Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ! ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ....

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εδώ και δέκα ημέρες ο Στάθης Ψάλτης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι....

εύχονται να βγει νικητής. Όλα δείχνουν ότι δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του 

Ο δημοφιλής κωμικός νοσηλεύεται με άκρα μυστικότητα σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, ενώ οι θεράποντες ιατροί του είναι πάνω από το κεφάλι του και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, τον Στάθη Ψάλτη έχουν έχουν ήδη επισκεφεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του - ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας- για να μάθουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά. Ο περίγυρος του καλλιτέχνη δίνει με το σταγγονόμετρο πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του, ενώ κάποιοι από τον στενό επαγγελματικό χώρο του- που τον πρώτο καιρό έκαναν πως δεν γνώριζαν τίποτα - τώρα μιλάνε για πολύ "σοβαρή κατάσταση".

"Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη κ ιευχόμαστε να βγει νικητής", ππεριγράφει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον στην εφημερίδα και προσθέτει: "Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι νύχα μέρα η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, αλλά και η πρώτη σύζυγος Κάτια με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας." 

Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου