Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΠΕΚΤΣΙ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΠΕΚΤΣΙ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ
Αχ Ελλάδα μου σε ποια χέρια είναι αφημένη η τύχη σου

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Δημοσίευσα την Παρασκευή (30/12) και το Σάββατο (31/12) στην Ελεύθερη Ώρα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον ύποπτο ρόλο του Ιδρύματος Αμπντί Ιπεκτσί που δημιουργήθηκε εν ονόματι της δήθεν “ελληνοτουρκικής φιλίας”. Ξεδίπλωσα αυτές τις δυο ημέρες τον....

εφιαλτικό ρόλο του εν λόγω Ιδρύματος, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας, εγκλωβίζοντας στα σχέδιά του προσωπικότητες της πολιτικής, δημοσιογραφικής, αθλητικής και καλλιτεχνικής ζωής του τόπου μας!!  
Συντονιστής σε μια από τις εκδηλώσεις του, που έλαβε χώρα στο Λαγονήσι στις 13 Οκτωβρίου 1995, ήταν ο μεγαλοδημοσιογράφος και της εποχής του 1995, Νίκος Χατζηνικολάου, αφού ήταν το μεγάλο όνομα του τηλεοπτικού σταθμού “Mega”, έχοντας στην ευθύνη του το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, το οποίο σήμερα έχει αναστείλει τα προγράμματά του και έχει απλήρωτους τους εργαζομένους του!!
Από τα βραβεία που απονεμήθηκαν εκείνο το μεσημέρι στο Λαγονήσι, σήμερα θα σας αναφέρουμε το βραβείο επικοινωνίας που δόθηκε στον Βύρωνα Πολύδωρα (;;;) επί σειρά ετών υπουργό σε διάφορα υπουργεία, όπως το Εξωτερικών και στον Νάσο Αθανασίου, σημερινό Βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και την εποχή εκείνη ενεργό δημοσιογραφικό στέλεχος του Mega Channel.

Τα “βραβεία” Ιπεκτσί εκτρέφουν τους σύγχρονους Ιούδες.

Επίσης “ειδικό βραβείο” έλαβε σε εκείνη την εκδήλωση από την πλευρά της Ελλάδος, ο πρώην Πρωθυπουργός Ιωάννης Γρίβας, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών (έχει το Ίδρυμα ιδιαίτερη αγάπη στους υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδος) Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της Αριστεράς, Λεωνίδας Κύρκος. Όπως το ίδιο βραβείο έλαβε και ο Χικμέτ Τσετίν, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας.
Και το ζητούμενο είναι εάν όλοι αυτοί οι “βραβευθέντες κύριοι” γνώριζαν ποιος πραγματικά ήταν ο Αμπντί Ιπεκτσί. Εάν γνώριζαν, το μίσος για τον ελληνισμό που ξεχείλιζε την ψυχή του. Γιατί, εάν γνώριζαν, μας γεμίζουν με πολλές υποψίες για τον ρόλο τους στο πλαίσιο πάντα της “ελληνοτουρκικής φιλίας” και δεν απαλλάσσονται των τεράστιων ευθυνών τους, για την περίπτωση που θα ισχυρίζονταν πως δεν γνώριζαν. Γιατί η όποια αφέλεια, από τη στιγμή που αυτοί κατέχουν υψηλότατες κυβερνητικές θέσεις ή έχουν δημόσιο βήμα συμβάλλοντας στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, είναι τόσο επικίνδυνη όσο και η προδοσία!!
Τώρα, το πώς και γιατί η απονομή “βραβείου” στον Λεωνίδα Κύρκο, δεν χρειάζεται περισσότερο να σας το αναλύσω, το διαπιστώνεται από το βίο και την πολιτεία της σημερινής αριστεράς που κυβερνάει την Πατρίδα μας!! 

Η απονομή “βραβείων” δημοσιογραφίας και ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αυτά τα “βραβεία” βλέπουμε τα έλαβαν: Α΄ βραβείο, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας (πρώην Βουλευτής της ΝΔ, συγγραφέας και παραγωγός της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Σήμερα συνεργάζεται με το περιοδικό CRASH του κ. Γιώργου Τράγκα), Β΄ βραβείο, ο Στρατής Μπαλάσκας (πρώην δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας, με δράση στη Μυτιλήνη υπέρ της “προσφυγικής κρίσης”) και Γ΄ βραβείο, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος (κατά δήλωσή του, είναι ομοφυλόφιλος, οροθετικός και άθεος)!!   
Τους δυο από τους τρεις τους ενώνει και ένας πρώην κοινοβουλευτικός πολιτικός αρχηγός: Ο Γιώργος Καρατζαφέρης!!
Ο οποίος τους “προσέλαβε” ή προσπάθησε να τους “προσλάβει” στη στέγη του κόμματός του, του ΛΑΟΣ.
Ο μεν Δημήτρης Κωνσταντάρας το 2009 ήταν υποψήφιος Βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Α΄ Αθηνών και είχε επί σειρά ετών εκπομπή στο κανάλι ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο δε Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ήταν παρ΄ ολίγον υποψήφιος Βουλευτής του ΛΑΟΣ (απέτυχε ο πολιτικός “γάμος” μετά από μεγάλη αντίδραση στελεχών του κόμματος – μεταξύ αυτών και ο υπογράφων το παρόν κείμενο)!!
Αλλά αξίζει να θυμηθούμε στο σημείο αυτό, ότι ο αρχηγός του κόμματος που πρέσβευε τις αρχές της Θρησκείας και της Οικογένειας, συναντιόταν την Παρασκευή 22 Απριλίου 2005 με μέλη της “ελληνικής ομοφυλοφιλικής κοινότητας”. Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκε και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Σε αυτήν την συνάντηση συμφωνήθηκε, η ελευθερία στην έκφραση των ομοφυλοφίλων και στην επιλογή του ερωτικού τους συντρόφου. Συμφωνήθηκε και το θέμα της αναγνώρισης των ζευγαριών ανεξαρτήτως φύλου μέσα από μια διαδικασία διαλόγου!!
Βλέπετε πόσο μπροστά ήταν ο “θεοσεβούμενος” Γιώργος Καρατζαφέρης, όταν τα παραπάνω η Βουλή τα ψήφισε το 2016;; Αντιλαμβάνεσθε γιατί ο ΛΑΟΣ βάρεσε διάλυση και ο Καρατζαφέρης ψάχνει να βρει την ψήφο του;;;

Πρωτοκλασάτος της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.  

Στην εκδήλωση της 13ης Οκτωβρίου 1995 παραβρέθηκε και ο πριν δυο μόλις χρόνια Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε χαιρετισμό, αναφερόμενος στη σημασία της ελληνοτουρκικής φιλίας, την οποία θεώρησε ότι αποτελεί μονόδρομο που πρέπει να υπηρετεί τα πάγια συμφέροντα των δυο λαών και των δυο χωρών. Ο κ. Μητσοτάκης επέρριψε ευθύνες στους πολιτικούς και τα ΜΜΕ για τη διασάλευση των ελληνοτουρκικών σχέσεων ενώ για την αποκατάσταση αυτών απαιτείται σύνεση και θάρρος χωρίς παρέμβαση τρίτων που δεν είναι καλοπροαίρετοι και δεν επιτελούν θετικό έργο. Απαιτείται, είπε, προσπάθεια από όλους για τη φιλική επίλυση των διαφορών μας σ΄ ένα κόσμο που ενώνεται σε ευρύτερες ομάδες για να βρεθούν η Ελλάδα και η Τουρκία μαζί στην Ευρώπη!!
Εμείς, απλά θα θυμίσουμε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ότι αυτά τα λόγια φιλίας προς την Τουρκία, ο διαχρονικός εχθρός μας δεν τα ασπάσθηκε ποτέ και μετά από λίγο χρονικό διάστημα δημιούργησε τη ρήξη των Ιμίων, που παρά λίγο να οδηγήσει σε πόλεμο τις δυο χώρες. Αφήστε που όλοι οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος, μεταξύ αυτών και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν τόλμησαν να αμφισβητήσουν το διακηρυγμένο casus belli (αιτία πολέμου) για την μη αύξηση των χωρικών μας υδάτων από τα 6 στα 12 μίλια, κάτι που ισχύει διεθνώς!!

Δεν λείπει ποτέ ο Μάρτης από την Σαρακοστή!!

Από αυτήν την ανθελληνική επί της ουσίας εκδήλωση, δεν μπορούσε να λείπει το Οικουμενικό Πατριαρχείο!! Το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον Μητροπολίτη Λέρου, Αστυπάλαιας και Καλύμνου και ο οποίος διακήρυξε την αναγκαιότητα αλληλοκατανόησης των δυο λαών, έτσι ώστε μπαίνοντας στην τρίτη χιλιετία, να έχουν απαλλαγεί από θρησκευτικούς φανατισμούς και προκαταλήψεις!! 
Έτσι, ακριβώς!! Όπως εύστοχα λέει ο λαός μας: “Δεν λείπει ποτέ ο Μάρτης από την Σαρακοστή”!!    
Δεν λείπει ο Παναγιώτατος από τέτοιες εκδηλώσεις των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, όπως δεν έλειψε και από την Παν-θρησκευτική Σύναξη της Κρήτης του 2016!! Όπως “φώτισε” με την παρουσία του, μαζί με τον Πάπα, το σχέδιο Ερντογάν για Ισλαμοποίηση των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου μας, όταν ήλθαν στη Λήμνο προ μηνών για να “ελεήσει” τους παράνομους “μετανάστες”, που κατά συρροή μας στέλνει η εξ ανατολών “φίλη” χώρα της Τουρκίας.
Όταν – το γράφω για άλλη μια φορά - ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας, δεν έκανε ποτέ μια δήλωση για τους Ελλαδίτες και τους Ελληνοκυπρίους που σφαγιάστηκαν εν ψυχρώ από το δολοφονικό τουρκικό κράτος των “γκρίζων λύκων” (σύμφωνα με δήλωση του Ραούφ Ντενκτάς). Ούτε βεβαίως δεν έχει καταγραφεί καμιά δήλωση του προκαθήμενου της Ορθοδοξίας, για τις χιλιάδες των Κυπρίων προσφύγων, τους οποίους ξερίζωσαν από τις πατρογονικές τους εστίες οι “φίλοι” Τούρκοι.

“Βραβείο” επικοινωνίας και στον Γιάννη Μελισσανίδη.

Εξ ίσου μεγάλη εντύπωση μας προξένησε, το γεγονός της απονομής “βραβείου” επικοινωνίας στον μετέπειτα ολυμπιονίκη μας Γιάννη Μελισσανίδη. 
Το “βραβείο” Ιπεκτσί απονεμήθηκε στον Γιάννη Μελισσανίδη, γιατί το 1994 όταν κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων στην Πράγα, το χάρισε στην οικογένεια του Τούρκου συναθλητή του Μουράτ Καμπάς που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο.  
Μια σπουδαία ενέργεια που παρουσιάζει το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής και το οποίο οι Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν.
Πιστεύουμε, ότι ο Χρυσός Έλληνας Ολυμπιονίκης μας (ένα χρόνο μετά στην Ατλάντα) γνώριζε ποιος ήταν ο Αμπντί Ιπεκτσί, δεν θα αποδεχόταν αυτήν την “τιμή”!!

Υπάρχουν γενναίοι που γνωρίζουν Ιστορία και είναι Πατριώτες.

Ωστόσο, αυτό το λάφυρο της Προδοσίας, που πολιτικοί δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και λοιποί συνωστίζονται για να το παραλάβουν, υπάρχει και κάποιος που αρνήθηκε αυτή τη “βράβευση”. Ίσως, επειδή είναι γενναίος, ίσως επειδή είναι Πατριώτης, ίσως επειδή γνωρίζει Ιστορία, ίσως επειδή έχει μπουχτίσει από αξιέπαινες και αξιόλογες βραβεύσεις που του έχουν γίνει και δεν ήθελε να τις “λερώσει” με μια κίβδηλη απονομή!!     

Είναι ο σπουδαίος ΗΘΟΠΟΙΟΣ και ουχί καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Πρέκας!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου