Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: "ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΩ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ € ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ! ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΨΙΧΟΥΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΦΟΡΟΣ"! ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΓΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Οι ασφαλιστικές εισφορές-λαιμητόμος εξοντώνουν όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι υπέρογκες αυξήσεις με τον άθλιο νόμο Κατρούγκαλου, δεν είναι ασφαλιστικές εισφορές που θα έχουν κάποια...

ανταποδοτικότητα. Αντιθέτως πρόκειται για εξοντωτική φορολογία την οποία βαφτίσανε "ασφαλιστικές εισφορές". 
Η δικηγόρος-εργατολόγος Μαρία Τσίπρα, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ είπε ότι θα υποχεούται να πληρώνει περί τα 18.900 ευρώ ετησίως ασφάλιστρα, σύμφωνα με το νέο νόμο Κατρούγκαλου. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να συνταξιοδοτηθεί θα έχει καταβάλει γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ ακόμη και 20 χρόνια να ζήσει μετά τη συνταξιοδότησή της, δεν θα προλάβει να πάρει πίσω παρά ψίχουλα, σε σχέση με όσα θα έχει δώσει. 
Οι ασφαλιστικές εισφορές δίνονται για να επιστραφούν κάποια στιγμή στους συνταξιούχους. Σήμερα ομως, με το νόμο Κατρούγκαλου, οι ασφαλιστικές εισφορές μετατράπηκαν σε χαράτσι-φόρο τιμωρητικό για την εργασία! 
Μιλάμε δηλ. για έγκλημα που στοχεύει ευθέως στο να βάλει λουκέτο σε επιχειρήσεις και να στείλει στην ανεργία τους ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι δεν πρόκειται να παρουν ποτέ σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου