Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΟΗΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: 88.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ! ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ!!!

Σοκ προκαλεί το πλάνο του ΟΗΕ για τη φιλοξενία 87.900 μεταναστών σε διαμερίσματα έξι ελληνικών πόλεων με το ενοίκιο να πληρώνεται από την...

Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα επόμενα δύο χρόνια.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει εξαγγελθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία με σκοπό τη διαχείρηση της προσφυγικής κρίσης μέχρι και το 2017. 

Το πλάνο αφορά κατοικίες που θα ενοικιαστούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λέσβο, Ρόδο αλλά και στον νομό Έβρου ενώ ήδη σε διάφορες περιοχές της Αθήνας έχουν βρεθεί περίπου 400 διαμερίσματα, στα οποία οι πρόσφυγες θα αρχίσουν να εγκαθίστανται από τις αρχές Μαρτίου με τελικό στόχο να ενοικιαστούν 2.400 κατοικίες με 5 άτομα περίπου η καθεμία.
Όπως σημειώνεται η αναζήτηση των διαμερισμάτων θα γίνει από την κοινή αγορά ακινήτων, ενώ οι κατοικίες που θα μισθωθούν θα έχουν ανώτατο όριο ενοικίου ύψους 400 ευρώ.
Επίσης για να καλυφθεί ο μεγάλος αριθμός ατόμων θα γίνουν προσπάθειες εγκαταστασης τους και σε δωμάτια ξενοδοχείων όπου θα πληρώνονται και πάλι από Φορείς είτε μεμονωμένα είτε νοικιάζοντας ολόκληρο το ξενοδοχείο.
Οι ομάδες των μεταναστών θα χωριστούν στα δύο με την π΄ρωτη ομάδα να αφορά 66.400 άτομα που θα προέρχονται από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, τα οποία εντάσσονται στον μηχανισμό μετεγκατάστασης σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η μέγιστη διάρκεια παραμονής τους στα μισθωμένα διαμερίσματα θα είναι εως και δύο μήνες.
 voicenews.gr

4 σχόλια:

  1. Οι εκτός Ελλάδος βαράνε τα νταούλια κι εμείς χορεύουμε.
    Κάποτε κατηγορούσαν τον Γ. Παπαδόπουλο ότι είναι
    ξενοκίνητος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1, 2, 3, ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΟΗΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καψτε τα σπιτια να μην μπορουν να τους βαλουν μεσα δικα σας ειναι δεν τα εχετε εσεις δεν τα εχει κανεις αρχιστε πριν ειναι αργα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΗΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή