Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΡΟΥΦ! ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΤΑΜΟ ΚΗΦΙΣΣΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

Βίντεο-ντοκουμέντο. Ρεπορτάζ από τον Νίκο Βραχιολίδη. Το έγκλημα...

Καμίνη-Τσίπρα για το τι γίνεται στον σταθμό Μεταφόρτωσης 
Απορριμμάτων στο Ρουφ στην Αθήνα. Κανείς έλεγχος. Καρκίνος και ραδιενεργά απόβλητα θα μπουκώσουν τον υδροφόρο ορίζοντα. Κατά τα άλλα, η Δικαιοσύνη κυνηγάει τον Σώρρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Αυτά τα εγκλήματα δεν τα βλέπετε κύριοι; 
Χθες συζητήθηκε η ένσταση που έκανε πολίτης στο ΣΥΠΟΘΑ, (ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΝ) για την άρση της διακοπής των εργασιών του Δήμου Αθηναίων από την πολεοδομία του Αιγάλεω, για την δημιουργία Σ.Μ.Α (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) εντός του χώρου της ΑΔΜΗΕ στο Ρούφ. Στην ένσταση παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην περιοχή εάν η απόφαση που θα πάρου είναι θετική προς το Δήμο Αθηναίων. Προβλήματα κατ' αρχήν στην υγεία των εργαζομένων και δευτερευόντως στο περιβάλλον και στην περιοχή. Το 1995 με ΦΕΚ είχε αποφασισθεί ότι στο σημείο πρέπει να δημιουργηθεί χώρος πρασίνου και αθλοπαιδιές, προκειμένου να αναβαθμιστεί η περιοχή του Ελαιώνα! Το 1996 άλλαξε αυτό με μια απλή απόφαση του τότε νομάρχη σε χώρο Σ.Μ.Α !

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε τι κακό θα γίνει στην περιοχή!
Δείτε το βίντεο-σοκ:

1 σχόλιο:

  1. Κάτι ανάλογο ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού,χωρίς μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων,αλλά κανείς δεν μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή