Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ!!! ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: "ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ"! ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την απελευθέρωση του ψευτομουφτή Ξάνθης.  Για άλλη μια φορά, ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλαχ Μποσγκούρτ προειδοποιεί ....


τις ελληνικές αρχές για την σκοτεινή σχέση των ιμάμηδων με τις υπηρεσίες πληροφοριών της Τουρκίας.
.. Να θυμίσουμε ότι ο Μποσγκούρτ ήταν εκείνος που είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες κινητοποιούνται δραστήρια στην Ελλάδα και είχε εκφράσει τον φόβο του μήπως υπάρχει διαδικασία αποσταθεροποίησης της Θράκης.
Σήμερα, και με αφορμή την απελευθέρωση του ψευτομουφτή της Ξάνθης, ο Μποσγκούρτ ξαναβγήκε και δήλωσε ότι: «Έχω πληροφορίες για το γενικό πλαίσιο των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες εστιάζουν σε δύο σημεία και προέρχονται από δύο διαφορετικές αξιόπιστες πηγές που έχω.
 Πρώτον, αύξησαν τον αριθμό των τούρκων πρακτόρων τους εντός της Ελλάδας και, δεύτερον, υπάρχει εντατικοποιημένος σχεδιασμός στα κεντρικά των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών (ΜΙΤ) σε ό,τι αφορά την Ελλάδα. Αυτά τα δύο σημεία με ανησυχούν ιδιαιτέρως».
 Ο ίδιος σημειώνει πως «σε ορισμένες χώρες έχουν εκδιώξει ιμάμηδες και η Γερμανία διεξάγει έρευνα για συνεργασία ιμάμηδων με τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες για παράνομο φακέλωμα και κατασκοπεία,. Ελέγχουν περίπου 150.000 ιμάμηδες. Είναι μια τεράστια επιχείρηση και αυτοί στέλνουν ιμάμηδες στο εξωτερικό. Ουσιαστικά λειτουργούν ως πράκτορες της τουρκικής κυβέρνησης».
Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς ιμάμης είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες για τον οπλισμό που βρέθηκε σε τζαμί της Ξάνθης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε τρομοκράτες. Δεν έχουμε δουλειά με τρομοκράτες, με όπλα για να βρεθούν όπλα στα τζαμιά. Και δεν είναι σωστό να πει κανείς ότι έχει όπλα στα τζαμιά ή στις εκκλησίες. Αυτά μας φέρνουν προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου