Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ...ΚΟΣΟΒΟ! Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ...ΥΠΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ: "ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ"!

Την ώρα που ο Εντογάν ετοιμάζεται να μετατρέψει την Αγιά-Σοφιά σε τζαμί και μάλιστα την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής, οι τούρκοι μουφτήδες και ψευτομουφτήδες εντός τη χώρας μας και συγκεκριμένα....

στη Θράκη ετοιμάζονται να μετατρέψουν σε Κόσοβο την περιοχή και να βάλουν μπουρλότο. Ο οπλισμός που βρέθηκε σε τζαμί της Ξάνθης είναι απλά μια τυχαία αποκάλυψη. Ο  Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης για την υπόθεση με τα όπλα στην Θράκη και τον «φιλήσυχο ιμάμη» Σαμπρή Εμίν Κεχαγιά, αποκαλύπτει πολλά:

« Πέντε χρόνια στην Βουλή κάποιοι υποβάλαμε 630 ερωτήσεις για τον ρόλο Τούρκων πρακτόρων στην Θράκη και τo ροχαλητό του Ελληνικού κράτους και φέραμε στην Βουλή καμιά 40αριά φορές απρόθυμους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να μας απαντήσουν σε Επίκαιρες Ερωτήσεις μας, την ώρα που άλλα κανάλια αφιέρωναν ώρες επί ωρών σε θλιβερές εκπομπές όπως πχ την « Στιγμή της αλήθειας», σε άνοστα ψευτο-τάλεντ σώου κοκ.Στις παρεμβάσεις μας – και κατόπιν ρητών οδηγιών που είχαμε από τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη- διερευνούσαμε τον ρόλο ψευτομουφτήδων , ιμάμηδων , "κινητικών" προξένων της Τουρκίας στην Κομοτηνή κοκ και ζητούσαμε συστηματικά το κλείσιμο του προξενείου γιατί είναι φωλιά πρακτόρων και προάγει το μίσος και τον φανατισμό . Μετά την αποκάλυψη με τα όπλα στο τζαμί της Ηλιόπετρας προκύπτουν τα εξής ερωτήματα για τον «φιλήσυχο» κλπ ιμάμη που αφέθηκε ελεύθερος :

-Υπάρχουν καταγεγραμμένα «πύρινα κηρύγματα» του; Τι αναφέρουν;

-Υπάρχουν φωτογραφίες του από αντίστοιχες εκδηλώσεις με τον γνωστό ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε,ο οποίος έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για άλλα «κατορθώματά του και είναι κολλητός του «φιλήσυχου" ιμάμη ;

-Ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής Αλή Ριζά Ακιντζί (που έχει διακριθεί στην προπαγάνδιση των θέσεων της επίσημης Τουρκίας και περιφερόταν στα χωριά της Θράκης κάνοντας εμπρηστικές παρατηρήσεις ) είναι ναι ή όχι επίσης κολλητός του «φιλήσυχου ιμάμη"; Μετείχαν «παρεούλα» σε εκδηλώσεις με φανατικούς ναι ή ου ;…

-Ο φιλήσυχος κλπ ιμάμης είναι ναι ή ου «ντουντούκα» του Ερντογάν του οποίου δηλώνει εδώ και χρόνια ακραιφνής υποστηρικτής ;…

- Είναι αλήθεια ναι ή ου ότι με προσωπική εντολή του εν λόγω ιμάμη «διακοσμήθηκε» το εσωτερικό του τεμένους (όπου βρέθηκαν τα όπλα ) με τα επίσημα εμβλήματα της Τουρκίας ώστε Πομάκοι και Ρομά να υφίστανται πλύση εγκεφάλου οσάκις βρεθούν στο τζαμί του «φιλήσυχου ιμάμη» και να μην έχουν καμία αμφιβολία για το ποιος κάνει κουμάντο στην περιοχή ;…

-Είναι αλήθεια ναι ή ου ότι νέο υπερπολυτελές τζαμί κατασκευάζεται και θα τελειώσει εντός του 2017 στην Ηλιόπετρα στο οποίο ιμάμης θα είναι ο ίδιος , όπως και τώρα ;… Πού βρέθηκαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ του κόστους κατασκευής του; Τι ρόλο παίζει σε αυτή την κατασκευή το Τουρκικό προξενείο καθώς και η λεγόμενη «Τ.Ι.Κ.Α.», δηλαδή η «Διεύθυνση Ανάπτυξης και Συνεργασίας» του πρωθυπουργικού γραφείου του Ερντογάν;… Υπάρχουν φωτογραφίες σε αυτό το νέο τζαμί στις οποίες φαίνονται ο Τούρκος τ. Πρόξενος Μουσταφά Σαρνίτς και ο πρώην διευθυντής της τουρκικής τράπεζας Ziraat στην Ξάνθη Omer Cay;;

-Εχουν ερευνηθεί τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Θράκης σύμφωνα με τα οποία ο εν λόγω ιμάμης έχει «χαρακτηριστική οικονομική άνεση, σε σημείο που συχνά πραγματοποιεί πληρωμές με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, παρόλο που στην φορολογική του δήλωση εμφανίζεται ως αγρότης με μηδενικά εισοδήματα», όπως αναφέρουν επί λέξει τα ρεπορτάζ ; …

13 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΟΛΕΤΗΡΑ!! ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΑΠ, ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Λάους illuminati ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΝΑΙΔΕΣ ΛΑΓΟΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!! ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κάνουμε, μας έλαχε παράφρονας γείτονας!
    Το τέλος του Καντάφη θα έχει...να μου το θυμηθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μπουκώνουν τα αφεντικα σου για να βριζεις τον Καρατζαφέρη , τον Αϊβαλιώτη, τον γιο του Γεωργιου κλπ , ρε χαμένε . Τόσα χρόνια καλά είστε βολεμένοι στο Δημοσιο και μασάτε από αυτά που πλήρωνουμε ολοι εμεις με την άγρια φορολογια , ρόμπα σάς έκανε ο Αϊβαλιώτης με τα στοχεια για τους πράκτορες στην Θράκη και τα άλλα ρεμάλια . Είσαι βολεμένος στο ΔΗΜΟΣΙΟ με ψευτικα πιστοποιητικά και τα ίδια μπαίνεις και γραφεις παντού,ρε κοπρίτη πλαστογράφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ μαζί σου ρε φίλε Lucario Maniac!
    Ο Γ.Καρατζαφέρης είναι πατριώτης, προσπάθησε να σώσει την Ελλάδα από τα σαγόνια των τοκογλύφων, τους τα βρόντηξε στο Προεδρικό Μέγαρο, όταν είδε πόσο υποτακτικοί και δουλοπρεπείς είναι όλοι τους, έναντι του Σόϊμπλε.
    Ήταν ο μόνος, μαζί με τον Κωστή Αϊβαλιώτη που φώναζαν για τα δίκαια της Πατρίδος στην Ευρωβουλή, κατά άλλους σε αυτό το μπουρδέλο των Βρυξελλών! Είναι όλα καταγεγραμμένα και στο κανάλι ART παίζουν ντοκουμέντα συνέχεια και με τις ημερομηνίες.
    Φώναζε για το ευρώ, για τις λαμογιές, για τις μίζες, για τους λαθρομετανάστες από χρόνια, αλλά κανείς μας δεν άκουγε με προσοχή τον καταγγελτικό του λόγο, μέσα και έξω από την βουλή!!
    Του έστησαν υποτιθέμενο σκάνδαλο, για να "τελειώσουν" την μοναδική φωνή αντίστασης στα επερχόμενα, δεν τους βγήκε και τώρα τον λένε και "μνημονιακό", όταν είναι γνωστό ό,τι ΔΕΝ ψήφισε κανένα μνημόνιο, αλλά την ένταξη της χώρας σε χρηματοδοτικό μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε. για τα ληξιπρόθεσμα ομόλογα χωρίς να εμπλέκονται οι τοκογλύφοι του I.M.F.
    Αν δεν γινόταν αυτό, τότε ο Jeffry,(που αυτός ο ίδιος οδήγησε τεχνηέντως στην χρεοκοπία την χώρα, βάση σχεδίου που εκτελούσε) ο αποτυχημένος, ο αμόρφωτος που...``λεφτά υπάρχουν!΄΄ δεν είχε τελικά τα "λεφτά" για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, με επακόλουθο ενδεχομένως να καιγόταν η Ελλάδα και να επακολουθήσει πανδαιμόνιο και χάος εκείνες τις μέρες. Γι' αυτόν τον λόγο αναγκάστηκε να ψηφίσει ο Καρατζαφέρης και οι βουλευτές του το Πρώτο Άρθρο, έχοντας πλήρη επίγνωση του πολιτικού κόστους για το κόμμα του και τον εαυτό του...! Και το πλήρωσε όταν τους έδειξε ευθέως ό,τι ΑΥΤΟΣ δεν είναι σαν τους άλλους, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λαγολαμόγια του ΛΑγΟΣ, δεν σας πιστεύει κανείς πλέον,τα ίδια τα γεγονότα σας διαψεύδουν!!! εκεί στο 0,0%!! τυχαίο ότι σας γράφουν στα πα@@ρια τους οι έλληνες πατριώτες;; όχι βέβαια!!και ειδικά εγώ που σας έζησα από μέσα-μέσα για 10 ολόκληρα χρονάκια!!βιβλίο 500 σελίδων γράφω παλιολαμόγια για το απόκομμα του αγράμματου μπολντεμπιτερίστα,κονφερασιέ, πράκτορες του ντόπιου και ξένου κατεστημένου,θαμώνες στοών και λεσχών,offshore-ίστες,χριστιανοπατριδοκάπηλοι,τυχοδιώκτες,απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου!!!κάποιοι λίγοι μα@@κες,σαν τους παραπάνω, του έχουν απομείνει που θορυβούν με τον αερισμό του κώλου τους,κοινώς κλανιές (μπόχαααααα)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαζοχαρούμενε 4:55,μόνο τοσο λίγα επίθετα ξέρεις??
      Φτωχό λεξιλόγιο έχεις.
      Και έλεγα,ακόμα κοιμάται ο χαζοχαρούμενος και δεν έχει απαντήσει από χθές??
      Πόσα σου δίνουν οι εχθροί της Ελλάδας για να βρίζεις τους πατριώτες ρε τούβλο??¨Οσα και να σου δίνουν ,θα σου δώσουμε τα διπλά για να το βουλώσεις.Σε συμφέρει ρε παρδαλέ,γιατί έτσι και αλλιώς όταν με το καλό ξαναμπεί στην βουλή ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός θα το βουλώσεις μια για πάντα.
      Και επειδή τον αποκαλείς και μπολντεμπιτερίστα να σε ενημερώσω ότι αν φας σφαλιάρα από τέτοιον,βλέπεις το παππού σου πρόσκοπο και με φουντάκια στα καλτσάκια,η μήπως και έχεις φάει και γιαυτό και λες αυτά που λες??
      Και δεν θέλουμε να ψηφίσεις το κόμμα μας,έχουμε όσους χρειάζεται και μπαίνουμε άνετα στην βουλή.

      Διαγραφή
  6. Μην ασχολείστε με τον 4:55μμ, είναι γραφικός.
    Είναι της γνωστής συνομοταξίας με το όνομα "κλασομπανιέρες"
    Φαίνεται ότι τον έχουν πετάξει από το κόμμα.
    Θα πάθει και κανένα εγκεφαλικό το βράδυ που θα μπαίνει ο ΛΑ.Ο.Σ. στην βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τους ολίγους ηλιθίους του Καρατζαφεροκωλοτούμπα:
    Στους ηλίθιους δεν υποκύπτει το σύμπαν Μη λυγίσεις ψυχή μου για των άλλων τις τύψεις
    παλιά είχες χώρο το καλό μου για να κρύψεις
    Μη δακρύσεις γιατί βγαίνει το τρωτό μου σημείο,
    κάποιοι ηλίθιοι τώρα κάνουν ταμείο·
    Κάποιοι νιώθουν Θεοί και τη ζωή μας αρπάζουν
    που φτάνουν λεει τ αστέρια και το χρόνο μοιράζουν
    που φωνάζουν, γιορτάζουν, διατάζουν τα πάντα,
    οι αλυσίδες τεντώσαν δε παίρνει άλλο αγάντα.
    Κράτα μη ζητιανεύεις Μεσσίες,
    σ αυτή την όμορφη πλάνη υπάρχουν μόνο σωσίες,
    μονάχα νιώθε, μην ακούς και μη βλέπεις,
    μην επιτρέπεις στα παράσιτα να ζουν σε σένα από σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από αντιγραφή πας καλά, τίποτα δικό σου έχεις;
    Α ναι ξέχαασα, είναι φτωχό το λεξιλόγιό σου.
    Ανάθεμα και αν κατάλαβες τι αντέγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 10.10 Η ανθρώπινη αμάθεια έχει τον τρόπο της να παρηγορείται. Όταν κάτι δεν ξέρει ή δεν καταλαβαίνει, τότε το ονομάζει βλακεία !!Αυτή η ελαφρότητα που έχεις στο κεφάλι σου είναι μεγάλο βάρος για την κοινωνία!!και φυσικά η ηλιθιότητα-βλακεία εκτός από φυσικό ταλέντο είναι και ακατάβλητη!!!οπότε το να λογομαχώ μ έναν ηλίθιο είναι άσκοπο αφού ο κόσμος δεν μπορεί να δει την διαφορά!!Ποτέ, κανείς πολιτικός δεν έχασε λεφτά ποντάροντας στη ηλιθιότητα των Ελλήνων!!! ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μένω άναυδος. Είσαι ο πρώτος που με αποκαλεί "ηλίθιο".
      Όλοι μα όλοι, πάντα με χαρακτήριζαν ως ευφυή!
      Μάλιστα ένας χθες, έδειχνε εσένα που ήσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και μου είπε, τον βλέπεις αυτόν απέναντι; Ευτυχώς που δεν γίναμε γυμνοσάλιαγκες σαν και αυτόν...ευτυχώς!

      Διαγραφή
  10. χοντρομπουχέσα χαλανδροχολαργιώτη,πολιτικέ απατεώνα, όπου σας βρίσκουμε κι εσένα και το αφεντικό σου, τον αμφιθεοκαλλιθεάτη, με αναρτήσεις σας στο διαδικτύο, θα σας κτυπούμε αδιάκοπα!!όλο και κάποιους συνέλληνες θα ξυπνήσουμε!!!η αρνητική, αντιπατριωτική, αντεθνική, εμπειρία που εισπράξαμε στο-από το απόκομμα ΛΑγΟΣ είναι για μας στόχος ζωής!! καθήκον μας να ξυπνήσουμε και τους υπόλοιπους που έχουν απομείνει στο βοθρόλυμα ΛΑγΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή "στόχος ζωής" όπως λες είναι η "αρνητική αντιπατριωτική αντεθνική εμπειρία που εισέπραξες...κλπ.
    Μπράβο σου που το παραδέχεσαι και το ομολογείς, ότι πράττεις αρνητικά αντιπατριωτικά και αντεθνικά και μάλιστα έχει γίνει για σένα 12:45μ.μ και..."στόχος ζωής"!!
    "Συγχαρητήρια" ρε τούβλο...έφυγες από το ΠΑΣΟΚ κατέληξες στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα ελαττώματα, ελαττώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή