Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ! Ο ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΣΤΑΛΗ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ!

Το βοήθημα των 800 εκ. ευρώ το οποίο ο Τσίπρας το εμφάνισε ως 13η σύνταξη η οποία θα πήγανε στους χαμηλοσυνταξιούχους, τελικά πήγε σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και βαθύπλουτους Έλληνες της ομογένειας!  Αυτή η τελευταία αποκάλυψη αναφέρθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (ΑΝΤΕΝΝΑ), τονίζοντας ότι από την Αμερική φτάνουν πολλά μηνύματα ότι έλαβαν πολλοί ομογενείς το βοήθημα και οι οποίοι δεν το είχαν ανάγκη! Τέτοια ξεφτίλα! Το...σύστημα το οποίο δεν μπήκαν καν στον κόπο να....

ελέγξουν οι της κυβέρνησης μοίρασαν το χρήμα αδιακρίτως σε πολλούς πλούσιους και λίγους φτωχούς!!! 
Το ρεπορτάζ για τον Μπαλαούρα που πήρε τη...13η σύνταξη είναι από το voria.gr:
«Πήρα τη 13η σύνταξη αυτομάτως από το σύστημα, χωρίς να έχω κάνει αίτηση», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γεράσιμος Μπαλαούρας, για το ζήτημα που προέκυψε με την καταβολή της 13ης σύνταξης που αποφασίστικε από την κυβέρνηση τον περασμένο Δεκέμβριο, ως έκτακτο βοήθημα των χαμηλοσυνταξιούχων.
Όπως είπε ο ίδιος, αυτό συνέβη επειδή αμέσως μετά την εκλογή του ως βουλευτής, η σύνταξή του περικόπηκε δραστικά, με αποτέλεσμα το σύστημα μηχανογράφησης των ασφαλιστικών ταμείων, το ΗΔΙΚΑ, να τον κατατάσσει στους χαμηλοσυνταξιούχους. «Η ΗΔΙΚΑ βλέπει τις συντάξεις και θεωρώντας ότι είμαι χαμηλοσυνταξιούχος, το σύστημα αυτόματα μου έδωσε αυτό το ποσό», ανέφερε.
Καθώς, λοιπόν, για να δοθεί το επίδομα Τσίπρα δεν απαιτήθηκε καμία άλλη προϋπόθεση, παρά μόνο το ύψος της σύνταξης, η «13η σύνταξη», πιστώθηκε κανονικά.
Ο κ. Μπαλαούρας υποστήριξε ότι έδωσε το συγκεκριμένο ποσό στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΤτΕ και στο Απεργιακό Ταμείο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΤτΕ, όπου κατέθεσε 150 στο καθένα, ενημερώνοντας παράλληλα και με σχετική επιστολή του προς το Σύλλογο της Τραπέζης.

«Δεν είναι μόνο το νόμιμο, αλλά και το ηθικό. Εγώ πήρα το ποσό από τον ασφαλιστικό φορέα και τα έδωσα πίσω σε αυτόν», δήλωσε επίσης ο κ. Μπαλαούρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου