Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!! ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΩΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ-ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ!!!

Νέα ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα βλέπουν οι μετεωρολόγοι για τις...

επόμενες μέρες. Ειδικότερα οι μετεωρολόγοι βλέπουν νέες χιονοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή.
Οι μετεωρολόγοι αναφέρονται σε ψυχρές αέριες μάζες που είναι πολικής προελεύσεως, ενώ τα φαινόμενα θα είναι πιο ισχυρά από το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας.
Ο μετεωρολόγος Γρηγόρης Καλλιάνος έγραψε στο facebook: «Ξεκίνησαν να ταξιδεύουν οι ψυχρές αέριες μάζες. Είναι πολικής προέλευσης. Θα περάσουν από την Σκανδιναβία και την κεντρο-ανατολικη Ευρώπη και μέσα στην προσεχή Παρασκευή θα μας επισκεφτούν. Φαίνεται πιο ισχυρό από το προηγούμενο αλλά με λίγη μικρότερη διάρκεια. Πώς θα κινηθεί τελικά το σύστημα; Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Αν έρθει έτσι όπως φαίνεται, ίσως το στρώσει και στο Σούνιο! Πρώτα βέβαια θα «θάψει» πολλές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να το στρώσει και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook o Σάκης Αρναούτογλου!
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο γνωστός μετεωρολόγος, έχουν ως εξής:
«Αξιόλογη χιονοπτωση - χιονόστρωση και στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Παρασκευή;
Η αλήθεια είναι ότι και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για χιονιά κυρίως βόρειας αλλά και υπόλοιπης ορεινής και ημιορεινής Ελλάδας κυρίως την ερχόμενη Παρασκευή ενώ αρκετά χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι προγνωστικές ενδείξεις είναι τόσο ενθαρρυντικές για αξιόλογη χιονόπτωση - χιονόστρωση και στην πόλη της Θεσσαλονίκης!
Θεωρώ όμως πως πρέπει να περιμένουμε έως και την Τετάρτη το πρωί για ασφαλέστερα συμπεράσματα όσον αφορά στις πιθανότητες αυτού του αρκετά σοβαρού σεναρίου με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία».
Η ΕΜΥ στην πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες αναφέρει για την ώρα χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινες περιοχές την Παρασκευή των Θεοφανίων και το Σάββατο.
http://www.newsbeast.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου