Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΚΑΝΕ "ΚΑΜΑΚΙ" ΣΤΗΝ ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΦΑΓΕ ΧΟΝΤΡΗ "ΧΥΛΟΠΙΤΑ", ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΤΡΑ 5 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ! ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...

Ο Τσακαλώτος φαίνεται πως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τις ορμές του...


 και έκανε "καμάκι" στην Βελκουλέσκου. Αφού είδε ότι δεν τον...έπαιρνε με την εκρητική Σκάρλετ Γιόχανσον προσπάθησε να έχει τρυφερό ειδύλιο με την αρκετά όμορφη Ντέλια Βελκουλέσκου! Όμως, το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν ήταν θετικό, αλλά η όμορφη εκπρόσωπος του ΔΝΤ τα πήρε τόσο πολύ στο κρανίο, ώστε διέκοψε τις διαπραγματεύσεις και η στάση του ΔΝΤ άλλαξε άρδην! Τώρα πλέον το ΔΝΤ φέρνει στο τραπέζι των συζητήσεων όλη τη συζήτηση από την αρχή. Οι απαιτήσεις του έχουν σκληρύνει και ζητά μέτρα που υπερβαίνουν τα 5 δις ευρώ! Και όχι μόν αυτό: το ΔΝΤ προκειμένου να συζητήσει οτιδήποτε απαιτεί μαζί με τις παραγωγικές μονάδες της ΔΕΗ να δοθούν από τη χώρα μας (έναντι πινακίου φακής) και οι υδροηλεκτρικές πηγές. Ο ορυκτός μας δηλαδή πλούτος. 
Καταλαβαίνει κανείς ότι τώρα ο λαός καλείται να πληρώσει και τα γκομενιλίκια του Τσακαλώτου. 
Ο ίδιος έφυγε ντροπιασμένος, ωστόσο μπορέσαμε να του αποσπάσουμε αποκλειστική δήλωση: "Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω καλό στην Ελλάδα. Πίστευα ότι αν προσέγγιζα ερωτικά την Ντέλια θα μπορούσαμε να πετύχουμε καλύτερους  όρους στη διαπραγμάτευση. Η Ντέλια όμως μου είπε ότι έχει δεσμό με τον Τόμσεν. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παραιτηθώ από υπουργός". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου