Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ! ΤΙ ΕΚΡΥΒΕ ΑΠO ΤΗΝ 95ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!

H σατανική Βραζιλιάνα σύζυγος,
ο 29χρονος αστυνομικός και ο συνεργός – εξάδελφός του αποτελούν...

τους πρωταγωνιστές ενός άγριου θρίλερ με θύμα τον Έλληνα πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη που δολοφονήθηκε βάναυσα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Freddo ο μοναδικός άνθρωπος που εν ζωή λάτρευε και υπεραγαπούσε τον Κυριάκο Αμοιρίδη ήταν η 95χρονη μητέρα του, που ζει στη Βόρεια Ελλάδα 

και η οποία χαίρει άκρας υγείας. Εκείνη μεγάλωσε και φρόντιζε το μοναχοπαίδι της, που στα τέσσερα μόλις χρόνια του έχασε τον πατέρα του από ανίατη ασθένεια. Ο πρέσβης δεν είχε άλλους συγγενείς, με εξαίρεση την πρώτη του εξαδέλφη, κόρη πρώην πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που όμως πριν λίγα χρόνια απεβίωσε από παθολογικά αίτια. Την τελευταία φορά που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Βεροιώτισσα μητέρα του ήταν την παραμονή των Χριστουγέννων.
Το επτασφράγιστο μυστικό
Και όμως ο άτυχος πρέσβης κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό από την 95χρονη μητέρα του την ύπαρξη της 11χρονης κόρης του και παρά το μαράζι που ένιωθε εκείνη, αφού μέχρι τότε δεν… αξιώθηκε να σφίξει στην αγκαλιά της το παιδί του παιδιού της, που τόσο πολύ λαχταρούσε, και ειδικά όσο τα χρόνια περνούσαν και μετά το ναυάγιο που γνώρισε ο πρώτος του εξάχρονος γάμος με Αθηναία. Ο μοναχογιός της όμως είχε λόγο, αφού γνώριζε πως η κόρη της Βραζιλιάνας δεν ήταν το βιολογικό του παιδί και παρά το γεγονός ότι τόσο η μικρή όσο και η μητέρα της είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα και διέμειναν για λίγες ημέρες στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στην Κυψέλη, σπίτι που είχε κληρονομήσει πολλά χρόνια πριν από μια θεία του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου