Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΝΤΟΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Πού το πάνε οι Αμερικάνοι; Τα ΜΜΕ έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο κατά του Ντόναλντ Τραμπ ακόμη δεν πρόλαβε να αναλάβει τα καθήκοντά του. Δεν είναι τυχαίο. Δημιουργούν κλίμα να τον βγάλουν από τη μέση, διότι όπως φαίνεται, ο Τραμπ είναι αυτός που είναι κάφρος για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και θέλουν να τον εξουδετερώσουν. Το πράγμα βρωμάει. Η ζωή του Τραμπ προφανώς και είναι σε κίνδυνο, αφού τα ΜΜΕ και μεγάλο μέρος της καθοδηγούμενης κοινής γνώμης θέλει να τον πετάξει από τον Λευκό Οίκο!

Το παρακάτω...


 σχετικό ρεπορτάζ είναι από το newsbeast.gr:
Φορώντας ένα μαύρο σκουφάκι με αυτάκια γάτας, η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά σήμερα στην «πορεία των γυναικών» στην Ουάσιγκτον κατά του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, προτρέποντας το συγκεντρωμένο πλήθος να συμμετάσχει στην «επανάσταση της αγάπης».
«Είστε έτοιμοι να συνταράξετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης» είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια από σκηνής προτού ερμηνεύσει δύο της τραγούδια ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, μία ημέρα μετά την έλευση του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο.
«Καλώς ήρθατε στην άρνησή μας ως γυναίκες να αποδεχθούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας. Όπου δεν διατρέχουν κίνδυνο μονάχα οι γυναίκες, αλλά όλοι οι περιθωριοποιημένοι άνθρωποι» πρόσθεσε.
«Είναι η απαρχή μιας αλλαγής περισσότερο από ποτέ αναγκαίας», «το καλό δε νίκησε σε αυτές τις εκλογές, όμως το καλό θα υπερισχύσει στο τέλος» επισήμανε προτού τραγουδήσει τις επιτυχίες της "Express yourself" και "Human nature", αφιερώνοντας μάλιστα την τελευταία στο Ντόναλντ Τραμπ.

6 σχόλια:

  1. Καλά, αυτό το πράγμα μπορεί να πήγε εκεί για να κάνει τις πίπες που είχε υποσχεθεί στους ψηφοφόρους των Κλίντον-Πλύντον!!
    Άκου η "ενσάρκωση του καλού" η ρομποκλύντον...κοίτα ρε τι κάνει η κοκαϊνη στον ανθρώπινο εγκέφαλο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...για πάντα ρε, και μόνο που έχει "λυσσάξει" ο Sorros, που του "μπήκε" από τον κώλο και του έχει βγει από το λαρύγγι...για ΠΑΝΤΑ TRUMP!!!!!!
    For ever ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και η τραγουδιάρα,η Ιταλίδα πόρνη,μέχρι τώρα έχει προσφέρει στους οπαδούς της Πλύντον 7920908 πεολειχίες!!!κρατάει το λόγο της η μεγαλομπεμπέκα...και συνεχίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ Η ΜΕΓΑΛΟΜΠΕΜΠΕΚΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή