Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΚΟΠΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!

Στη δημοσιότητα έδωσε την Κυριακή το Ισλαμικό Κράτος ένα βίντεο στο οποίο τζιχαντιστές στηΛιβύη εκτελούν 30 άνδρες, τους οποίους παρουσιάζουν ως χριστιανούς Κόπτες (μονοφυσίτες) της Αιθιοπίας...

Το βίντεο διάρκειας 29 λεπτών δείχνει μια ομάδα τουλάχιστον 12 ανδρών με κομμένους τους λαιμούς τους σε μια παραλία και μια ομάδα 16 άλλων εκτελεσμένων με σφαίρες σε μια ερημική περιοχή.
Στο βίντεο οι τζιχαντιστές παρουσιάζουν τα θύματά τους ως μέλη «της εχθρικής Αιθιοπικής Εκκλησίας».
Στα μέσα Φεβρουαρίου, το Ισλαμικό Κράτος είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο που έδειχνε τον αποκεφαλισμό σε μια παραλία 21 ανδρών, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Αιγύπτιοι Κόπτες, και ήταν σκηνοθετημένο παρόμοια με το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή
Οι 12 άνδρες, ντυμένοι με πορτοκαλί στολές, οδηγούνται στην παραλία όπου υποχρεώνονται να ξαπλώσουν στο έδαφος και αποκεφαλίζονται με μαχαίρι.
Παράλληλα, σε μια ερημική περιοχή, 16 άνδρες ντυμένοι με μαύρες στολές εκτελούνται με πυροβολισμούς εξ επαφής.
koptes_1
Ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα μιλάει στα αγγλικά ενώ οι άλλοι δήμιοι, ένας πίσω από κάθε κρατούμενο, φορούν στρατιωτικές στολές και σιωπούν. Όλοι φορούν κουκούλες.
koptes_2
«Το μουσουλμανικό αίμα που χύνεται από τα χέρια των θρησκειών σας δεν είναι φθηνό», λέει ο μαυροντυμένος άνδρας κοιτάζοντας την κάμερα.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου