Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ"!!! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ PSI ΠΟΥ ΚΟΥΡΣΕΨΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!
Ορισμένα πράγματα, όσο πικρά και αν είναι πρέπει να λέγονται. Εκτιμούμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, και ως αυτοδημιούργητο επαγγελματία και ως αποκαλυπτικό δημοσιογράφο και για πολλά από τα εθνικά θέματα που υποστηρίζει, ωστόσο, το να μας σβερκώσει τον Παπαδήμο και μάλιστα να είναι αυτός που πρώτος τον πρότεινε και προσπάθησε να μπει στην πρωθυπουργία, κάτι που πέτυχε, ήταν το μεγάλο του λάθος. 
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Καρατζαφέρη στη Βουλή, όπου ισχυρίζεται ότι ο Παπαδήμος είναι ο ...καλύτερος που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση! Το πόσο καλύτερος ήταν, αποδείχθηκε. Δείτε τον...

τίτλο με τα κόκκινα γράμματα και θα καταλάβετε τι καταστροφή έφερε στη χώρα ο τραπεζίτης. 
Πιο κάτω από το βίντεο, διαβάστε τι δήλωνε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε ερωτήσεις του Μάκη Βραχιολίδη, για τον Παπαδήμο:

Βραχιολίδης: Αποκαλύπτονται ορισμένα πράγματα τις τελευταίες ημέρες, με τον κύριο Κοντοπυράκη, πρώην γενικό γραμματέα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, να  λέει ότι ο κ. Παπακωνσαντίνου, όντας δύο μόλις ημερών υπουργός, του είπε «θα αλλάξω εγώ τα στοιχεία». Τελικά τι υπάρχει; Ένα σχέδιο το οποίο εκτελούσαν πειθήνια ο κ. Παπακωνσταντίνου μαζί με τον κ. Παπανδρέου;

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Δεν είναι μόνον αυτοί, γιατί το περιορίζετε μόνον εκεί. Το ίδιο πράγμα είχε γίνει και επί Σημίτη, το ίδιο είχε γίνει και επί Καραμανλή: Η αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων. Ήταν μια δημιουργική λογιστική όπως την λέγανε, να αλλοιώνουν τα στοιχεία. Αυτό λοιπόν δημιούργησε και την καχυποψία στην Ευρώπη, που ερχόμενοι εδώ, μας έβαλαν τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι. Η αλλοίωση των αριθμών για να μπούμε στην ΟΝΕ, η αλλοίωση των αριθμών από τον κ. Αλογοσκούφη και η αλλοίωση των αριθμών από τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Βραχιολίδης: Μια και αναφερθήκατε στην εποχή Σημίτη. Η αλλοίωση των αριθμών είχε γίνει με ευθύνη του κ. Παπαδήμου, αν δεν κάνω λάθος.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Η ευθύνη ανήκει πάντα στον Πρωθυπουργό. Από’ κει και πέρα υπάρχουν άλλοι που συνεργάζονται με τον Πρωθυπουργό…

Βραχιολίδης: Υποστηρίξατε όμως με σθένος, τον κ. Παπαδήμο.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ναι, το έκανα, γιατί σ’ εκείνο το σημείο που ήταν η Ελλάδα, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος να συνομιλεί μ’ εκείνους οι οποίοι είχαν απειλήσει τα… όσα. Εσείς πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερα να είχα επιτρέψει να είναι στην θέση του, ο κ. Πετσάλνικος ή η κ. Έλσα Παπαδημητρίου; Εάν το υποστηρίζει κάποιος αυτό, χάνει κάθε σοβαρότητα. Εγώ βρήκα ένα τετελεσμένο γεγονός.

Βραχιολίδης: Δεν δόθηκε αυτή η αίσθηση προς τα έξω. Δόθηκε η αίσθηση ότι εσείς ήσασταν διαπρύσιος υποστηρικτής της υποψηφιότητας Παπαδήμου, όχι ως το «μη χείρον βέλτιστον» που παρουσιάζετε τώρα

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Επαναλαμβάνω τα πραγματικά γεγονότα κι ελπίζω να τα θυμάστε: Παρασκευή άλλαξε ο Σαμαράς στάση. Παρασκευή έως Δευτέρα προσπαθούσαν οι δύο του τους να βρουν Πρωθυπουργό, περιέφεραν τον πρωθυπουργικό θώκο σε κάθε πιθανό και απίθανο, το ενθυμείστε: Ρουμελιώτη, Διαμαντή, Σκουρή και την Τρίτη με φώναξε ο Πρόεδρος Δημοκρατίας και μου είπε: «έλα να βάλεις ένα χεράκι, γιατί εδώ δεν μπορούμε να καταλήξουμε κάπου».

Βραχιολίδης: Εσείς είχατε εμφανιστεί πολλούς μήνες πριν παρουσιαστεί  η περίπτωση της συγκυβέρνησης, και προτείνατε τον κ. Παπαδήμο.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Βεβαίως πρότεινα και τότε τον κ. Παπαδήμο, γιατί έβλεπα ότι ο Παπανδρέου πήγαινε το καράβι στα βράχια. Εγώ είχα να κάνω μ’ έναν Παπανδρέου ο οποίος ήταν ο χειρότερος Πρωθυπουργός από κάθε άλλη εποχή. Έπρεπε λοιπόν να βρω μία λύση να φύγει ο χειρότερος Πρωθυπουργός. Εξ’ άλλου είχα μία δέσμευση, σας θυμίζω κύριε Βραχιολίδη, ότι πρέπει να φύγουν τα «τζάκια» από την Ελλάδα. Είχα φροντίσει γι’ αυτό πάρα πολύ. Έφυγε ο Καραμανλής, έφυγε ο Παπανδρέου, έφυγε η Μπακογιάννη. Κι είναι μεγάλη ωφέλεια  για την Δημοκρατία και πιστεύω δεν διαφωνεί κανείς με αυτό. Όταν διαπίστωσα λοιπόν ότι ο κ. Παπανδρέου, οδηγούσε την χώρα στα μπάζα, έπρεπε να υπάρξει κάποιος άλλος. Έπεισα τον Παπανδρέου να φύγει. Την πρώτη φορά «κλώτσησε» ο Σαμαράς όπως ενθυμείστε, για να πάει ένας τρίτος Πρωθυπουργός. Τότε λοιπόν είπα ότι αυτός πρέπει να είναι ένας Πρωθυπουργός οικείος στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ για να τον ψηφίσει. Τι θέλατε; Να προτείνω κάποιον άλλον από την άλλη πλευρά; Αφού δεν θα τον ψήφιζαν οι του ΠΑΣΟΚ που είχαν την πλειοψηφία των 160 βουλευτών. Έπρεπε λοιπόν να βρω κάποιον ο οποίος να είχε το σθένος, να μπορούσε εν πάση περιπτώσει να παρακολουθήσει τα  πράγματα και να ήταν αποδεκτός από το ΠΑΣΟΚ. Έτυχε λοιπόν να φύγει ο Παπανδρέου και αυτό είναι το τίμημα της όλης διαδικασίας.

Βραχιολίδης: Υπάρχει όμως η αίσθηση στην κοινή γνώμη ότι ο κ. Παπαδήμος ήταν και είναι οικείος προς τις Τράπεζες και την Goldman Sachs.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Αυτό είναι αλήθεια. Ποιος είπε ότι είναι ψέμα; Ουέ κι αλλοίμονο να μη ξέραμε ποιος είναι. Αλλά ποιος θα ήταν συνομιλητής με όλους αυτούς; Έπρεπε να είναι κάποιος που μιλάει την ίδια γλώσσα μαζί τους. Από ‘κει και πέρα ο κ. Παπαδήμος μπήκε στις ράγες του κ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά. Κι εκεί τσίνησα, γι’ αυτό έφυγα. Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να μπει άλλος, που να ’χει την ψήφο εμπιστοσύνης του ΠΑΣΟΚ. Μακάρι να μπορούσαν να ψηφίσουν κάποιον προερχόμενο από την δεξιά. Αλλά δεν το έκαναν.

5 σχόλια:

  1. ΜΑΚΗ, ΟΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ (ΠΑΠΑΡΙΕΣ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ) ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΤΟ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑ, DNA ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ,ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ,ΜΠΗΚΕ ΥΠΟΥΛΑ,ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ)!!!ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ 4 ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ(ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΑΔΩΝΗ,ΒΟΡΙΔΗ,ΡΟΝΤΟΥΛΗ)!!!ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!ΣΤΗΜΕΝΟΣ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ)!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΔΩΘΕ ΚΕΙΘΕ!!!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΞΕΧΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΓΑΛΑ......... ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΘΕΑ"!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥΣ;;; ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας ελεγε αυτος ο γλοιωδης γερος, θυμαστε ????
    Να στελνουμε τα παιδακια μας να τα χαιδευουν οι βρωμογεροι...
    για να βγαζουν ενα χαρτζιλικι να μην πεινουν...

    Αυτος ο τουρκοσπορος σκατογερος.. συντομα θα κρεμαστει στο Συνταγμα, να χαρουμε.
    Υπομονη και ολα θα γινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2001. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2010? ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΚΕΙΝΟ Ο ΤΖΕΦΡΥ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ, "ΜΕ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ", ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΘΑ ΞΕΣΠΟΥΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ, ΘΑ ΧΥΝΟΤΑΝ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΣΗΚΩΣΕ" ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ. ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΤΟ 2007-8 ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΠΛΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ "ΑΝΩΡΙΜΟΙ" ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΠΟΤΕ!!!
    ΤΟΝ "ΕΦΤΥΣΕ" ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...?ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ?
    ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΤΟΝ "ΞΕΡΑΣΑΝ" ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΑΚΟΥΟΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ, ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ "ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ" ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ (11:20μμ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ Κ ΜΙΣΟΣ, ΔΙΧΩΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΩΝ 10.36 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!! ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ;;ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙ;;ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η "ΕΥΡΩΠΗ" ΒΛ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;;ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ!!ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;; ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;;ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ OFFSHORE ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΔΥΟ OFFSHORE;;ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΔΩΝΗ ΒΟΡΙΔΗ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΛΕΥΡΗ, ΣΤΗΝ ΝΔ;;ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΤΟ 2005 ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΙΨΙΝΑΚΗ;;ΜΠΟΡΩ Ν ΑΡΑΔΙΑΣΩ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!! ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ" ΡΕ ΦΙΛΕ;; ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΕΔΩ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΕΚΕΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ!! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (ΒΛ.ΛΕΣΧΕΣ-ΛΟΝΔΙΝΑ Κ.Λ.Π.) ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!!ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΣ ΣΤΟ YOOTUBE ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΟΣ ΑΛΛΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mονο αυτο λαθος ? ? ? Η ψηφιση του πρωτου μνημονιου δεν ηταν λαθος του ? ? ? Ο Καρατζαφερης , μπορουσε να φταση να κυβερνηση
    την Ελλαδα. Ομως για μενα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή