Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ...ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!

Το συγκλονιστικό θέμα παρουσιάζει το orthodoxia-ellhnismos.gr και είναι προπομπός των όσων φοβερών και τρομερών έρχονται! Γι' αυτό ο...

Φίλης με θράσσος δήλωσε "θέλω να κάνω την Ελλάδα ουδετερόθρησκο κράτος". 
Μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έλαβε το βράδυ της Πέμπτης ο παιδίατρος – νεογνολόγος στο ΠΠΝΠ και πρώην διοικητής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Γιάννης Γιαννακόπουλος. Το μήνυμα μεταξύ άλλων περιελάμβανε και κανόνες που αφορούν μουσουλμάνους ασθενείς.
Σε αυτό όπως βλέπεται παρακάτω, αναφέρονται μερικοί κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται στις περιπτώσεις που νοσηλεύονται μουσουλμάνοι στο ίδρυμα.
Εδώ τίθεται το ερώτημα που είχε τεθεί και όταν οι γυναίκες Σύριες στην Μυρσίνη, δεν ήθελαν άνδρες γυναικολόγους – όπως είχε γράψει το tempo24.gr – αλλά γυναίκες γιατρούς για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Κατά πόσο μπορεί να είναι ασφαλές να ακολουθείται πιστά και κατά γράμμα, ο κανόνας τη στιγμή που ένας ασθενής μπορεί να κινδυνεύει;
«Το email που έλαβα σήμερα το μεσημέρι με ξεπέρασε δυστυχώς σε μια εφημερία που τρέχεις συνεχώς δεν έχεις περιθώρια για να ασκήσεις πολυπολιτισμικές πολιτικές….ιατρική ασκούμε κύριοι και μάλιστα επείγουσα…Έλεος πιά..» σχολιάζει ο κ. Γιαννακόπουλος.
Να υπενθυμίσουμε ότι….όπως είχε γράψει το tempo24.gr, με κίνδυνο τη ζωή τους, οι προσφυγοπούλες στη Μυρσίνη Ηλείας, δεν δέχονταν να τους εξετάζει άνδρας γιατρός!
[the_ad id=»70143″]
Η απαίτησή τους αυτή έγινε δεκτή από την 6η ΥΠΕ η οποία στείλει τότο σχετικό έγγραφο προς τη διοίκηση του νοσοκομείου του Πύργου, ώστε οι γυναίκες Σύριες να εξετάζονται μόνο από γυναίκες ιατρούς!
Τώρα για τις εφημερίες … και τις ελλείψεις δεν αναφερόταν κάτι.

3 σχόλια:

  1. Να επαναφέρουν τον Σταυρό αμέσως, να παραιτηθεί όλη η λαθρομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να απελαθούν όλοι οι λαθροτζιχανατιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρουν ότι αυτοί είναι φιλοξενούμενοι; Εάν στον φιλοξενούμενο δεν αρέσει ο σύζυγος, θα πετάξουν τον σύζυγο έξω από το σπίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας φτιάξουν ειδικές αίθουσες για τους λαθροέπικους. Ο Ορθόδοξος θέλει τον Σταυρό και την εικόνα της Παναγίας στο δωμάτιο για παρηγοριά. Όποιου δεν αρέσει στην πατρίδα του, αλλά και αυτός που βγαζει τέτοιους αντίχριστους νόμους στο σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή