Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΥΓΗ"! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ'! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ, Η "ΑΥΓΗ"!

γράφει ο Διαμαντής Καρασούλας
Με μια κατάπτυστη γελοιογραφία η "ΑΥΓΗ" (επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ) προσπαθεί να δείξει πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες απέναντι στους "πρόσφυγες" που μπαίνουν κατά χιλιάδες τις τελευταίες ημέρες στη Χώρα μας ταυτίζοντάς τους με τους Έλληνες της Μικράς Ασίας που ήρθαν στην από...

'δω όχθη του Αιγαίου μετά την εθνική τραγωδία του '22 στη Σμύρνη!
Για τα πολιτικά μυαλά της ΑΥΓΗΣ, οι Έλληνες της Μικράς Ασίας που είχαν πολεμήσει για την Πατρίδα και έφυγαν βίαια απ τα παράλια της Μικράς Ασίας είναι ακριβώς το ίδιο με τους αλλόφυλους ισλαμιστές που έρχονται από τη Συρία, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές για να ζήσουν καλύτερα εδώ. Αυτή η γελοιογραφία παραχαράσει την ιστορική αλήθεια και προσβάλλει βάναυσα το αίμα των προγόνων μας Μικρασιατών καθώς και την ιστορική μνήμη των σημερινών Μικρασιατών και Ποντίων που ζουν και διαπρέπουν σήμερα στην Πατρίδα μας.
Κύριοι της ΑΥΓΗΣ, ντροπή σας.

8 σχόλια:

  1. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 . ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ . ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΥΓΗ" ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ένας πολύ χουντικός και αφιερώνω αυτό το ποιηματάκι για τους αριστερούς και σ' αυτούς που μας κατέστρεψαν.

    ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    Ζήτω η χούντα
    που σάπισε την αριστερά
    Ζήτω η χούντα
    που διέλυσε τα φίδια τα φαρκερά

    Ζήτω ο Γεώργιος Παπαδόπουλος
    που δεν είχαμε λαθρομετανάστες βρωμιάρηδες
    Ζήτω ο Γεώργιος Παπαδόπουλος
    που η Ελλάδα δεν είχε χαχόλους και χάληδες

    Άντε γειά σας Έλληνες
    επιτέλους πρέπει να ξυπνήσετε
    Άντε γειά σας Έλληνες
    τους νεοταξίτες φουστανάκηδες να ξεσκίσετε

    Ζήτω η χούντα
    που δεν είχαμε ανεργία και φτώχεια
    Ζήτω η χούντα
    που δεν ακούγαμε κούφια λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα χρόνια εκείνα δεν υπήρχε φτώχεια , ανεργία , εγληματικότητα . Δεν υπήρχαν διεφθαρμένοι πολιτικοί και οι Έλληνες δεν έψαχναν στα σκουπίδια για χορτάσουν την πείνα τους . Όλοι δούλευαν και ήταν ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ . Δεν υπήρχε εκμετάλευση . Βιομηχανίες όπως η ΙΖΟΛΑ , ΠΙΤΣΟΣ , ΧΡΩΠΕΙ . ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ , ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΛΚΟΤΣΙ . ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ , ΝΑΥΤΙΛΙΑ , ΤΙΤΑΝ , ΜΙΣΚΟ , ΜΟΜΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . Χάρισε Δάνεια σε εκατομ. Έλληνες μέσω της Αγροτικής Τράπεζας και έφταξε δρόμους . σχολεία νοσοκομεία και στήριξε αμέτρητους μικρομεσαίους . Κανείς δεν χρώσταγε και κανένα Ελληνόπουλο δεν έκανε φροντηστήριο και τα σχλειά μας έβγαζαν Επιστήμονες περιζήτητους σε όλο τον κόσμο . Αρνήθηκε να δώσει άδεια στους Αμερικάνους αποικοικράτες να χρησιμοποιήσουν τις βάσεις τους στην Κρήτη και να χτυπήσουν μαζί με τους εβραίους τους Άραβες και τον ανέτρεψαν οι πράκτορες τους και ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ με τον σκύλο τον Ιωαννίδη ...... ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά σε όλους . Μακάρι να είχαμε ένα Παπαδόπουλο σήμερα η χώρα θα ήταν σε διαφορετική κατάσταση και όχι σε αυτό το χάλι που είναι σήμερα . Οι κλέφτες και προδότες πολιτικοί έχουν αρπάξει ΔΙΣ ΕΥΡΩ και κατέστρεψαν την Ελλάδα ειδικά αυτοί του Πολυτεχνείου το καρκίνωμα της Πατρίδας μας . ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 . Ο ΑΝΕΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να είχαμε ένα Δικτάτορα Παπαδόπουλο σήμερα .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβερά σχόλια και ειδικά το ποίημα του "χουντικού" που έδωσε ρέστα γιατί μας θύμισε μερικά πράγματα για να μην ξεχνούν κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν διαβαζες λίγες μαρτυρίες προσφύγων φίλε, θα ήξερες πως οι Ελληνες φύγαν από εκεί σαν Ελληνες και τους δεχτήκανε εδώ αν Τούρκους. Δυτυχώς οι αλήθειες πονάνε.
    Και πίστεψέ με δεν είμαι αριστερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή