Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...

Ο Εκπρόσωπος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης για την κυβερνητική ΕΡΤ, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο , την «ξαφνική αγάπη» του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και την σιωπή σχετικά με το προπονητήριο της Κορακάκη με τα μαδέρια και τα «ελλενίτ» :


«Το ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο 1ος παίκτης σήμερα στο ΝΒΑ είναι πασιφανές και το χαιρόμαστε όλοι. Όμως η επικοινωνιακή...

εκμετάλλευση του ΣΥΡΙΖΑ προξενεί κατάπληξη, αφού σε λίγο θα φτάσουν να μας πουν ότι ο ο μεγάλος αυτός σταρ του ΝΒΑ έμαθε μπάσκετ μέσα στην …Κουμουνδούρου , ενώ η κυβερνητική ΕΡΤ μεταδίδει εμβριθείς δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Τζανακόπουλου σχετικά με τον Αντετοκούνμπο (!). Περιμέναμε όμως από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να θυμηθεί στην δήλωσή του και τους υπερανθρώπους Ελληνες Ολυμπιονίκες ΑΜΕΑ που μάς συγκίνησαν στο Ρίο καθώς και τα προβλήματα των άλλων Ελλήνων Ολυμπιονικών που πήγαν καταπληκτικά στην Ολυμπιάδα, όπως έγινε πχ με την δύο φορές Ολυμπιονίκη Αννα Κορακάκη που προπονιόταν σε μια παράγκα φτιαγμένη από …μαδέρια και «ελλενίτ». Όμως δεν ακούσαμε κάτι για την δημιουργία ενός αξιοπρεπούς προπονητηρίου για αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας όπως η Κορακάκη η οποία και στόμα έχει, και δηλώσεις που τσούζουν κάνει ,και εξυπακούεται ότι μαζί της είμαστε σε ό,τι λέει »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου