Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ!


της αρχαίας Ελλάδος και του μέγιστου Περικλή! Είναι δυνατόν λοιπόν ο Περικλής να μπαίνει κάτω από τον στρατάρχη Παπάγο; Όχι!
Αυτά είναι ο Παναγιώτης Γάλλος. 
Και ιδού άλλοι δήμοι που έχουν σεβαστεί την ιστορία τους προτάσσοντας αυτή έναντι της αλφαβητικής σειράς της μίας πόλης έναντι της άλλης, που ισχύει στον "Καλλικράτη". Ωστόσο και ο νέος θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης σε περιπτώσεις σαν του Χολαργού, προτάσσει την ιστορία έναντι της αλφαβητικής σειράς, αρκεί να ζητηθεί από την ίδια τη Δημοτική Αρχή. Κάτι που δεν έκανε η δική μας δημοτική αρχή. . 
Ιδού τι αναφέρει αναγνώστης μας σε σχόλιό του:
Αλήθεια ε; Και τότε φίλε μου 10:13μ.μ, μπορείς να μου εξηγήσεις, ή μάλλον να μου αιτιολογήσεις για τους παρακάτω Δήμους γιατί ΔΕΝ ισχύει ο..."Καλλικράτης";
Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης
Ραφήνας-Πικερμίου
Σπάτων-Αρτέμιδος
Μάνδρας-Ειδυλλίας
Κερατσινίου-Δραπετσώνας
Τροιζήνας-Μεθάνων
Κορδελιού-Ευόσμου

2 σχόλια:

  1. Όταν έγινε ο Καλλικράτης δήμαρχος ήταν ο Ξύδης. Ήταν ποτέ δυνατον να έβαζε τον Χολαργό πρώτα ; οι Χολαργιώτες δεν αντέδρασαν τότε και την πάτησαν οπότε τώρα είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε μπράβο, μια χαρά το έθεσες φίλε 1:32μ.μ!
    Ποιος ήταν δήμαρχος;;;
    Ο...Ξύδης! Τα "είπες" όλα...!
    Προσωπικά θεωρώ ό,τι ο συγκεκριμένος δεν έπρεπε να γίνει ποτέ δήμαρχος και στον Χολαργό, αλλά όπως προ είπα, αυτό απηχεί την προσωπική μου υποκειμενική άποψη...
    Οι ψηφοφόροι συνδημότες τον επέλεξαν και το αποτέλεσμα είναι δημοκρατικά αποδεκτό και απόλυτα σεβαστό!!!
    Τώρα, αν λίγους μήνες αργότερα, η πλειοψηφία αυτών το είχαν "μετανιώσει", αυτό δεν μπορώ να το..."εκτιμήσω δημοσκοπικά"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή