Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗ ΦΡΙΚΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ: "ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ"! Η ΑΤΥΧΗ ΘΩΜΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΒΙΝΤΕΟ!

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο φερόμενος ως δολοφόνος της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, Χρήστος Μπαλαντίνας, έπειτα από την απολογία του το μεσημέρι της Τετάρτης...

Οπως παραδέχθηκε ο συνήγορός του, ο 39χρονος ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε και στη συνέχεια κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνα γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.
Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, εξ αρχής είχε θεωρηθεί ως ο βασικός ύποπτος για το φόνο της παιδοψυχιάτρου, ενώ στην απολογία του ομολόγησε το έγκλημα και δήλωσε πως θόλωσε όταν η Θώμη Κουμπούρα, με την οποία διατηρούσε σχέση, του πρότεινε να χωρίσουν.
Σε δηλώσεις του ο συνήγορος του προφυλακισθέντος τόνισε ότι ο Μπαλαντίνας διέπραξε το έγκλημα επειδή η Θώμη Κουμπούρα του ζήτησε να διακόψουν το δεσμό τους για να συνεχίσει με τον φίλο του και πως ένιωσε ότι προδίδει τον κοινό τους αγώνα με τον Σώρρα.

Η Κουμπούρα θα έπαιρνε τη θέση του στο κόμμα Σώρρα
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως - όπως δήλωσε ο συνήγορός του – μια εβδομάδα πριν το φόνο, ο Χρήστος Μπαλαντίνας καθαιρέθηκε από την θέση που είχε στο κόμμα του Σώρρα. Οπως δήλωσε μάλιστα, η 45χρονη παιδοψυχίατρος θα τον αντικαθιστούσε στην ηγεσία στην περιφερειακή επιτροπή του πολιτικού φορέα του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις» γεγονός που λειτούργησε αρνητικά για τον δράστη.
Δείτε τις δηλώσεις του συνηγόρου του προφυλακισθέντος από το lamiastar.gr:



Ο αδελφός της Θώμης, Κώστας Κουμπούρας, για μια ακόμη φορά, επιτέθηκε φραστικά στον 39χρονο, την ώρα που έβγαινε από το δικαστικό μέγαρο Λαμίας.
«Τα παλικάρια τα θυμούνται όλα! Είμαι ο Κώστας ο Κουμπούρας... είσαι κότα, ρε. Ομολόγησε και πες την αλήθεια»
Στην απολογία του ο δράστης ζήτησε συγγνώμη από τον αδελφό της Θώμης Κώστα, με τον οποίο όπως είπε είχε φιλική σχέση.
Αμέσως μετά την απολογία του δράστη και την ομολογία του τα δυο αδέρφια της Θώμης, ο Κώστας και ο Σάββας, μίλησαν στους δημοσιογράφους:
http://www.iefimerida.gr (τίτλος: διαφοροποιημένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου