Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ...ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΛΥΔΑΣ! "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΜΟΝΟ ΚΡΥΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ..."! ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ! Η ΘΥΕΛΛΑ "ΑΡΙΑΔΝΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ...ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ...ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ!!! ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Στροφή 180 μοιρών από τον υποδιοιητή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά ο οπο΄ξιος πριν από λίγο στον Νίκο Στραβελάκη και στον Real fm είπε ότι η κακοκαιρία που έρχεται από τον βορρά θα ρίξει χιόνι για λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη το οποίο όμως επειδή θα συνοδεύεται από ισχυρό βαρδάρη δεν θα είναι πολύ και ο καιρός θα ανοίξει γρήγορα! Για την Αθήνα είπε...

ότι ο καιρός θα χαλάσει με κρύο από τα Θεοφάνεια το απόγευμα και από το βράδυ θα χιονίσει στα ορεινά, ενώ χιόνι θα πέσει στα βόρεια προάστια από το Σάββατο ξημερώματα και μετά. Όπως διευκρίνισε, το χιόνι θα είναι περισσότερο από τα βόρεια και ανατολικά του νομού και πάνω, ενώ μέσα στην Αθήνα θα πέσει μεν χιόνι, αλλά θα είναι πολύ λιγότερο από αυτό που έπεσε στις 29 Δεκεμβρίου. Ο λόγος είναι ότι δεν συνοδεύεται το σύστημα από πολλή υγρασία, άρα θα έχουμε λίγα φαινόμενα! 
Το κρύο και ο χιονιάς με τα ασθενή φαινόμενα θα διατηρηθούν ως την Τρίτη, ενώ από την Τετάρτη θα έχουμε σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας με νοτιάδες και βροχές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου