Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ...ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΩ ΜΩΡΙΑ!

Το τσουνάμι που έρχεται από όλη την Ελλάδα έρχεται για να "πνίξει" την....


κυβέρνηση των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία για τους Έλληνες να αποτινάξουν από πάνω τους την τυραννία των προδοτών-συνεργατών των οικονομικών δολοφόνων του λαού! Οι ΣΥΡΙΖΑ-
ΑΝΕΛ εξαπάτησαν τον λαό και από εκεί που υπόσχονταν κατάργηση των Μνηομονίων γονάτισαν στα τέσσερα και είναι οι πιο φανατικοί υπερασπιστές των μνημονίων. Έφεραν μάλιστα το χειρότερο 3ο Μνημόνιο για να αποτελειώσουν οριστικά τη μεσαία τάξη. Η μεσαία τάξη εξεγείρεται από όλη την Ελλάδα και ζητεί κατάργηση των θανατηφόρων μέτρων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Χθες βράδυ οι αγρότες έφτασαν μέχρι του σηνείου να ζητήσουν τη βοήθεια του...γέρου του Μωριά, φωνάζοντας το σύνθημα: "Σήκω γέρο του Μωριά να μας σώσεις για άλλη μια φορά"!

Οι αγρότες και όχι μόνο καταλαμβάνουν το Σύνταγμα και ζητούν από την κυβέρνηση να αποσύρει το ασφαλιστικό, διαφορετικά θα...γίνει χαμός!!!

1 σχόλιο:

  1. Φωτιά και Τσεκούρι στα καθάρματα της αριστεράς και ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή