Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΑΛΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΙ ΓΙΑ...ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ! ΧΤΕΣ Η...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", ΣΗΜΕΡΑ Η...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΩΡΡΑ"!!! ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΛΑΕ ΚΑΤΣΕ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ... ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!

Χτες, επί Σαμαρά ήταν η Χρυσή Αυγή. Σήμερα είναι ο Σώρρας! Η Δικαιοσύνη στρέφεται κατά του Σώρρα κατηγορώντας τον για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος επειδή είχε συστήσει στον κόσμο να μην πληρώνει τα χρέη του στην εφορία και εξ αυτού του λόγου ζημιώθηκε το Δημόσιο! Μα, αυτό δεν έκανε επί ....

μεγάλο διάστημα και ο Τσίπρας; Δεν έλεγε στους φορολογούμενους πολίτες να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και διαφήμιζε ότι ούτε ο ίδιος τον πλήρωσε, δεσμευόμενος ότι θα τον καταργούσε; Και όμως, ο Τσίπρας, όχι μόνο δεν καλείται από τη Δικαιοσύνη, αλλά και τον ΕΝΦΙΑ διατήρησε και αύξησε, αλλά και θα συνεχίζει απείσπαστος να διαπράττει τα γκλήματά του σε βάρος του λαού! Μια και ο λαός θα έχει να ασχολείται με την..εγκληματική οργάνωση του Σώρρα. Χτες είχε τη Χρυσή Αυγή, σήμερα έχει τον Σώρρα. Ενώ όσα κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα με το ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές, είναι...πατριωτικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου