Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΡΟΣ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Η ΔΥΣΗ! ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΡΩΣΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ!!!

Νεκρός βρέθηκε Ρώσος ανώτερος αξιωματικός που υπηρετεί σε θέση κλειδί στην μεγάλη...

ρωσική στρατιωτική βάση στην Αρμενία, θέτοντας σε ύψιστο συναγερμό την στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών GRU.
Ο 45χρονος ταγματάρχης Victor Emelyanov βρέθηκε νεκρός σε ένα από τα ξενοδοχεία του Ερεβάν, γράφει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti επικαλούμενο τις αστυνομικές αρχές της αρμενικής δημοκρατίας.
«Την πρώτη του Ιανουαρίου στις 19.00 (18.00 MSK), η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα από ασθενοφόρο. Σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου βρέθηκε νεκρός ο Victor E. γεννημένος το 1972. Σύμφωνα με το προκαταρκτικό συμπέρασμα, ο Ρώσος αξιωματικός πέθανε ξαφνικά. Ανατέθηκε σε ιατροδικαστή η λεπτομερή εξέταση. Λεπτομέρειες δεν διευκρινίζονται », δήλωσε η πηγή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Emelyanov είχε διαμείνει στο ξενοδοχείο για μια μέρα , και ήταν ταγματάρχης επικεφαλής επίλεκτης μονάδας μιας εκ των πολλών μονάδων της ρωσικής στρατιωτικής βάσης στην Αρμενία.
Σύμφωνα με το προκαταρκτικό συμπέρασμα του ιατροδικαστή , ίχνη βίας στο σώμα του αξιωματικού δεν βρέθηκαν.
Η υπηρεσία Τύπου της νότιας στρατιωτικής περιφέρειας, ως αιτία του θανάτου του αξιωματικού θα μπορούσε να είναι οξεία καρδιακή ανεπάρκεια, αλλά όλα τα σενάρια είναι ανοικτά .
Σε πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ( Απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου Πρέσβη στο Ισραήλ! Κάποιοι θέλουν παγκόσμιο πόλεμο εδώ και τώρα) είχαμε αναφέρει ότι η Ρωσία δέχεται ασύμμετρη δολοφονική επίθεση σε όλα τα μέτωπα. Μετά την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία έχουμε πολλά και περίεργα συμβάντα τα οποία μόνο τυχαία δεν είναι.
Κάποιοι όπως φαίνεται ενοχλούνται από την στενή συνεργασία Ρωσίας-Αρμενίας, καθώς το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Αρμενίας, πριν λίγους μήνες επικύρωσε συμφωνία, η οποία προβλέπει την δημιουργία κοινής αντιαεροπορικής ομπρέλας στην περιοχή του Καυκάσου μαζί με την Ρωσία.
Η αντιαεροπορική ομπρέλα θα καλύπτει την περιοχή του Καυκάσου, το έδαφος της Νότιας Ρωσίας, την Αρμενία και το έδαφος του Νότιου Καύκασου.
Διοικητής θα είναι ο εκάστοτε διοικητής της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας υπό τον έλεγχο του οποίου θα βρίσκονται και οι αεροπορικές δυνάμεις της Αρμενίας.
Συνολικά 102 μέλη του κοινοβουλίου από τα 131 ψήφισαν υπέρ ενώ μόλις 8 ψήφισαν κατά.

«Σε ειρηνικές περιόδους οι δυο πλευρές θα μπορούν να λάβουν αποφάσεις πως θα χρησιμοποιήσουν τα στρατεύματα τους. Οι δυο πλευρές θα πρέπει να ειδοποιούν η μία την άλλη για τις αποφάσεις και τις δράσεις» είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Ara Nazaryan.
«Η Αρμενία θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την αντιαεροπορική της άμυνας στο βαθμό και για το σκοπό που κρίνεται αναγκαίο» υπογράμμισε.
Υπενθυμίζουμε ότι Αρμενία, Ρωσία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Τατζικιστάν είναι μέλη του CSTO.
Ο Υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Seyran Ohanyan γνωστοποίησε ότι η χώρα του στο πλαίσιο της κοινής αντιαεροπορικής ομπρέλας θα αποκτήσει μαχητικά τέταρτης γενιάς, α/α S-300/S-400, νέα ραντάρ με εκπληκτικές νέες δυνατότητες και UAV.
Η συμφωνία αυτή Ρωσίας-Αρμενίας είχε προαναγγελθεί από τον Δεκέμβριο του 2015. Η Ρωσία όπως ανακοινώθηκε αρχίζει την παράδοση όπλων στην Αρμενία.
«Οι παραδόσεις οπλικών συστημάτων έχουν ξεκινήσει. Το 80% των συμβολαίων έχουν υπογραφεί. Η προκαταρκτική δουλειά έχει γίνει.» είπε ο Υπουργός Άμυνας Seyran Ohanyan.
Ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου της Αρμενίας Eduard Sharmazanov είπε ότι η επίσκεψη του προέδρου Serzh Sargsyan στην Α.Πετρούπολη στις 20 Ιουνίου ήταν κομβικής σημασίας.

«Θα εμβαθύνουμε τους δεσμούς μας με την Μόσχα. Τόσο από άποψη εξοπλισμών όπως και στην ανάπτυξη στρατηγικής συμμαχίας» τόνισε.
Η Αρμενία σε πρώτη φάση θα παραλάβει Smerch, TOS-1A MANPDAS «Igla-S» , Autobase-M, RPG-26, Tiger, 9M113M Konkurs-M, SU-30SM.
Η Αρμενία έχει προμηθευτεί και ISKANDER-M εμβέλειας τουλάχιστον 400 χλμ. Αυτό γιατί τα βαλλιστικά συστήματα θα ελέγχονται από την ρωσική στρατιωτική διοίκηση της 102ας ρωσικής βάσης στο Γκιούμρι, με στόχο την Τουρκία.
Η έκδοση αυτή διαθέτει το άκρως φονικό βεληνεκές μάχης 400 + χιλιoμέτρων ανεπίσημα , διότι σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο, μια μικρή «τροποποίηση» στο σύστημα και στο είδος του βαλλιστικού πυραύλου, «εκτοξεύει» άμεσα το βεληνεκές του πυραύλου στα 500+χλμ., αποτελώντας έναν «μίνι διηπειρωτικό πύραυλο».
Η κόντρα του Β.Πούτιν με την νέα τάξη πραγμάτων, έχει βάλει και τον ίδιο στο στόχαστρο των «σκοτεινών κέντρων» διακυβέρνησης του κόσμου, για αυτό και έχει αυξήσει και τα δικά του μέτρα ασφαλείας.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου