Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΟΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

«Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν τεράστιο λάθος να πιστεύουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σύμμαχος στην μάχη κατά της ISIS. Στόχος του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι να οδηγήσει την Ευρωπαϊκή....

Ένωση σε αποσύνθεση και ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχει αυτό είναι να πλημμυρίσει την Ευρώπη με πρόσφυγες από τη Συρία», επισημαίνει ο χρηματοδότης των λαθρομεταναστών και των ΜΚΟ Τζορτζ Σόρος, σε άρθρο του στην βρετανική εφημερίδα Guardian! Ουσιαστικά δίνει το μήνυμα για την  βιολογική εξόντωση του Πούτιν θεωρώντας τον χειρότερο εχθρό από την ISIS! Για να τεκμηριώσει δε ότι ο Πούτιν είναι ο πραγματικός εχθρός της Ευρώπης χρησιμοποιεί το φαιδρό επιχείρημα ότι θέλοντας να οδηγήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση σε αποσύνθεση την… πληυμμυρίζει με λαθρομετανάστες, την ώρα που ο ίδιος είναι ο χρηματοδότης της μετακίνησης των λάθρων στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Πραγματικός στόχος του Σόρος είναι η βιολογική εξόντωση του Πούτιν διότι πρακτικά είναι ο μόνος ηγέτης που έχει καταγγείλει ευθέως τον Σόρος.
Στο επίμαχο άρθρο του, o Σόρος επισημαίνει ακόμη ότι Ε.Ε. και Ρωσία επιδίδονται σ΄ένα bras de fer και το θέμα είναι ποια θα καταρρεύσει πρώτη:

«Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε γιατί οι ΗΠΑ και οι ηγέτες της Ε.Ε πιστεύουν τα λόγια του Πούτιν και δεν τον κρίνουν από την συμπεριφορά του. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι οι δημοκρατικοί πολιτικοί προσπαθούν να καθησυχάσουν τους πολίτες ζωγραφίζοντάς τους μια πιο όμορφη πραγματικότητα από αυτή που ισχύει. Είναι γεγονός ότι, η Ρωσία του Πούτιν και η Ε.Ε έχουν εμπλακεί σ' έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο: το ερώτημα είναι ποια από τις δύο θα καταρρεύσει πρώτη», προσθέτει ο επικίνδυνος για την ανθρωπότητα Αμερικανός επενδυτής.

1 σχόλιο:

  1. Βάρδα να μην βάλει ο Πούτιν στο...''μάτι'' τον γκάγκστερ!
    Τον έχει τελειώσει σε μία βδομάδα (και πολύ λέω) τον σκατόγερο Σόρος. Έχει κάτι μεθόδους με πλουτώνιο, που θα του περάσει στο μεδούλι πριν καν καταλάβει ποιος τον γάμησε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή