Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ! ΔΡΑΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Ο ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ! ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 47ΧΡΟΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...

Πολλά είναι, μέχρι στιγμής, τα αναπάντητα ερωτήματα στη δολοφονία του Μοσχάτου, με δράστη τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη και ...


θύμα τον 47χρονο Μάριο Λουκόπουλο, πρώην άντρα της ερωμένης του και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Ο 39χρονος αθλητής που χθες το απόγευμα πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για την ερχόμενη Δευτέρα, φτάνοντας στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων ψέλλισε στους δημοσιογράφους που τον περικύκλωσαν για μια δήλωση του: «Ημουν σε άμυνα. Είχαν προηγηθεί πολλά. Θα τα μάθετε όλα τις επόμενες ημέρες».

Ο Βασίλης Τσαγκάρης εισήλθε στο γραφείο του εισαγγελέα και στη συνέχεια του ανακριτή.

Παρέμεινε στη σχολή Ευελπίδων για περισσότερο από δύο ώρες και έπειτα οδηγήθηκε και πάλι στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Εκεί θα παραμείνει μέχρι και το πρωί της Δευτέρας όπου θα επισκεφτεί ξανά τον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης θα υποστηρίξει ότι δεχότα απειλές από το θύμα τόσο για τον εαυτό του όσο και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, προκείμενου να μην πάει ως μάρτυρας σε δίκη που ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Μαρτίου μεταξύ του θύματος και της πρώην συζύγου του, για την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Ο Βασίλης Τσαγκάρης στην πρώτη κατάθεση του ανέφερε ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο Μάριος Λουκόπουλος μπήκε στο κατάστημα του και αφού τσακώθηκε μαζί του, στη συνέχεια έβγαλε ένα περίστροφο.

Κατά τον καβγά, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου του ΟΠΑΠ, το όπλο εκπυρσοκρότησε μία φορά, τραυματίζοντας το θύμα.

Στη συνέχεια ο 39χρονος άρπαξε το όπλο, όπως ο ίδιος δήλωσε στις αρχές και πυροβόλησε ακόμα τρεις φορές το θύμα.

«Εγώ τον σκότωσα, δεν το ήθελα, θόλωσε το μυαλό μου. Τσακωθήκαμε για προσωπικούς λόγους, ήρθε στο πρακτορείο με το πιστόλι και με απείλησε… Φοβήθηκα, άρπαξα το πιστόλι και τον πυροβόλησα στο κεφάλι. Στην συνέχεια τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους είδα, αλλά έφυγα και έφτασα σπίτι μου».

Ωστόσο, νέες πληροφορίες θέλουν το 22αρι Zastava να άνηκε στον αθλητή.

Μάλιστα ο συνήγορος του δράστη, Πέτρος Μαντούβαλος κατά την αποχώρηση του χθες από τα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων αν και ρωτήθηκε δύο φορές από τους δημοσιογράφους για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του όπλου αρκέστηκε να πει: «Αυτά θα τα πούμε τη Δευτέρα στο ανακριτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου