Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ! Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ: "ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ.."!

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ από τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σταθάκης συναντάται με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους προερχόμενους από τη Δυτική Μακεδονία προκειμένου να τους πείσει να ψηφίσουν το ...

ξεπούλημα της ΔΕΗ. Οι αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της κυβέρνησης και δη από όσους βουλευτές έλκουν την καταγωγή και τις ψήφους τους από τη Δυτική Μακεδονία, όπου και υπάρχουν οι λιγνιτοπαρωγικές μονάδες της ΔΕΗ. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις εντός της κυβέρνησης, ο αρμόδιος υπουργός κ. Σταθάκης θα συναντηθεί με τους εκ Δυτικής Μακεδονίας βουλευτές για να τους πει ότι οι πιέσεις από τους δανειστές για την πώληση των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ είναι αφόρητες και ότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά! 
Προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία τα δίνουν όλα στους τοκογλύφους...
Η ιστορία όμως τους έχει καταγράψει στους προδότες. Το θέμα είναι να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους και στη Δικαιοσύνη. 

1 σχόλιο:

  1. Αλήτες, κοπροσκυλα, και βεβαια μπορειτε να κανετε αλλιως !

    Τα εχετε ξεπουλησει ολα, ακομα και με δικα μας χρηματα (τους δωσαμε δανεικα δηλαδη για να αγοράσουν) και μαλιστα με την εγγυηση του κρατους... δηλαδη με την εγγυηση του λαου !
    Αν δεν ξεπληρωσουν, εμεις θα πληρωσουμε...

    Προδοτες !

    Εμεις δεν θα μπορεσουμε να κανουμε αλλιως, οταν πεσετε στα χερια μας...
    Εκει να δειτε μισος και χαρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή