Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΤΗ! ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010!!!

«Πήρα τηλέφωνο στην ΔΕΗ στο ΤΗΛ 11770 και μου είπαν ότι το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο κόστος μεταφοράς από τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ!!! μέχρι το σπίτι μας.
Το βάζουν μόνο στον ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Είναι δε ανάλογο...

με το ποσό που καταναλώνεις.

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ: “ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ?
 ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ?
Απάντηση γι’ αυτό δεν πήρα.»(Κανονισμός !!!της ΔΕΗ σου λένε)»

Παράνομα και χωρίς οι καταναλωτές να έχουν ιδέα τι πληρώνουν, η ΔΕΗ εισπράττει δικό της ”χαράτσι” το οποίο αναφέρεται στους λογαριασμούς της σαν ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29″ το οποίο το υπολογίζει με άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος!
Υποτίθεται ότι με τα χρήματα αυτά (κανείς δεν γνωρίζει πόσα συγκεντρώνονται κάθε φορά… ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 1,9 δις. ΕΥΡΩ) καλύπτονται όσοι είναι εντεταγμένοι στο “κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ” κ.λ.π.

ΟΜΩΣ το άρθρο 29 του Νόμου 2773/99, έχει καταργηθεί από τον Αύγουστο του 2010, με νεότερο νόμο που έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!

Αυτό σημαίνει ότι η είσπραξη του “χαρατσιού” αυτού είναι -τουλάχιστον τυπικώς- παράνομη και εφ΄ όσον ασκηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, η ΔΕΗ θα υποχρεωθεί στην επιστροφή των παρακρατηθέντων παρανόμως χρημάτων. (εκτός αν σπεύσει η “κυβέρνηση” να καλύψει την παρανομία με νομικά εφευρήματα…).

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τρωγλοδύτες, παρτάκιδες διευθύνοντες σύμβουλοι,"κομματόσκυλα"...κλέβουν τους φτωχούς για να παίρνουν μισθούς 20.000 ευρώ και εφ'άπαξ 200.000,οο ευρώ...

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή