Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗ 18ΧΡΟΝΟ!!!


maxairi aima

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Μώλο και σε όλη τη Φθιώτιδα από το διπλό άγριο φονικό με δράστη ένα 18χρονο παιδί.

Το μακελειό ξεκίνησε λίγο μετά τις 9:00΄ το βράδυ, όταν ο 18χρονος για άγνωστη αιτία τσακώθηκε με τη γιαγιά του, η οποία τον μεγάλωσε, αφού οι γονείς του είχαν χωρίσει εδώ και χρόνια.
Ο 18χρονος αρχικά έσφαξε με ένα μαχαίρι, που πήρε από την κουζίνα, την 89χρονη γιαγιά του. Τις φωνές της ηλικιωμένης γυναίκας άκουσε ένα ζευγάρι που έμενε δίπλα και έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Ο νεαρός σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στον 74χρονο γείτονα με τον οποίο συνεπλάκη. Δυστυχώς και ο 74χρονος δέχθηκε θανάσιμα χτυπήματα με το μαχαίρι, αφήνοντας την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια της 58χρονης γυναίκας του, η οποία τραυματίστηκε και αυτή από το μαχαίρι του δράστη στο πρόσωπο, ευτυχώς όμως χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Η γυναίκα αιμόφυρτη έτρεξε να γλυτώσει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως και άλλοι γείτονες, καθώς επίσης και αστυνομικοί του Α.Τ. Μώλου, οι οποίοι βρήκαν τον 18χρονο σε κατάσταση σοκ δίπλα στα θύματα και το μαχαίρι στο πάτωμα.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, αφού ήταν και αυτός τραυματισμένος ελαφρά στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του είχαν μπλέξει στα δίχτυα των ναρκωτικών και είχαν χωρίσει. Ο 18χρονος έμενε με τη γιαγιά του και είχε και αυτός κάποια προβλήματα με ναρκωτικά, αλλά όπως είπαν κάτοικοι του Μώλου στο  κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε μέχρι εκεί.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας που ερευνούν την υπόθεση, προσπαθούν να μάθουν τι όπλισε το χέρι του 18χρονου νεαρού, με αποτέλεσμα να φτάσει στο διπλό φονικό.
Απο το lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου