Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ! ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο πατήρ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ!!! "ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ"!

Είναι συγκλονιστικό και μέρα με τη μέρα δικαιώνεται ο πατήρ Ιωάννης Γκλιόγκος με τη συνέντευξη-ντοκουμέντο που μας έδωσε τον Οκτώβριο του 2014, όταν και έλεγε ότι εκατομμύρια μουσουλμάνοι (περίπου 3,5 εκ.) είναι οπλισμένοι εντός της Ελλάδος και δηλώνουν στρατευμένοι υπέρ του Ισλάμ. Περιμένουν το σύνθημα για να αιματοκυλήσουν την Πατρίδα μας! 
Σήμερα βρέθηκε τζαμί στην Ξάνθη με οπλισμό! Αν δεν είναι αυτό....

δικαίωση του πατέρα Ιωάννη, τότε τι είναι;
Δείτε το συγκλονιστικό-προφητικό βίντεο με τη συνέντευξη του πατρός Ιωάννη και κυρίως από το 5.00 λεπτό και μετά. Θα ανατριχιάσετε με όσα λέει και φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.


Την είδηση για τον οπολισμό που βρέθηκε σε τζαμί καλύπτει η δημοσιογράφος Μαρίνα Νικολάκη (pronews.gr).
Στον εντοπισμό οπλισμού και πυρομαχικών σε τζαμί στο νομό Ξάνθης, προχώρησαν οι Αρχές σε μια εποχή όπου οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα τεταμένες ενώ στην Ευρώπη διαρκώς αυξάνονται τα τρομοκρατικά χτυπήματα φανατικών ισλαμιστών.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το ρεπορταζ, οι υπηρεσίες ασφαλείας, κατόπιν ενδείξεων και πληροφοριών, προέβησαν πριν λίγες ώρες σε έλεγχο σε ένα τζαμί στο χωρίο Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, όπου και εντόπισαν και κατάσχεσαν τρία όπλα, ένα με σιγαστήρα ένα κυνηγετικό τυφέκιο καθώς και φυσίγγια, που βρέθηκαν κρυμμένα στο μιναρέ του τζαμιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαιώνονται και από τους κατοίκους του χωριού, λίγο μετά το μεσημέρι, σε μια γρήγορη επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε έλεγχος και ακολούθως αποχώρησαν παίρνοντας τα ευρήματα και προσάγοντας τον Ιμάμη του τεμένους.

Ο ιμάμης έδωσε κατάθεση στην ΑΔ Ξάνθης και, πιθανότατα, θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Έως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι εξηγήσεις που έδωσε ο συλληφθείς στις Αρχές, όμως είναι γνωστό ότι πρόκειται για άτομο υπαγόμενο στον Τουρκομουφτή της Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ και εμφανιζόταν στις φιέστες του «Καραβανιού της Αφθονίας».

Για την υπόθεση, η οποία έρχεται στο φως σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, έχει ενημερωθεί τόσο η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όσο και ανώτατα κυβερνητικά στελέχη.
Στο site της Ξάνθης, antifonitis.gr, φαίνονται στη φωτογραφία τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του ιμάμη αλλά και στον μιναρέ του τεμένους όπου υπηρετεί αυτά τα όπλα: ένα τύπου Φλόμπερ καί δύο πιστόλια με γεμιστήρες καί σφαίρες. Μάλιστα, το μεγαλύτερο πιστόλι (μάλλον Glock) έφερε τον σιγαστήρα.
Οπως γράψαμε ήδη από εχθές ο αυτοεξόριστος δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της εφημερίδας ΖΑΜΑΝ, Αμπντουλαχ Μποσγκούρτ, έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για περίεργη κινητικότητα των μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, ενώ δήλωσε: «Εγω θα έδινα ιδιαίτερη σημασία στα σημεία που ενδιαφέρουν τους Τούρκους όπώς του μουσείο του Ατατούρκ και ακόμη και τα τζαμιά όπου συχνάζουν».

Σοβαρό ζήτημα λοιπόν Εθνικής Ασφάλειας για την Ελλάδα εγείρει με tweet του ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας, Zaman και ένας εκ των γνωστότερων δημοσιογράφων στην Τουρκία.

«Οι πηγές μου μου αναφέρουν πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εντείνει τις παράνομες επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον αριθμό των πρακτόρων τους [σ.σ στην Ελλάδα].  Ετοιμάζεται [σ.σ. από την Τουρκία] κάτι;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τούρκος δημοσιογράφος, λίγες μόλις ημέρες μετά τη φωτιά στο τζαμί Μπεγιαζίτ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης αναφορικά με τον σχηματισμό του σήματος των Γκρίζων Λύκων από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά.
Μάλιστα όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησαν μαζί του προκειμένου να του ζητήσουν εξηγήσεις ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση, ο κ. Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά ισχυρίζεται πως η κίνηση του αυτή είχε σαν σκοπό να ειρωνευτεί τους Γκρίζους Λύκους. Ωστόσο από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ περιμένουν και δημόσια τοποθέτηση του κυρίου Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά επί του συγκεκριμένου θέματος και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δε συμβεί θα εισηγηθούν τη διαγραφή του από την παράταξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης:

HN.E. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης καταδικάζει κάθε τι ακροδεξιό και εξτρεμιστικό. Ποσό μάλλον όταν αφορά της περιοχή μας και την αρμονική συμβίωση μεταξύ των πολιτών της Ξάνθης και της Θράκης ειδικότερα. Ο σχηματισμός του σήματος των γκρίζων λύκων και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με όλα όσα εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ και φυσικά δεν μπορούν να γίνουν αποδέκτες τέτοιες ενέργειες.  

Σε επικοινωνία του xanthinet.gr με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, μας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σε κοινωνική συνάθροιση και ότι οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα για να ειρωνευτούν ό,τι ακριβώς εκπροσωπούν οι γκρίζοι λύκοι.
Κοινώς ότι διαψεύδει και αρνείται οποιαδήποτε σχέση μαζί τους. Κατόπιν τούτου αναμένουμε και την δημόσια τοποθέτηση του επί των συγκεκριμένων στοιχείων. Εάν αυτό δεν συμβεί, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ομόφωνα εισηγείται την διαγραφή του από μέλος του ΠΑΣΟΚ στην ΕΚΑΠ και τα αρμόδια όργανα του κόμματος. Ευελπιστούμε ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και σύντομα το θέμα θα λήξει με τις απαραίτητες εξηγήσεις του κ. Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, αποκηρύσσοντας τις πράξεις του αυτές και καταδικάζοντας κάθε τι ακραίο από οπού και εάν προέρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου