Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

"ΣΦΑΓΗ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ! ΤΙΓΚΑΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ! ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ..."!

Ούτε ο Τσίπρας με τον Μητσοτάκη να ήτανε. Πολιτική σφαγή λες και πάμε σε εκλογές. Αυτό από τη μια μεριά είναι καλό, διότι ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο...

στον κρύο κατά τα άλλα Παπάγου-Χολαργού, από την άλλη όμως δεν πάμε σε εκλογές, διότι αυτές είναι έτσι κι αλλιώς προσδιορισμένες για το 2019 και αυτό δεν αλλάζει ό,τι και να γίνει. 
Ας δούμε λοιπόν τη νέα σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμαρχο και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης), μέσω της νέας επιστολής του δεύτερου: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3 24/1/2017

Υποκρισία και Παλαιοκομματισμός

 η Απάντηση του Δημάρχου για τις Ατέλειωτες Σπατάλες



Κύριε Δήμαρχε,

        Για μια ακόμη φορά στην προσπάθειά σας να απαντήσετε  στην ενημέρωση που κάναμε στους δημότες  για τις συνεχιζόμενες σπατάλες σας , των 59.996,16 ευρώ για πινακίδες και 10.000 ευρώ για πλύσιμο και καθαρισμό αγαλμάτων, συνεχίζετε να καταφεύγετε στην προσφιλή σας μέθοδο, όπου με ψέματα θέλετε να παραπληροφορήσετε τους συμπολίτες μας. Οι δημότες μας αξίζουν καλύτερη αντιμετώπιση και όχι υποκρισία.

        Σας λέμε λοιπόν ότι δεν σας δίνουμε την πολυπόθητη για σας λευκή επιταγή για να μονοπωλείτε το «δήθεν ενδιαφέρον σας» για την ασφάλεια των κατοίκων, των επισκεπτών, των μαθητών των σχολείων και των οικογενειών τους. Σε όλες αυτές τις ανάγκες:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.

        Όμως δεν θα συμφωνήσουμε ΠΟΤΕ μαζί σας στις αλόγιστες και συνεχιζόμενες σπατάλες σας που δεν έχουν τελειωμό.

        Το κόστος των 59.996,16 ευρώ για πινακίδες και 10.000 ευρώ για πλύσιμο των αγαλμάτων είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. Μια σοβαρή δημοτική αρχή προσπαθεί συνεχώς να μειώνει το κόστος των δαπανών.

Κύριε Δήμαρχε,

εσείς εκτός από τη συμμετοχή σας σε πανηγυράκια, εκδηλωσούλες, χορούς, φωτογραφήσεις και τις ατέλειωτες σπατάλες χρημάτων για τα οποία δεν ιδρώσατε, ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

        Λέτε ότι κάνουμε προσπάθεια εντυπωσιασμού και παραπληροφόρησης των δημοτών . Σας θυμίζω λοιπόν τις σπατάλες για τις οποίες σας έχουμε κατά καιρούς καταγγείλει.
Δυστυχώς για σας είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ότι ξοδέψατε ή προγραμματίζετε να ξοδέψετε τα παρακάτω ποσά:
245.000 €: για μελέτη στατικής επάρκειας κτισμάτων του Δήμου . Μελέτη με πολλά και μεγάλα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητά της .
         59.716  €:  για συντήρηση σιντριβανιών
 59.996,16 €:  για πινακίδες
10.000 €: για πλύσιμο -συντήρηση αγαλμάτων 
12.000 €: για Τοπογραφική Αποτύπωση Κοιμητηρίου Χολαργού.
18.000 €:  για  Τοπογραφική Αποτύπωση Γηπέδου ποδοσφαίρου
126.000 €: για 7 προγραμματισμένες Τοπογραφικές Αποτυπώσεις για το 2017 (18000Ε χ 7=126000Ε), ενώ υπάρχει το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Δήμου που μπορεί  να τις κάνει. Σεις όμως προτιμάτε να τις αναθέτετε σε ιδιωτικά Γραφεία Μελετών μια και χρήματα έχουμε. Γιατί;

73.000 Ε πλήρωσε ο Δήμος μας ενώ 51.000 Ε πλήρωσε ο Δήμος Ζωγράφου και ο Δήμος Πατρέων για τα ίδια όργανα γυμναστικής, ίδια μάρκα, ίδιο αριθμό. Γιατί εμείς δώσαμε 22.000 Ε περισσότερα; Να λοιπόν γιατί σας καταγγέλλουμε για τις σπατάλες σας που δεν έχουν τελειωμό.

Να τονίσουμε ακόμη ότι δαπάνες μέχρι 60.000 Ε γίνονται με πρόχειρο διαγωνισμό  δηλαδή οι τρεις τουλάχιστον προσφορές που απαιτούνται είναι πρόχειρες. Αντίθετα οι δαπάνες άνω των 60.000 Ε απαιτούν διεθνή (ηλεκτρονικό ) διαγωνισμό, μη ελεγχόμενο και προφανώς θέλετε να τον αποφύγετε. 

Κύριε Δήμαρχε,

        Γνωρίζετε πολύ καλά ότι από την ανάληψη της δικής σας Διοίκησης του Δήμου μέχρι σήμερα σας κάναμε 27 τεκμηριωμένες προτάσεις και δεν καταδεχθήκατε να φέρετε στο Δημοτικό Συμβούλιο ούτε μια για συζήτηση . Ήταν όλες λάθος;

        Να σας θυμίσουμε  ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9-11-2016  σε σχετικό ερώτημα του επικεφαλής της παράταξης, απαντήσατε ότι «δεν είστε υποχρεωμένος να απαντάτε στις προτάσεις μας και δεν θα απαντήσετε».

Επίσης να σας θυμίσουμε μερικές από τις προτάσεις μας:
        α. Ώρα του Δημότη . Να έχει λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δημότης χωρίς ειδική έγκρισή σας.
        β. Σύγκλιση ΔΣ για την παραβατικότητα στο Δήμο μας .
        γ. Ενδοσχολική βία στα σχολεία του Δήμου μας.
        δ. Διαχείριση του θέματος των 4-5 αστέγων στο Δήμο μας .
        ε. ΜΗ κατάργηση του Α.Τ. Παπάγου.
        στ. Κεραίες κινητής τηλεφωνίας .
        ζ. Υποσταθμό  της ΔΕΗ  στην οδό Θεμιστοκλέους στο Χολαργό.
        η. Ξεχασμένη οδός Σπάρτης στην εσχατιά του Χολαργού.
        θ. Δημοτική Συγκοινωνία κάτω του μηδενός.
        ι. Μετακίνηση Φωτεινού Σηματοδότη Αναστάσεως και 25ης Μαρτίου . Η πρόταση υποβλήθηκε την 1η Οκτ. 2015.
        ια. Μείωση Δημοτικών Τελών σε Παπάγο και Χολαργό .
        ιβ. ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ και τους κινδύνους για τα παιδιά.
        Αυτές κ. Δήμαρχε είναι μερικές από τις 27 προτάσεις μας που αγνοείτε προκλητικά . Ίσως το κάνετε από αδιαφορία, ανεπάρκεια, ανικανότητα, σκοπιμότητα ή κάτι άλλο. Οι δημότες μας όμως δεν κοροϊδεύονται και σας καταλαβαίνουν πολύ καλά. 

Κύριε Δήμαρχε,

         Με τη συμπεριφορά σας, γίνατε ο κατ’ εξοχήν εκφραστής του Παλαιοκομματισμού στο Δήμο μας. Κρίμα για τις περιβόητες «νέες ιδέες στη νέα εποχή» που θα φέρνατε.

Για να δούμε ποιος εμφορείται από παλαιοκομματικές αρχές και ιδέες, σας προκαλώ αν έχετε το θάρρος , αν έχετε τη δύναμη, αν έχετε την ικανότητα φέρτε για συζήτηση τις προτάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

        Σε ότι αφορά την έπαρσή σας ότι είσαστε από τους λίγους Δήμους που παρέχετε  ενημέρωση για τα οικονομικά στοιχεία στους δημότες θα σας θυμίσω ότι η ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ όλων των Οικονομικών Στοιχείων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλους τους Δήμους . Μπορείτε να κατονομάσετε έστω ένα δήμο που δεν τα αναρτά; Μην ψεύδεστε λοιπόν.

        Σε ό,τι αφορά το περιβόητο οικονομικό σας απόθεμα που σήμερα είναι περίπου 11.000.000 ευρώ αναλύεται ως εξής
        5.500.000: Αποζημίωση κλάδου της Περιφερειακής Υμηττού . Έργο της Τελευταίας Διοίκησης του Δήμου Παπάγου .
        4.500.000: Ταμειακά διαθέσιμα και όχι απόθεμα γιατί τα χρήματα αυτά τα οφείλουμε. Έργο της προηγούμενης διοίκησης Παπάγου-Χολαργού.
        1.000.000: Ταμειακά διαθέσιμα και όχι αποθέματα γιατί τα οφείλουμε . Κατά ένα μέρος έργο της δικής σας διοίκησης.

Κύριε Δήμαρχε,

        Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης σας θυμίζουν, γιατί δυστυχώς το ξεχνάτε, ότι υπάρχουν στο Δήμο μας 261 οικογένειες που ζουν  σε άθλια κατάσταση και σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Τι κάνετε γι΄αυτούς εκτός από την τσάντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τα μακαρόνια που τους δίνετε; ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Εμείς θα συνεχίζουμε να σας το θυμίζουμε μέχρι να αποφασίσετε να κάνετε κάτι.

         
Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων
ΔΟΚΜΕΠΑ                         : Λουκάς Ρίζος
ΔΟΠΑΠ                              : Ελένη Ευαγγελοπούλου

Α΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Φούντας

Β΄θμια Σχολική Επιτροπή : Ελευθέριος Πέππας

23 σχόλια:

  1. Κύριε Δήμαρχε μην ακούτε τι λέει ο Τίγκας. Εμείς σας υποστηρίζουμε όπως υποστηρίζαμε και ψηφίζαμε όλους τους πολιτικούς που φροντίζουν για το καλό της τσέπης τους και της "αυλής" τους. Ζώα γεννηθήκαμε ζώα θα πεθάνουμε. Δεν αλλάζουμε ότι και να μας συμβεί , όσο και να μας κλέψουν , όσο και να μας εξαπατήσουν. Τόχουμε στα γονίδιά μας να είμαστε ηλίθιοι και να μας παραμυθιάζετε προεκλογικά αθετώντας "τα πάντα" μετεκλογικά. Συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας κύριε Δήμαρχε. Σπαταλήστε τα όλα μεχρι σεντ. Μην αφήσετε λέπι για τον μεθεπόμενο. Ο επόμενος θα είστε πάλι εσεις αφου ως ζώα και ειδικότερα γίδια θα σας ξαναφηφίσουμε. Αγνοείστε τον Τίγκα και όλους τους υπόλοιπους όπως κάνετε συνήθως. Καλοφάγωτα και εις άλλα με υγεία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουμε δήμαρχο κιμπάρη!Για 261 δυστυχισμένους θα μιλάμε τώρα.

      Διαγραφή
  2. ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΑΣΕΣ , ΡΕΜΟΥΛΕΣ , ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ "ΗΜΕΤΕΡΩΝ". ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ . Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όλες αυτές οι σπατάλες γίνονται σκόπιμα-ίσως εν μέρει-μπορούμε να ελπίζουμε και σε σωστές αποφάσεις.Μάλλον όμως γίνονται από άγνοια,αδιαφορία και απειρία,μαθητευόμενοι μάγοι είναι όλοι στη δημοτική αρχή.Οπότε,αλλοίμονό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 2.13,μην υποτιμάς το δήμαρχο,ξέρει πολύ καλά τί κάνει.Πάντα είναι στο όριο των 59.999,κάτι και έξυπνα αποφεύγει τους διαγωνισμούς.Ποντάρει και στην έλλειψη μνήμης των ψηφοφόρων,θα δώσει μερικές προσκλήσεις για το κηποθέατρο,κάποιες δωρεάν εκδηλωσούλες αλλά πανάκριβα πληρωμένες από το δημοτικό ταμείο,μερικοί διορισμοί,ρουσφετάκια κλπ. άντε να βοηθήσει και το κόμμα και ξανά υποψήφιος το 2019.Αυτό; μας αξίζει(;).

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα !!! Γατόνι ο Λιάκουρας !! Λαμογιο με πτυχίο !!!

      Διαγραφή
  4. Ολα πάρτα,όλα σπάστα!Ετσι δε λέει εκείνο το παλιό λαϊκό τραγούδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΦΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ " Όπως έλεγε και ο Βασίλης Αυλωνίτης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου κάνει εντύπωση πως πετιούνται χιλιάδες ευρώ -στην συγκεκριμένη περίπτωση δέκα χιλιάδες για την πλύση αγαλμάτων;- σε εξωτερικό συνεργείο καθαρισμού, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να "ανταπεξέλθουν" σε τέτοιου είδους εργασίες, οι μόνιμοι εργάτες του δήμου, που ούτως ή άλλως είναι στην μηνιαία μισθοδοσία του δήμου...!
    Εκτός και αν... για την συγκεκριμένη "πλύση & καλλωπισμό" αγάλματος, χρειάζεται κάποιο "πτυχίο" ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος!!!
    Αυτό και μόνο το γεγονός, με βάζει σε σκέψεις και υποψίες...:
    α)ότι το δημοτικό ταμείο επιβαρύνεται με αδικαιολόγητα έξοδα, από λάθος επιλογές... ή,
    β)ότι οι εργάτες "αρνούνται" να εργαστούν(;) στο αντικείμενο για το οποίο έχουν προσληφθεί. Και επειδή δεν θέλω να πιστέψω ό,τι "ευθύνονται" οι εργάτες του δήμου, αλλά ούτε και θέλω να καταλήξω στο συμπέρασμα, ότι "κάπου κάπως κάποτε", σπαταλούνται χρηματικοί πόροι προς "εξυπηρέτηση ημετέρων..." γι' αυτό, παρακαλώ να διευκρινίσουν κάποιοι υπεύθυνοι στον δήμο, τι συμβαίνει και γιατί τέτοιου είδους "επιλογές" και, βεβαίως οι απαραίτητες διευκρινίσεις να δοθούν στον Κο Τίγκα που με εκπροσωπεί ως δημότη, στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναπτύσσει την τοπική οικονομία ο δήμαρχος.Αυτό δεν είναι το ζητούμενο;

      Διαγραφή
  7. Με ένα πιεστικό και μια σπάτουλα καθαρίζεις τα πάντα. Όλα τα γκράφφιτι και όλα τα σπρέι. Το κόστος δεν ξεπερνάει τα 100 ευρώ με τους μόνιμους υπαλλήλους καθαριότητας. Όλα τα υπόλοιπα πάνε στις τσέπες όλων αυτών που υποστήριξαν τον Λιάκουρα προεκλογικά. Ξοφλάει γραμμάτια το παιδί για να τους έχει καβάντζα για το 19. Τώρα αν εσύ περιμένεις να απαντήσει στον Τίγκα με στοιχεία και επιχειρήματα θα περιμένεις πολύ ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε,μη δίνεις σημασία και συνέχισε το καλό έργο μελετών και αναθέσων.Ο λαός είναι για να χειροκροτεί και να ψηφίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν απαντά ο δήμαρχος στις ερωτήσεις Τίγκα στο δημοτικό συμβούλιο και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει!Οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας λένε οτι θα είναι στη διοίκηση του δήμου άλλα 15 χρόνια!Πόσο περισσότερη δημοκρατία,πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σίγουρα θα είναι άλλα 15 χρόνια. Αφού όλα τα γίδια θα τον ψηφίσουν γιατί να μην είναι. Όταν το γίδι ψηφοφόρος βλέπει ότι τίποτα από τις προεκλογικές υποσχέσεις δεν εφάρμοσε και τον ξαναψηφίζει είναι άξιο γίδι της μοίρας του. Όταν ο Λιάκουρας το μόνο που έχει να παρουσιάσει αυτά τα δύο χρόνια είναι εκδηλώσεις και φανφάρες και βέβαια θα τον ξαναψηφίσει. Όταν τα έργα που παρουσίασε στο περιβόητο φυλλάδιο της ξεφτίλας για τα δύο χρόνια εξουσίας , ήταν συνέχεια και παράδοση των έργων που ξεκίνησαν επί Ξύδη και βέβαια θα τον ξαναψηφίσει. Όταν πετιούνται χιλιάδες ευρώ χωρίς κανένα έλεγχο σε άχρηστες παροχές και βέβαια θα τον ξαναψηφίσει. Γίδια με περικεφαλαία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είχε δώσει συγκεκριμένες υποσχέσεις προεκλογικά.Επικοινωνιακά είχε διαχειριστεί το θέμα με ακριβό φυλλάδιο,ωραίες λέξεις,δήθεν ερωτηματολόγιο προς τους δημότες,συναυλίες και μπόλικο χρήμα,συν υποψήφιους με πολλούς σταυρούς.Αν δεν είχε τη στήριξη δύο πρώην δημάρχων με κύρος και έργο η εκλογή του θα ήταν καθαρά τύχη.Γίδια με περικεφαλαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλήθεια,το φυλλάδιο για τα δύο χρόνια εξουσίας πόσο κόστισε;Μια και οι δημότες το πλήρωσαν,δεν θα έπρεπε ο Λιάκος να ενημερώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο χαρτί που έχει σπαταληθεί για τα επικοινωνιακά παιχνίδια του δημάρχου χωρίς να είναι βέβαιο επακριβώς πόσοι το διαβάζουν,δεν προκαλεί τους οικολογικά ευαίσθητους;

      Διαγραφή
  13. Δήμαρχε,σφύριξε αδιάφορα!Ολοι μαζί θα πάτε το 2019 αφού η εξουσία είναι ισχυρό συγκολλητικό και εμείς τα γίδια θα σε ψηφίσουμε.Δώσε στους αστούς άρτον και θεάματα,μοίρασε μακαρόνια στους φτωχούς από το κοινωνικό παντοπωλείο και μείνε ήσυχος.Θα είσαι δήμαρχος μέχρι το 2024.Μετά υπάρχει και η Βουλή,νέος είσαι.Αυτή είναι η Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πικρόχολοι,ζηλιάρηδες!Ισόβιο δήμαρχο θέλουμε το Λιάκο και όταν ο ίδιος βαρεθεί θα βγάλει δήμαρχο από τον συνδυασμό του για να συνεχιστεί το έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου τυχαίο που η Ελλάδα βρίσκεται στις πρώτες θεσεις διαφθοράς στην Ευρώπη. Όλοι για τη μάσα τη ρεμούλα και την απάτη.

      Διαγραφή
  15. Γιατί οι αμοιβόμενοι αιρετοί δεν δίνουν ΕΝΑ μόνο μισθό στο κοινωνικό παντοπωλείο ή στο κοινωνικό φαρμακείο ή σε κάποια άλλη δράση του δήμου για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να κερδίσει την δημαρχία ξανά το 2019 το βλέπω χλωμό έως και εντελώς κίτρινο. Το ζητούμενο είναι να επικρατήσει ένας συνδυασμός με τους Τίγκα, Κεχρή, Ανυφαντή και Ν.Αποστολόπουλο και όλοι μαζί, μια δημοτική αρχή, να εργαστούν για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των δημοτών και κατοίκων.
    Και μην μου πείτε ό,τι είστε ευχαριστημένοι από την σημερινή διοίκηση, που απλώς "παρακολουθεί" τα γεγονότα να τρέχουν, με ανήμπορους τους διοικούντες να τα αντιμετωπίσουν, έστω και στοιχειωδώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για να πούμε και την "πικρή αλήθεια" ρε δήμαρχε,
      ή ο Τίγκας κάνει πολύ καλά την "δουλειά του", ή εσύ δεν κάνεις καθόλου καλά την δική σου "δουλειά"...ναι, αυτήν που σε ψήφισαν οι δημότες για να κάνεις!!!
      23 σχόλια και όλα εκφράζουν απέχθεια για την διοίκησή σου, μόνο σύμπτωση δεν είναι.

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή