την αγροτιά» τάζοντάς της λαγούς με πετραχήλια και συμμετέχοντας σε όλες τις προηγούμενες αγροτικές κινητοποιήσεις υποσχόμενα το τέλος των μνημονίων;
Η «σπορά» του ανερμάτιστου λαϊκισμού, έφερε σήμερα αυτούς τους καρπούς που βιώνουν, τόσο οι ίδιοι οι αγρότες, όσο και οι υπόλοιποι πολίτες. Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος θερίζουν τώρα τις θύελλες που έσπειραν με την υποταγή στους δανειστές, με τη μετατροπή του «ΌΧΙ» σε «ΝΑΙ», με τη μετατροπή του «Πρώτη φορά Αριστερά» σε «μία από τα ίδια».
Δείτε εδώ τον πρόεδρο Πάνο να υπόσχεται αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες!!!
Κι εδώ απολαύστε τον πρόεδρο Πάνο να υπερασπίζεται τις συντάξεις του ΟΓΑ
newsbomb.gr

3 σχόλια:

  1. Η μεγάλη μου επιθυμία είναι να δω νεκρούς Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο νεκρούς για να χέσω και να κατουρήσω στους τάφους τους! Αυτό είναι το μεγάλο μου όνειρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος ρε παιδιά με τους τίτλους που βάζετε. Τι πάτε να μας πείτε; Κάνανε λάθος χειρισμούς και τώρα την πατήσανε και θα θερίσουν θύελλες; Όλα αυτά τα ξεπουλημένα καθάρματα τόσα χρόνια, ο ένας μετά τον άλλον έκαναν λάθη; Μα δεν το βλέπετε ότι μόλις αρχίζουν να τεντώνουν τα πράγματα, αμέσως εκλογές, κατευνάζουν λίγο τα πνεύματα, αρχίζουν πάλι οι υποσχέσεις, ο υπνωτισμένος και απελπισμένος κοσμάκης πάλι ελπίζει και ξανά τα ίδια. Αυτοί όλοι, εκ των προτέρων ξέρουν για πόσο χρόνο θα είναι η θητεία τους στην κυβέρνηση. Και μόνο από τα σχόλιά μας στις διάφορες σελίδες του διαδικτύου, YouTube, Facebook κλπ γνωρίζουν πολύ καλά πως και μέχρι που θα αντιδράσουμε. Αν είστε πραγματικοί πατριώτες και πονάτε για αυτόν τον τόπο, να μην αναρτήσετε ξανά τέτοιους τίτλους είτε από δικά σας άρθρα είτε από άλλες πηγές. Μπορεί να ακούγεται φασιστικό, αλλά έτσι ξεγελιούνται και αυτοί οι λίγοι που μπαίνουν και διαβάζουν την σελίδα σας. Άλλωστε όλα αυτά τα φασισταριά, με αυτόν τον τρόπο δεν μας έχουν επιβάλει όλα αυτά μέχρι τώρα; Εσείς θα πρέπει να πασάρετε οτιδήποτε στον κόσμο χάρη της ελευθερίας της γνώμης του καθενός και να ξεγελιέται ο κόσμος; Και αυτό δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει. Έχει ξανασυμβεί και πάλι έχω κάνει σχόλιο, και χώρια που πολλές φορές όχι τόσο στην δική σας σελίδα, αλλά πιο πολύ σε άλλες, τίτλοι άρθρων άσχετοι με το περιεχόμενο ή υπερβολικοί, αρκεί να μας προτρέψετε για κλίκ. Έτσι στο τέλος εσείς θα βγείτε κάποια στιγμή χαμένοι. Η διάθεσή μου ειλικρινά δεν είναι να σας προσβάλω και να κάνω κακή κριτική, αλλά να γίνει κάτι να αλλάξουν κάποια πράγματα σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που τον καταστρέφουμε λίγο λίγο, πρώτα εμείς και μετά οι πολιτικοί με την δική μας ανοχή, ευκολοπιστία και άλλοτε για προσωπικά πάθη και οφέλη. Και για να κλείσω το σχόλιό μου, δεν με ενδιαφέρει αν αυτά τα τομάρια πέσουν ή όχι και ποιος θα αναλάβει, αλλά όποιος βγεί να μπορέσει να πάρει πίσω όλα αυτά που μας έχουν επιβάλει και να μας επιστρέψουν ότι ξεπούλησαν όλοι αυτοί οι ανθέλληνες. Άλλωστε άλλοι μας χρωστάνε και όχι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κοινωνία είναι στο όριο και απλά χρειάζεται μία σπίθα για να γίνει η μεγάλη κοινωνική έκρηξη για την αδικία που έχει υποστεί η ελληνική κοινωνία για 6 συνεχή χρόνια. Για ένα,δύο και τρία χρόνια θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η λαίλαπα των σκληρών φόρων. Τα όρια όμως έχουν ξεπεραστεί. Είναι ξεκάθαρο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή