Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΡΓΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΠ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα, 31-3-17 με απόφαση...



 του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ κ. Οικονόμου Δημητρίου, αποκαταστάθηκε η κεντρική και πλάγια πρόσοψη του κεντρικού κτηρίου του οργανισμού από παλαιά graffiti και συνθήματα. Επιθυμία του προέδρου είναι η σταδιακή αποκατάσταση και καθαριότητα όλων  των κτηρίων των αθλητικών και πολιτιστικών χώρων του οργανισμού. 

7 σχόλια:

  1. Μπράβο Δημήτρη.
    Είναι μια αποκρουστική εικόνα τα graffiti και ιδιαίτερα τα ανθελληνικά-διχαστικά "μηνύματα", που επιχειρούν κάποιοι να περάσουν στους περαστικούς δημότες!
    Να είσαι βέβαιος ό,τι οι πρώτοι βάνδαλοι που θα "λερώσουν" τους τοίχους, θα είναι οι..."αλληλέγγυοι αντιφα-λαθρόφιλοι...!!"
    Σε τοπικό επίπεδο, γνωρίζουμε σε ποια "δίκτυα(!)" θα τους βρούμε και εύκολα υποπτευόμαστε, ποιος "τοπικός σύλλογος" καλύπτει τους..."συμπλεγματικούς των τοιχίων"!!!

    Σε κάθε περίπτωση πάντως, σε συγχαίρω για τον εξωραϊσμό των κτιρίων.

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρωί θα τα καθαρίζεις.Τα μεσάνυχτα θα ξαναγράφουν.Και το πρωϊ θα δίνεις εντολή να τα ξανακαθαρίσουν.Δεν σου λέω ποιός θα βαρεθεί πρώτος.Ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι να κΘαρίσει ο Δήμος μας με αυτά τα σιχαμερά συνθήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο κύριε Οικονόμου. Από τα καλύτερα στελέχη που διαθέτει η τοπική αυτοδιοίκηση. Άντε να σας δούμε και δήμαρχο. Πολύ πιο ικανό από τον σημερινό ανεπαρκή δυστυχώς δήμαρχο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ... ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ (Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ)... ΕΠΙΣΗΣ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΝΕΒΗ Ο ΚΥΡ ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...
    - ΟΦΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες σαχλαμάρες, ο απερχόμενος του ερχόμενου από τον περαστικό του απερχόμενου που αναβαθμίστηκε, μπλα μπλα μπλα...Σύνελθε και μη γράφεις ότι σου κατέβει μόνο και μόνο για να γράψεις.
      Επί του θέματος έχεις να πεις κάτι;

      Διαγραφή
    2. ΔΕ ΛΕΩ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ... ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΟΚΟΜΜΑ ΣΑΣ... ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ !!! ΑΝΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΞΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΟΠΑΠ (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ) ΧΑΧΑΧΑ - ΟΦΙΣ

      Διαγραφή