Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ (ΚΥΠΡΙΟΣ) ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...

Το τραγικό τέλος ενός 41χρονου Κύπριου κάνει τον γύρο του κόσμου
Μια συγκλονιστική ιστορία από το Λονδίνο κάνει τον γύρο του κόσμου. ...

Σκύλος που στο παρελθόν είχε σώσει τη ζωή του ιδιοκτήτη του, τον κατασπάραξε μπροστά στην κάμερά την ώρα που ένα συνεργείο του BBC τον κινηματογραφούσε για ένα ντοκιμαντέρ.
Όσο και αν εκλιπαρούσε για βοήθεια ο 41χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν γνωστός ως Μάριο Περιβόητος, ο σκύλος δεν έκανε πίσω. Ήταν αποφασισμένος να τελειώσει μια για πάντα, το αφεντικό του, τον οποίο είχε αγαπήσει. 
Ο 41χρονος άνδρας από το Wood Green του βορείου Λονδίνου, μεταφέρθηκε μετά την επίθεση του σκύλου του στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του, δύο ώρες αργότερα. 
Το τραγικό περιστατικό συνέβη πριν μερικές ημέρες και όπως γράφουν τα ξένα μέσα, ο άτυχος άνδρας δέχτηκε επίθεση στο λαιμό. Το τραύμα αυτό προκάλεσε σύμφωνα με την νεκροψία «υποβολαιμικό σοκ και βλάβη στην αναπνευστική οδό που συνάδει με δάγκωμα σκύλου».
Ένας γείτονας του 41χρονου, όπως γράφει η Mirror, είπε πως το σκυλί του Μάριο ήταν καλό. «Ο Μάριο συνήθιζε στο παρελθόν να ζει μαζί με την Κύπρια μητέρα του, η οποία βρίσκεται σε κατ’ οίκον φροντίδα», πρόσθεσε. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάριο καταγόταν από την Κύπρο, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι γείτονες είπαν πως δεν ξέρουν ότι τη στιγμή της επίθεσης συνεργείο του BBC γύριζε ντοκιμαντέρ
«Ο σκύλος ράτσας Staffordshire bull terrier κατασχέθηκε από τις αρχές και βρίσκεται σε κυνοτροφείο», είπε εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας. Η συγκεκριμένη ράτσα είναι πολύ δημοφιλής στην Βρετανία.
Μια φίλη του Μάριο, η Αγγέλα Κωνσταντίνου, είπε πως το θύμα ήταν καλό παιδί και μορφωμένο, είχε δύο μεταπτυχιακά, ένα στη φιλοσοφία, αλλά ήταν εξαρτημένος από ουσίες.
«Η ζωή του έγινε πιο χαοτική, όταν έχασε τον πατέρα του και έπαθε η μητέρα του άνοια», πρόσθεσε. «Το διαμέρισμα του ήταν πολύ επικίνδυνο, μπαινοέβγαιναν διάφοροι, και από ότι ξέρω κάποιος είχε μαχαιρώσει τον Μάριο στο λαιμό», τόνισε .
«Πριν λίγες μέρες μου χτύπησε την πόρτα και με ικέτευε για λεφτά. Του άνοιξα και του είπα: Άκου Μάριο θα σου δώσω κάποια λεφτά, αλλά για τον σκύλο», με τον ίδιο να της απαντά: «Τίποτε δεν προχωράει πια, απλά θέλω να πεθάνω», αποκάλυψε η Αγγέλα Κωνσταντίνου.
Γείτονες αναφέρουν ότι ο Μάριο προκαλούσε συχνά φασαρίες, ενώ ένας άλλος περίοικος αναφέρει πως ο 41χρονος Μάριος «σκοτώθηκε από το σκύλο που πριν λίγο καιρό του έσωσε τη ζωή», λέγοντας πως το ζώο ήταν πάντα δίπλα του.
Μια γειτόνισσα που έσπευσε άμεσα να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες ανέφερε ότι εντόπισε τον Μάριο αναίσθητο γεμάτο αίματα στο πρόσωπο και στο λαιμό, με το προσωπικό του ασθενοφόρου να προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο η κατάστασή του ήταν πλέον μη αναστρέψιμη.
star.gr, http://flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου