Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΩΡΑ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Εκτελούν σχέδιο οι της κυβέρνησης Τσίπρα σε βάρος των ιδιωτικών επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών. Μετά το "τέλος επιτηδεύματος", την αύξηση του ΦΠΑ, τη φορολόγηση από το πρώτο ευρώ και μάλιστα με προσαύξηση του συντελεστή στο 29% (από το 26%), την προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος στο 100%, έρχεται η υπέρογκη αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές, με συνέπεια να μπαίνει...

ταφόπλακα στο σύνολο των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών! Ειδικά πλήτττονται τα φαρμακεία και τα οπτικά και όχι τυχαία. Η κυβέρνηση Τσίπρα θέλει να τα οδηγήσει σε λουκέτο, ώστε να τα δώσει σε πολυεθνικές εταιρείες. Γι΄αυτό τους δημιουργεί νέα ναρκοπέδια, ώστε να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των διαβητικών οι οποίοι για να πάρουν δωρεάν τα αναλώσιμά τους πρέπει να απευθύνονται σε φαρμακεία τα οποία διαθέτουν πιστοποίηση ISO για τα αναλώσιμα υλικά! Αυτό σημαίνει ότι υτα φαρμακεία υποχρεώνονται να αγοράσουν μηχάνημα που μπορεί να στοιχίζει ως και 15.000 ευρώ!!! Τρελή κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, είτε το αγοράσει ο φαρμακοποιός το μηχάνημα είτε όχι, χαμένος θα είναι! 
Αντίστοιχη και χειρότερη είναι η περίπτωση των οπτικών οι οποίοι με την αυθαίρετη απόφαση του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ υποχρεώνονται να κάνουν σύμβαση με τον Οργανισμό για να εισπράττουν του ...αγίου Ποτέ τα χρήματά τους από τον ΕΟΠΥΥ και όχι από τους ασφαλισμένους, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Ο ΕΟΠΥΥ ο οποίος έχει φάει χρήματα πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τους οπτικούς, από παλιότερες οφειλέςτ του, ετοιμάζεται να κάνει νέο πλιάτσιο στα οπτικά στερώντας τους το ρευστό και κάνοντας κοινωνική πολιτική με τις τσέπες των οπτικών!
Η κυβέρνηση Τσίπρα στραγγαλίζει τα οπτικά και τα φαρμακεία για να τα παραδώσει στις πολυεθνικές εταιρείες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου