OPTOCENTER

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΝΕΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: "ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΒΑΛΑΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΟΥ"!

Νέα «έκρηξη» Ερντογάν το Σάββατο με βαριές κατηγορίες προς την...

Ευρώπη. Ο ημιπαράφρονας αφού αποκάλεσε την Ευρώπη για μια ακόμη φορά «φασιστική», κατηγόρησε τις χώρες της Ένωσης ότι καίνε τζαμιά.
Σε συγκέντρωση στην Κωνσταντινόπολη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε τα ακόλουθα, σύμφωνα με το Turkish Minute:
«Αποκαλείτε τον πρόεδρο της Τουρκίας δικτάτορα. Όταν τους αποκαλούμε ναζίδες, οι φασίστες ενοχλούνται. Εσείς δεν είστε που ζωγραφίζετε σβάστικες στους τείχους των τζαμιών μας; Δεν βάλατε φωτιά και καταστρέψατε τα τζαμιά μου; Είστε φασίστες, φασίστες!», είπε ο Ερντογάν.
Η φράση «βάλατε φωτιά και καταστρέψατε τα τζαμιά μου» δεν ξέρουμε σε ποιους απευθύνεται διότι δεν γνωρίζουμε να έχει δικά του τζαμιά στην Ευρώπη ο Ερντογάν.
Εάν πάλι ο ημιπαράφρονας της Άγκυρας υπονοεί κάτι για τη Θράκη, καλό είναι να μετρά τα λόγια του, διότι μια φορά θα αναμετρηθεί με την Ελλάδα και δεν θα είναι 48 ώρες όπως εύχεται. Θα είναι ολοκληρωτικό και θα οδηγήσει σε διαμελισμό του πολυεθνικού φρενοκομείου του. Ας το έχει καλά αυτό στο μυαλό του…
tribune.gr

2 σχόλια:

 1. Μόνο φωτιά στα μπατζάκια του είναι ικανός να βάλει ο παράφρονας Ρετζέπ και ουχί "ημιπαράφρονας"!!
  Κάποιοι λεν ό,τι είναι έτοιμος να "κτυπήσει" την Ελλάδα...ας το τολμήσει.
  Όταν "τελειώσουμε" μαζί του, τότε θα καταλάβει ό,τι πλέον του λείπει από τον χάρτη, η Κωνσταντινούπολη και η ανατολική θράκη!!!
  Και κάποιος άλλος παράφρονας φαφλατάς, κόμπαζε ό,τι θα "βάλει χέρι" στην μικρή Ελλάδα και εν τέλει οι "κοκορόφτεροί" του, έτρεχαν και έτρεχαν και έτρεχαν στα βουνά της Βορείου Ηπείρου και σταματημό δεν είχαν...!
  Έτσι είναι αυτά, ``φοβού τους ΔΑΝΑΟΥΣ και δώρα φέροντες΄΄
  Ρε ας το εμπεδώσουν επιτέλους...είμαστε απόγονοι του Οδυσσέως και του Αχιλλέα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!! ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΟ 20Ο8 ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΜ ΟΠΩΣ ΤΟ Ε.Χ!!!!!!!!!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!!!!!!! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΟΙΩΣΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΖΟΡΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ !!!!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΛΙΡΑΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !!!!!! ΠΡΙΝ ΔΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΜ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!!! ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΠΡΟΠΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!!! ΦΥΣΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΝΕΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ !!!!!ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΩΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΡΙΖΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ !!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ Τ6ΟΥ ΚΡΑΤΡΟΥΣ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή