Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΛΑΣΗ! ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤ! ΕΣΠΑΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΧΑΪΔΑΡΙ-ΔΑΦΝΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ξύλο, χημικά και πετροπόλεμος και μάλιστα δίπλα σε αυτοκίνητα που περνούν από το σημείο - Εσπασαν περιπολικό οι αγρότες....



Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα και στο Χαϊδάρι μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και αγροτών από την Πελοπόννησο που προσπαθούν να φτάσουν Αθήνα.

Παρά το γεγονός ότι οι αγρότες άφησαν τα τρακτέρ στον Ισθμό, όπως τους υπέδειξε η αστυνομία, τα ΜΑΤ τους σταμάτησαν στην εθνική οδό στο Χαϊδάρι εμποδίζοντάς τους να φτάσουν Αθήνα με τα αγροτικά οχήματά τους. 

Οι αγρότες από την πλευρά τους είπαν ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί τους απαγορεύεται η είσοδος, αφού συμμορφώθηκαν και δεν πήραν τα τρακτέρ. 

Λίγο μετά άρχισαν τα επεισόδια.

ΜΑΤ και αγρότες συνεπλάκησαν και από την αστυνομία έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών παρά το γεγονός ότι στο σημείο υπήρχαν και αυτοκίνητα που δεν μετείχαν στις κινητοποιήσεις, απλώς έτυχε να περνούν από την περιοχή!

Οι αγρότες πέταξαν πέτρες προς τα ΜΑΤ και έχουν σπάσει ένα περιπολικό, ενώ η αστυνομία απάντησε με χημικά, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. 

Λόγω των επεισοδίων είναι κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου. ΜΑΤ και αγρότες έχουν παραταχθεί απέναντι και επί του παρόντος είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις.






protothema.gr (τίτλος:δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. Είπαμε δεν έπρεπε να διαφημίζουν ότι θα ανέβουν Αθήνα. Έπρεπε να σκάσουν μύτη ξαφνικά. Δύσκολα τώρα θα κερδίσουν κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή