Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ! "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΜΑΣ ΕΜΠΑΣΕ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ! ΣΗΜΙΤΗΣ: ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ! Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΑΓΚΑΝΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 4ο!!!

Αναρωτιέστε πώς και γιατί φτάσαμε εδώ που είμαστε; Δηλαδή στην καταστροφή; Δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε πολύ, αρκεί να βάλετε τα σημαντικά εκείνα γεγονότα που μας έφτασαν εδώ και στα οποία μας ...

οδήγησαν οι...εθνοσωτήρες. Πρώτος απ'όλους τον χορό άνοιξε ο λεγόμενος Εθνάρχης "Καραμανλής. Είναι αυτός που μας έμπασε στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (χωρίς να ρωτήσει κανέναν) υποστηρίζοντας ότι... "ανήκομεν εις την Δύση". Με την εμμονή του αυτή ούτε καν υποπτευόταν για ποιους λόγους φτιάχτηκε η ΕΕ! 
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι αυτός που μας έβαλε στη συνθήκη του Μάαστριχτ, αυτή η συνθήκη που, υποτίθεται θα έβαζε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις αντιπαραθέσεις ανάμεσα στα κράτη της Ευρώπης, προσφέροντάς τους ενιαία εξωτερική πολιτική, κοινό στρατό και “λύση” στα αδιέξοδα της οικονομίας. Η πραγματικότητα είναι ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση, και πιο πριν από αυτήν η ΕΟΚ, δεν ήταν ποτέ το κοινό “σπίτι των λαών”, αλλά η ένωση των αφεντικών σε βάρος της εργατικής τάξης και των φτωχών. Σε βάρος δηλαδή των κρατών και της εθνικής τους κυριαρχίας! 
Ο Σημίτης ήταν αυτός που, χωρίς να ρωτήσει τον λαό, έβαλε με πλαστά στοιχεία τη χώρα μας στο ευρώ και το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα! Τις συνέπειες του ευρώ τις ζούμε όλοι μας. 
Ο Γιώργος Παπανδρέου, χφρίς να ρωτήσει κανέναν, λίγους μήνες μετά το "λεφτά υπάρχουν" με το οποίο παραπλάνησε τον λαό για να γίνει πρωθυπουργός, έβαλε την Ελλάδα στις δαγκάνες του ΔΝΤ το οποίο πλέον, μέχρι και σήμερα ρημάζει τη χώρα και τον λαό!
Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός που απευθύνθηκε στον λαό με δημοψήφισμα για το τι πρέπει να κάνει και ο λαός του έδωσε εντολή να πει ΟΧΙ στους δανειστές! Αυτός όμως, εντελώς πραξικοπηματικά το ΟΧΙ το μετέτρεψε σε ΝΑΙ και έφερε μετά από συμφωνία με τους οικονομικούς μας δολοφόνους, το 3ο Μνημόνιο! Πριν από λίγο συμφώνησε νμε τους δανειστές να φέρει το 4ο Μνημόνιο με νέα σφαγή μισθών και συντάξεων! 
Αυτοί είναι οι καταστροφείς της χώρας. Με αλυσιδωτές ενέργειες οδήγησαν τον τόπο και τον λαό στην άβυσσο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου