Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΥΓΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ! 
Τη μεγάλη αίθουσα όπου μέχρι πριν από ενάμισι μήνα στεγαζόταν το Cafe' Chill Out στη συμβολή των οδών Περικλέους και Κλειούς, "έκλεισε" ο Κώστας Πολυχρόνης Τίγκας για εκλογικό του κέντρο. Πρόκειται για το σημείο απ'όπου ο Γιάννης Κεχρής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. Η κίνηση Τίγκα έχει πολλαπλές ερμηνείες και προς τον Γιάννη Κεχρή με τον συμβολισμό που έχει η κίνησή του  να "χτυπήσει" για εκλογικό κέντρο το σημείο όπου ο τελευταίος ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα και έκανε την πρώτη συνέντευξη τύπου αλλά και προς τον Ηλία Αποστολόπουλο ο οποίος προ ημερών "έκλεισε" το δικό του εκλογικό κέντρο 25 μέτρα πιο πάνω!
Ο Κώστας Τίγκας επέλεξε για στραατηγείο του το κέντρο όπου ο Γιάννης Κεχρής ανακοίνωσε δημόσια την υποψηφιότητά του και πραγματοποίησε την συνέντευξη προς τον τοπικό Τύπο. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! 
Η μάχη χοντραίνει και σε επίπεδο εντυπώσεων και ο Κώστας Τίγκας κάνει επίδειξη πυγμής και ισχύος απέναντι στους αντιπάλους του.  

3 σχόλια:

  1. Θα πηγαίνουν για καφέ οι περαστικοί, αυτοί που δεν γνωρίζουν ότι το chill out έχει πάψει εδώ και καιρό να λειτουργεί. Πλάκα πλάκα είναι ο μόνος τρόπος για να μαζέψει κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ !!

    ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ IMAGE PROFILE ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ .
    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ .

    ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ .
    ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ !!!

    ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΕΡΑΝΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ !!!

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΧΑΪΚΛΑΣΑΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΒΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαράς ευαγγέλια για τους ιδιοκτήτες ξενοίκιαστων. Θα κονομήσει κι' ο Στουρνάρας απ' το χαράτσι κι' όλα ωραία και καλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή